2Godfather1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
2Godfather1
MemberOkei,
mõtted, mis mul peas on. Mul on hetkel käimas hooaeg – 4 liigamängu veel ja hooaeg ise lõppeb alles poole kuu pärast. Kuid järgmise hooajani on aega 18 nädalat, mis siis peaks hõlmama 12 nädalat ettevalmistust (Total Soccer Fitnessis ütleb, et 8-12nädalat peaks olema. Kuna mina pole viimased 6 aastat korraliku ettevalmistust saanud – pole olnud neid pädevaid treenereid – siis taaskord ütleb loogika, et peaksin ettevalmistust pikemalt tegema). See esimene 6 nädalat hakkaks siis järgmisest nädalast, kus käin nädalas 2 korda jõusaalis ja teen raskusi 55% oma maksimaalsest + jooksmas peab ka muidugi käima.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2Godfather1
Membermismoodi puudub kiiruslik vastupidavus?? ainuüksi plahvatusliku jõuga hakkama ei saa.pmt kiiruslik vasupidavus ongi üks kõige olulisemaid külgi nii sprindis kui ka jalgpallis.
Jalgpallis on kindlasti kiiruslik vastupidavus üks tähtsamaid, kuid sprinter ju viib oma võimeid vastupidavus trenniga alla. Ma võin muidugi eksida – pole spetsialist ja samuti ainult asjadest lugenud, kasutasin lihtsalt väheke loogikat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk4, tänud Sulle lingi eest. Osad teemad lugesin läbi ja midagi uut küll ei leidnud, kuid mõned asjad oligi vaja enesele lihtsalt üle korrata.
PS! Siin foorumis käibki erinevate postitajate vahel sõda? Päris harjumatu on lugeda, kõik võitlevad, kaklevad oma seisukohtade eest.
2Godfather1
MemberJälgida võiksid ka mõne sprinteri kava, kiiruse ja kiirusliku vastupidavuse jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu loogika ütleb, et sprinteri kavas puudub kiiruslik vastupidavus – asemel võiks plahvatuslikjõud olla. Muidu – hea soovitus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused