1Miku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
1Miku
Memberkas on juba müüdud?
kui ei siis mitu raha selle eest tahad?
1Miku
MemberKui palja ülakehaga, siis muidugi. Pika varrukaga aga ei pruugi tuvastamine nii lihtne olla.ronnie tunneb isegi pime ära
1Miku
Memberka alustasin sellega :
1Miku
Memberma ei tea kas asi on minus, aga mulle 8. kohe kuidagi ei istu
1Miku
Memberhttp://gallery.amazon.ee/view_photo.php?se…_ulakeha&id=aax
see pilt tundub et ongi püütud nii teha..
1Miku
MemberVäga hea tähelepanek
aga üldjuhul mitte üleöö ja üldjuhul ei visata ka toidunõusid ära pärast kasutamist…proteiin haiseb samamoodi soojenedes ja seistes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1Miku
Memberproovi batoone teha endale:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=346329
seal neid retsepte oma jagu, kuid isu saab neist kiiremini täis kui kanast..
1Miku
Member654,35.-
1Miku
MemberSuht nõrk… ja tasane…. ei saagi häält anda ja kedagi esile tõsta.Nõustun.. kõikidel fotodel on sellist kunsti proovitud otsida.. puudub pilt, kus oleks võimsust ja massiivi rõhutatud.. see on minu arvamus.
1Miku
MemberMMA on pigem spordiala. Nagu ka poks ja kickboxing.Kaitsetu löömine? Juhus? Õnn? Kui sa pole treeninud ja ei oska võidelda ja võitled teise samasuguse võhikuga, siis on ilmselt jah suur osa juhusel ja õnnel ning maas olija löömine on kaitsetu löömine. Kui võitlevad aga kaks MMA’s pädevat inimest, siis see nii pole.
Suvalisele inimesele tundubki maasvõitlus täiesti kaootilise pühardamisena. Seda ei saa neile/sulle kuidagi pahaks panna, sest nad ei tunne maasvõitluse põhimõtteid ja ei saa seega aru mida üks või teine maas teha püüab ja miks. Usu mind, kui sa teeksid kasvõi ühe bjj trenni või seminari kaasa, siis vaataksid asjale hoopis teisiti.
Millel on ka ajalugu? Kõigel on ajalugu. Mis siis?
Mis alaga sa siis tegeled?
Sul on õigus, mina kui võhik ei saa sellest aru. (See on sama kui kunstnik püüab mõnele matemaatikule selgeks teha, et purki sittudes saab kunsti teha). Su suur entusiasm ja selle-ala-armastus paneb mindgi huvitama..
Oskad sa üht tulevast seminari üelda? Kus teil treeningud toimuvad.
1Miku
Membervõtaksin sellise endale naiseks
1Miku
Memberkas see MMA on üldsegi võitluskunst? See pigem tundub olevad salat, kuhu on sisse pandud tõeliste võitluskunstide (millel on ka ajalugu) paremad osad. In my opinion on boks (ja kickbox) võitluskunstid – reeglid, puudub maasolija ja kaitsetu löömine (maaspüherdamine). See ala on justkui reegliteta jalgpalli mäng. Suurt rolli mängib juhus, õnn.
Vaielge vastu kui tahate. Mulle meeldib ikkagi jääda vähemjõhkrama ala juurde, ilma et peaksin nina krimpsutama, silmi pilutama ja oma käsi rusikasse pigistama peale igat kaelaväänamist..
1Miku
Memberarvatavasti piima ja jääga..
1Miku
Memberkes iidolist rääkis-ta rohkem siuke võimas hämmastav vaatamisväärsus aga teda otseselt ei järgix iidoliks-eeskujuks pigem kõik profikulturistid rammumehed kel päris puhas lihas mitte õli…nõustun sinuga.. arvan et ta on lihtsalt ehe näide inimese ekstreemsusest.. mulle millegi pärast see friik meeldib oma rämeduse poolest..
-
AutorPostitused