407karaati
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
407karaati
MemberNii hea salat tuli, aitäh retsepti eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>407karaati
MemberLõin tänase päevamenüü kokku ja tuli mingi eriline rasvalaks- 40,7% (soovituslik on 25-30%). Enamuselt sõin häid rasvu nagu 1 spl linaseemneõli, 1 splk oliiviõli, lõhe, mandlid (~8 tk).. samuti muna, mille rasvade headest ja halbadest külgedest ei tea ma kahjuks midagi… aga sõin ka natuke feta juustu, 4% kodujuustu, kohvile kohvikoort (selle ilmselt jätan edaspidi välja)… Kas häid rasvu võib natuke rohkem tarbida või käib see piir 30% igasuguste rasvade kohta? Nagu juba mainisin, siis kohvikoore jätan edaspidi välja, aga sellest ma arvan, et ei piisa rasvade normi viimiseks… Help?
407karaati
MemberPärast pikka koogiteemat küsin hoopiski- kuidas nüüd selle täisteraleivaga ikkagi on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirjutasin siia eile oma menüü, arvesse tuleks võtta ka seda, et tavaliselt söön hommikusöögi ja lõunasöögi vahele banaani. Ja kas see on ok, kui lahjale kohupiimale lisada maitsestamiseks 2 teelusikatäit enda tehtud vaarikamoosi? Ning kas ma olen õigesti aru saanud, et inimene peaks tarbima BAV + 200 kcal päevas?407karaati
MemberTänan kõiki soovituste eest. Kindlasti korrigeerin hommikusi harjutusi.
Minu tänane päevamenüü oli siis selline:
Hommikusöök (kl 11:30):
kohv (+ natuke kohvikoort ja teelusika otsatäis suhkrut)
2 täisteraleiba kergsoola lõhefileega (50g) ja munaga (2tk)
Kokku: 441 kcal
Vahepeal oli trenn kell 14:15-16:15
Lõunasöök (kl 17:00)
pett (2 klaasi)
natuke salatit (rasvatu kodujuust, tomat, kurk, paprika, hiina kapsas, feta juust, veidi oliiviõli)
1 muna
pirn
0,5% kohupiim (100g), mille sisse segasin maitsestamiseks 2 teelusikatäit enda tehtud vaarikamoosi
Kokku: 633 kcal
Vahepala (kl 19:00):
pomelo
Kokku: 45 kcal
Õhtusöök (kl 21:00):
kana rinnafilee praetud vähese oliiviõliga (110g)
rasvatu kodujuust
kõrvale tomatit, kurki, paparikat
Kokku: 302 kcal
Mainin ka, et igal hommikul võtan sisse ühe supilusikatäie linaseemneõli, teen pärmijooki ja söön ~10 astelpaju marja.
Terve päevane menüü andis kokku 1420 kcal (süsivesikuid 35,8%, valke 38,4% ja rasvu 25,9%). Ilmselt pole kuigi täpne tulemus, sest toidukogused panen väga umbkaudselt. Minu BAV on 1564 kcal. Selle pärast olengi pärast trenni olnud terve õhtu väsinud, et ma ei söönud isegi oma BAV-i täis? Tavaliselt söön hommiku- ja lõunasöögi vahel ka midagi (üldjuhul banaani), kuid täna ei tahtnud enne trenni süüa…
Tegin täna ka blogisse esimese sissekande koos piltidega enda keha hetkeolukorrast: http://407karaati.tumblr.com/
Täna sain tööle ka oma sammulugeja (firmalt AEG), millega mõõtsin oma rasvaprotsenti- tulemus tuli 33. Tundub kuidagi paljuvõitu, kui ma võrdlen ennast ja sellel pildil olevat 30% naist: http://www.leighpeel…ures-female.jpg Kas ma võin olla lihtsalt pikem ja rasv keha peale ära jaotunud või paneb see sammulugeja lihtsalt puusse?
407karaati
MemberMiks täisteraleib menüüsse ei sobi? Mulle on just toitumisalaseid soovitusi lugedes jäänud mulje, et seda peaks sööma…
Homme kirjutan ka menüü üles ja teen ära before pildi, mida oleks juba pidanud täna tegema, aga hommik läks jubedalt kiireks. Õnneks hüpped jõudsin siiski ära teha – 15 minutit siis… + 90 kõhulihast + 2 x 16 kätekõverdust biitsepsile + 12 triipsepsile.
-
AutorPostitused