3peemot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
3peemot
Memberno seemagusevärk ple probleem, sest glükoos/dekstroos on küll väärt suhkur aga ei ole kuigi magus. ma ei usu et insuliinieritus on maitseaistingu taga kinni. ja ärge haarake sest heeringast nii kinni härrad. on ju veel sada head maitset mille võiks sheigile juurde pookida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtame näiteks õllemaitseline sheik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> yeah!3peemot
Memberno pääle aastapikkust maasika ja shokolaadinodi manustamist oleks kurgisoolvesi v pitsajook samas väga meeldiv vaheldus.
olen avastand et toitumisest umbes veerand on kogetav maitse. ja ma arvan et muskel paisub ka paremini kui söömisest positiivsemapoolne emotsioon jääb.
3peemot
Memberma ei saagi ilma randmetugedeta rinda teha ehk suruda miskit. randmed jäävad paariks päevaks maru valusaks. tugedega ikka oopis teine tubak. Tugesid soovitaks ikka kasutada küll
3peemot
Memberreval on väga hea koht punnitamas käia. masinaid ka murdu, kõike vähemalt topelt
k
3peemot
Memberrevalist saab ka eraldi sheikerit. vanasti olid miskit pwermani kirjadega 40 krooni ja tai kane 70. ma ostsin varmalt kohe 2 odavamalt. aga vaat kust neile varuosi saab??? ma mõtlen seda resti mis seal sees on? seda ei tea vist keegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sheikeri saad robokopi poest ka
3peemot
Memberma 3’st olen teind nõnda:
1. rind, õlad ja kui triitsepsile väheks jääb siis seda ka veel tibake
2. selg, biitseps.
3. jalad – täisvärk – p…’st varvasteni
kõhtu teen iga päev kõige lõpuks
ette taha natuke jooksu ja ongi suht head kolm päeva ma arvan
peale seda oled suht süsi, tasub puhata, ma tavaliselt 4’da päeva jooksen natuke lihtsalt.
3peemot
Memberasjalik üüberravivõimleja ( füsioterapeut vist ) näitab paari seansiga kõik tõed ja nöörijupid kätte, kunagi noorema käisin selja pärast. pagana asjaliku nõu andis too tüüp.
3peemot
Memberma lahmin küll tohutu kiirusega endale lobi sisse. teinekord on koosolemistel lausa häbi, tüübid sätivad alles nuga õigesti kätte ja mul taldrek tühi. üldiselt soovitavad pool aeglaselt ja lõpp kiirelt sisse ajada, siis pidavat täiskõhutunne kõige kauem säilima. kuda sealt toitaineid saab jätan asjatundjate kommenteerida
3peemot
Membersee elektrooniline pekimeeter on kasulik kraam küll.
mõõdab mis koliseb, mul on kahe mõõtmise vahe paar kuud ja rasvaprotsent vähenes 1,2 võrra… ise olen siis 187 pikk ja kaalun 102 kilo.
tegelt on see mõõdutehnoloogia sama täpne, kui et mõõdame kuulmise järgi kaugust..
miks kasulik? – noh tuju parandab vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3peemot
Membermina ei lähe, ma olen sel ajal trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3peemot
Memberkanaliha keetmisel peab mudugi ettevaatlik olema. kui ikka “igaks juhuks” vurinal tükk aega keeta siis süües tundub hamba all nagu pesukäsn, see veneaegne kummist ja roheline. aga kui õige aeg saab kuuma siis on nagu maius
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3peemot
Memberkalmusele palju õnne jah, tsekkisin pilta ka peale, teenitud värk mu arust. eks ole putru söödud, pätti tehtud ja vaeva ka kõige vahele nähtud.
ja need kes kriunuvad siin papiliikumise suundade vastu. kriunuge mujal, kes küsib see saab.
3peemot
Memberglükoos aitab kreatiini tolmutamisest rohkem kasu saada.
3peemot
Membertartu kohta ei tea, aga talnas võid marssida mistahes apteeki ja küsida, saab tablettidena – 10 tabletti 8kr v ka karbis pulbrina. siuke 250-300 ml karp ja ~25 krooni. ise ostan pulbrina.
3peemot
Memberteema alustanu teema tuleb tuttav ette natuke, kunagi sai õllese peaga kõrtsus kätt surutud. surusin mis ma surusin, mehed olid siruli, aga minul käega sama jama. nõnda umbes kuu veel peale “kangelastegusid”. just nimelt, peale pingutust, küünarliigese ümbert valus. mitte liigutada valus vaid peale pingutust kestev valu 15-25 min. tahtis kuu aega rahu saada, enam muret pole – käesurumise jõu- ja ilunumbrid matsin ka maha
samas see käevarrelihasvärk on ka püha tõde, mul on ka see alati irmsalt vatti saanud pääle biitsepsitegu.
jõudu!
-
AutorPostitused