444
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
444
MemberTegin keeksi hoopis ja selle mõttepeale tuli ka minu naine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>444
MemberEi hakanud uut teemat püstitama mõtlesin, et sobib hästi siia.
Olen teadlik, et keha suudab korraga imeda 30g valku aga kui ma lisan ühte shake rohkem kui 30g kas siis need ülejäänud grammid lähevad rasvaks või lihtsalt potist alla ??
444
Memberseni minu lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>444
MemberIrw 11 tabletti.Päevane annus on 11 tabletti. Seal on siis vastavad pakid mingi 30 päevaks umbes.
aa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok siis on selge pilt sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>444
MemberMis sa ise arvad, kuidas võivad vitamiinid mõjuda? Millist mõju sa ootad?vaatasin hinda see suht magus ja pakis on ainult 11 tabletti.
sellest tekkis ka see küsimus.
et kui on kasu sellest ka nii et võtaks neid näiteks iga esmasp. ja reede enne trenni et kas on sama efektiivne kui järjest neid sisse lahmida iga kord enne trenni.
detsember 27, 2009 at 10:18 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #245591444
Membertänud tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>põhjalikud vastused ..
detsember 26, 2009 at 6:03 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #245515444
MemberAga millistes tavatoiduainetes muidu seda tsinki ja magneesiumi leidub rohkem ?
( võimalik et loll küsimus, aga ei ole teadlik lihtsalt sellest )
detsember 26, 2009 at 4:42 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #245498444
MemberMure seisneb siis selles, et olen pikka kasvu ja vastu talve hakkavad liigesed valutama ja väsivad ära kuidagi.
Kohapeal seistes ja väsib selg ruttu ja põlved haiged näpud ka pidevalt raksuvad.
Tean et kaltsium on kasulik aga mõtlesin, et mis vitamiinid on veel liigestele ja luudele kasulikud ja millistest toiduainetest neid kätte saab ?
Mõnedel massilisajatel ka neid aineid sees on või hoopis mõni eraldi värk sellejaoks ?
444
MemberKui sa kordusi vähendad, siis pane seeriaid juurde, näiteks tee 6×3 või 5×4Aga palju see paus siis peaks vahepeal olema ?
Et kas lasen siis pikalt puhata 1 min. või ikka sama et 30 sek. nagu selle 4 x 8 puhul tegin .
444
MemberTrenni olen teinud suht mitu aastat, koduste vahenditega ja vajalikud asjad olemas.
Tavaliselt kukub ainult nii välja, et iga sügis hakkan tegema ja suveni välja.
Suvel alati 2 kuud lihtsalt pausi sisse jäänud ja siis otsast peale.
Trenni teen 3 korda nädalas ja kõikki lihaseid 4 x 8 rind, selg, õlg, triitseps, biitseps ja jalad.
Ja see kõik mahub 1,5 h ära teen lühikesi puhkepause.
Tean jah et sellest massist siin räägitud küll ja küll aga vot ongi see et raiuti ka, et muidu lihas kasva kui palju kordusi ei tee.
Et lihas nagu enda kaalu kohta olemas küll aga massi ei taha juurde tulla.
444
Membervabandan jah oma kirjavigade pärast kuna kui kirjutamisega hoogu satun siis ikka juhtuvad need apsud minu viga tõesti et ma üle ei kontrolli ja ära ei paranda laisk usun et inimesed saavad ikkagi must aru mida kirja pannud olen.
ma pole öelnudki et peaksid mind uskuma aga tõmba vähemalt need filmid ära ja vaata kus tõesti kõik faktid ära toodud ja kui siis ka ei usu siis sry tõesti ole pime kana edasi .
muide osad dokumentaalfilmid olid siis ka USA-s keelatud .
444
Memberestonia *
444
Memberseal on kõik tegelikkus 11sept. rünnakute kohta londonis toimuva metroo plahvatuste kohta majanduskriisi seagripi ja palju muud sellist kõik ainult selleks et kontrollida lihtinimesi isegi meie eestis pronksöö ja sama estoni laevahukk kus olid siis ka pommid pandud
kõik faktid ära toodud kuidas isegi presidendid valetavad ja vahele jäävad aga inimesed ikkagi nii pimedad ja usuvad et tuleb uus ja on parem
ja kõikke seda tehakse jah meedia kaudu.
444
Membermine mõne hea masööri juurde see seletab kohe ära mis viga ilma igasuguste arstidetta.
mulle soovitati ise pole küll jõudnud aga nad isegi lükkavad paika ka need lülid kui miskit paigast ainult viga selles et raskusi tõstes võib see jälle paigast ära minna.
muidugi oleneb mis viga ka.
-
AutorPostitused