2006
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
2006
MemberMa tean mida tähendab, kui hommikul ei ole söögiisu. Proovi end sundida. Osta mingi kohuke või banaan vms. Midagi väikest & maitsvat, et hommikul naha vahele ajada kuidagi moodi. Pärast mõnda korda tee juba võileiba ning juba nädala pärast ei taha sa kuidagi ilma hommikusöögita kooli minna. Usu mind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2006
MemberNiisiis. Täna, pärast esimest treeningpäeva on tunda, et lihased on tublisti tööd teinud.
Mitte mingil juhul ei tule kõne alla et ma täna veel 300 tükki igat harjutust pumpaks.
Ning samuti, te kõik olete soovitanud, et siiski puhkust teha ning omale kava valmistada. Nii ma siis tegingi. Kava on järgmine.
Esmaspäev (koolipäev): 100 kätekõverdust, 100 kõhulihast, 100 kükki ning 10 lõuatõmmet.
Teisipäev (koolipäev): 100 kätekõverdust, 100 kõhulihast, 100 kükki ning 10 lõuatõmmet.
Kolmapäev (vaba päev): 300 kätekõverdust, 300 kõhulihast, 300 kükki ning 30 lõuatõmmet.
Neljapäev (koolipäev): 100 kätekõverdust, 100 kõhulihast, 100 kükki ning 10 lõuatõmmet.
Reede (vaba päev): 300 kätekõverdust, 300 kõhulihast, 300 kükki ning 30 lõuatõmmet.
Laupäev: Puhkus
Pühapäev: Puhkus.
Kindlasti on plaanis nendele neljale harjutusele veel lisada erinevaid, et ka muid lihaseid erinevates paikades treenida. Kuid sinna ma veel jõuan ning aega mõelda on küll ja veel.
2006
MemberSöö palju muna, piimatooteid ning mõistlikus koguses loomaliha.
Ei ole vajalikud mingid spets. pulbrid ja muud säärased, kui oskad järge pidada ning iga päev asjaga tegeled.
2006
MemberA ja veel..
Neiukene.. Sa oled 160cm pikk ja kaalud 50kg. Mille pärast sa muretsed?

2006
MemberEi mina ei ole siin mingi suurem asi soovitaja, olen ilmselt veel algajamgi kui tema ise. Aga tükike šokolaadi päevas ei ole kindlasti see, mille pärast muretsema peaks.
Enne trenni / võimlemist näiteks.
2006
MemberKüsimus oli rohkem mida sa sööd, mitte millal sööd.
Vabandust, kui eksin. Aga jah. Mida sa sööd?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Magusast rääkides, šokolaadis on palju süsivesikuid. Kasulik.
2006
MemberOlin 4 aastat maadleja ja ~1 aasta aktiivne jõusaalis käija.
Maadlus andis igale lihasele päris tugeva põhja ning ka kogemusi, et nüüd individuaalselt treenida. Kuna seal sai selgeks kõik harjutused, nipid jms erinevate lihaste jaoks. Treeningutelgi oli nii, et treener sekkus vaid siis, kui tegu oli erinevate maadlusvõtete õppimisega. Ülejäänud tund aega käis enamus oma käe peal.
Mäletan, kui alustasin seal trennis käimist, olin väike kondine jupats. Pärast nelja aastat olid toimunud nii mõnedki muudatused.
Nüüd tagasi mõeldes tulevad meelde igasugused huvitavad harjutused. Kindlasti teen varsti omale ikkagi kava ning hakkan ka palju muud peale kätekõverduste tegema.
Aitäh ideeloopijatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teist oli palju abi.
2006
MemberOlen käinud treeningutes kokku oma elust umbes 5 aastat. Tahan oma käe peal teha nüüd. Ilma igasuguste pulbrite, treenerite ja muu sellisega.
Ja veel… Kuna nii paljud inimesed on soovitanud, et tuleb ka puhkusi teha, olen selle peale mõtlema hakanud. Annan varsti teada, kas ja mis muutub.
Ootan veel soovitusi ja muid ideid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2006
Member29 veebruar.
Kõik harjutused tehtud, väljaarvatud 100 lõuatõmmet, kuna ei suutnud välja raalida sobivat kohta, kus seda teha. Homme võtan asja tõsisemalt käsile.
Pärast 300 kätekõverdust, kõhulihast ja kükki on küll lihastel tunda, et tööd on tehtud, kuid enesetunne on päris hää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2006
MemberMähuke see ebanormaalne inimene siis on?
2006
MemberTänud vastajatele, võtan teid kõiki kindlasti kuulda!
Sellegi poolest, üritan ikka iga päev tegelda.
Aa, ja mis veel… Olen sünnist saati olnud täielik hull piimatoodete järele. Viimaste aastate jooksul olen iga päev ära joonud vähemalt liitri naturaalset maa lehmapiima. Lisaks siis veel igasugused võid, hapukoored, jogurtid jms. Samuti ei möödu ühtki päeva, kus laua peal ei oleks korraliku sea- ja/või veiseliha.
-
AutorPostitused