1Miku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
1Miku
Memberkui sa ainult oma rinda vormid siis pole sul vast vaja pulbrID ega tabletTE..
1Miku
MemberTere!Mis ma oskan siin selle kohta öelda, et mehed minutiga 70 kõhulihast teevad? Siinkohal tekib erinevaid küsimusi harjutuse sooritaja ning ka harjutuse enda kohta. Kaitseväelasena pean üldfüüsilises testis 2-e minuti jooksul paar korda aastas endast maximumi välja panema. Sai siis hakatud spetsiaalselt testi jaoks kõhu “pumpamist” harjutama. Parimaks tulemuseks jäi 64 kordust minutist ja mitte grammigi kiiremini. 2-e minuti jooksul oli lagi siiski 110 kordust, sest teine minut jooksis kokku. Siis keegi jõutõstja kilkas mulle, et tema tegi kõhulihastega ilma igasuguse ettevalmistuseta Sõjakooli rekordi- 140 kordust 2-e minutiga! Loomulikult hakkasin asja uurima ja siis mulle teatati, et erinevalt minust, olid sellel vägimehel sõrmed otsmikul, mitte sõrmseongus liikumatult kuklas. Proovisin siis ka käsi ilma sõrmseonguta meelekohtades hoida ja avastasin, et iseenesest kõhulihaste tööks on mul vaja ennast ülespoole liigutada ainult 10-15 cm ja sellise väikese nurgaga õnnestus üle 80 korduse 1-e minutiga ära teha.
Kõik on suhteline.
EDU!
olen temaga 120% päri. suur vahe on see kas puudutada küünarnukkidega põlvi või puudutada kõhuga põlvi. see on suhteline
1Miku
Membersee on päris hea näitaja..
1Miku
Memberkellad kelladeks, ma rääkisin värvist
1Miku
Memberminul tekib valu kui hakata päevapealt trenni tegema (peale puhkust kohe suurte raskuste kallale jne) ja mõnikord kui minna järsult kergelt kavalt raskele..
1Miku
Memberselle “SKINN” sõna all ma mõtlengi et vahetatavat foorumi “korpust”..
Sellel foorumil on võimalik admini poolt määrata kas lubatakse teisi skinne, või mitte.
foorumi välimust oleks võimalik siis muuta Minu seaded->Vali millist ‘stiili’ soovid kasutada.
Kui teile meeldib praegu, saate kasutada praegust. Mulle see ei meeldi, seega palun et tehtaks foorumi minu silmade jaoks paremaks, lisades 1 lihtsam skinn juurde
1Miku
Memberkasuta sidemeid ja treeni nii et valu polemul sama jama vasaku randmega..
olen andnud raisale veidi puhkust, sidemeid, söönud sülti (minujaoks jube katsumus) + treeninud nii et valu pole (vähendanud treening koormust)
küsin, et kas on kasu sellest kui treenin nii et valu pole? või pean tegema totaalse vasakukäe puhkuse, kus ranne mitte üldse töös ei osale?
1Miku
Membersoovitan kindlalt hantlid osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise alustasin treeningut jõusaalis, seejärel ostsin koju hantlid. hantlitele järgnesid teised asjad jne. nüüd on kodus terve jõusaal, mida külastab peale minu veel mõni mu sõber.
-
AutorPostitused