444
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
444
Memberpean utlema et mis see tegelt sinu asi kuidas keegi riides k2ib ja mis soeng tal on ega siis k6ik kohe kiilakad pea olema….
aga sellega olen k”ll n6us et kui j6usaali minna siis ikka trenni ka juba teha ja mitte m”la ajada.
k6ige parem selleks ikka muusika k2ima panna siis ei pea ma m”lisema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>444
Memberno arva mis tahad aga mulle v2hemalt nii oeldi ja see ise teeb ka seda liha seal …
aga vahet pole enam sain teada mis teada oli vaja saada.
suured t2nud !
444
Membersee on kindlasti loomavalk ja s6bral isa loomaarst ja utles et see ei teeks inimesele midagi.
ja kas siis kui ma pekine oleks kas siis sellest p2rast lihaseid ei saa pumbata w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>444
Membernii t2pselt ma ei arvesta mis sisse l2heb
aga soon ikka k6ikke ja v6imalikult palju aga ei midagi
aga mida siis teha .?
444
Memberma olen ise 198cm pikk ja p2ris raske on trennitehes siis tavalise toiduga juurde v6tta.
soon korralikult iga 3 tunni tagant aga ega sellest palju abi ole ..
sellep2rast m6tlesingi et teeks pausi ja prooviks niisama valku suua .
444
Membermiks siis ?
ja kas nii tasub teha et teen mingi trennipausi sisse n2iteks kaks kuud siis ainult soon ja soon ja iga p2ev n2iteks lusikat2is seda valku piimaga et juurde v6tta korralikult ja siis hakkaks trenniga uuesti pihta ?
444
Membermaitse ei huvita ‘ltse …
lehtsalt tahaks teada kas keegi teab kindlalt kuidas see m6jub v6i on parem nuh mida iganes mingit infot
444
Membertean inimest kes on 2m pikk ja suitsetas kui suitsetamise maha j2ttis kasvas s””giisu ja v6ttis 8 kuuga 12 kg juurde.
nii et kui tahad niiv2ga juurde v6tta ja oled suitsetaja siis ikka tasub maha j2tta k”ll
444
Memberselge t2nud….
”ritan n””d veel rohkem s”’a ….
444
Memberkrt kust tulevad mehed kes on ”le kahe meetri siis veel samas suured nagu mammutid veab neil ikka ja ise ainult puhta toidu peal…
444
Membert2nan …
sain teada mis vaja teada oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>444
Members””n ma tegelt p2ris palju ja n2ksin iga p2ev juust joon toorest muna ja hapukoort jne jne …
aga nagu v2ga v2he aitab ….
aga kui ma proteiine hakkaks tarbima kas see oleks hea variant ???
et lihtsalt juurde v6tta .
-
AutorPostitused