1Dhit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
1Dhit
MemberKeeduvorstis pole sul mingit valku vaid rasv. Osta nt kanasinki, hind pole kõige hullem ja valgusisaldus on suur + hea maitse.
1Dhit
MemberNo selge.Trükivigu ikka tuleb ette.Anlt et,ikka ei saa aru,kus see rasv sul on.Olen sama pikk ja vööümbermõõt täpselt sama …
kaalu ~110kg – a rasva ei paista nagu eriti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tahaks nagu uskuda,et sul mingi ’irmus pekikuhi kuskil.
Ma olen 185cm pikk, kaal 77 ning kõhupeal ikka mõnusalt võdisevat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .1Dhit
Member10kg
1Dhit
Member14- kaal 75
Jõusaal teeb ikka imesid. Pms olen aktiivselt käinud 3 kuud ning selle ajaga olen suutnud 3-lt 14ni viia. Areng missugune.
1Dhit
Member~8
1Dhit
MemberMul endal on kah ülekeha ebameeldiv rasvakiht, samas tahaks lihast kah ikka teha. Et siis peaksin alguses massi laskma ja enne suve mingi 2 kuud aeroobset kah, et suveks vormi saada?
1Dhit
MemberOstsin endale pool kilo kreatiini. Olen käinud 3 kuud. Kas peaksin paar kuud veel ootama või võin juba võtta? Nädalas teen 3-4 korda trenni jõusaalis.
1Dhit
MemberTahtsin küsida, et kas 5x nädalas trenniga kaasneks ületreening, kui ma olen alles 3 kuud jõmmis käinud?
1Dhit
MemberTahaks kah siis teada, et palju ma peaksin tarbima päevas ning ka mis päevadel?
Et pakendi peal on kirjas 3g/päev aga tuttavad jõusaalist rääkinud, et ~10g. Samas pole mul sellist üüratut lihasmassi kah. Ning millal ja millega ma peaksin seda võtma?
Aga palju muidu vadakuvalku peaks päevas võtma? Enne võtsin 25g peale trenni koos viinamarjasuhkruga aga nüüd soovitati 75g päevas, et muidu ei saa normaalses koguses valku kätte.
1Dhit
MemberSa mõtlesid arenat?- Ära seal käi. Vähe varustust ja ruumi. Ise soovitan MV-d.
1Dhit
MemberMulle osteti kah koju taoline kaal, mis näitab mingit rasaprotsenti.
Üks päev näitab rasva protsendiks 19% ja teisel päeval 21%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1Dhit
Memberok
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud, rohkem abi pole vaja.
1Dhit
Membertänud, seda ma arvasin ka ise, et peab ikka rohkem treenima ennem.
Aga kas nädalas 3x jooksu mingi 30-40 minutit on ok?
Tahaks sügiseks üleliigsest rasvast lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1Dhit
Memberpikkus:185cm
kaal:75kg
suht suur rasva protsent vist kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ma proovi areneda, suvel 2x jõusaali ja 3x jooksu nädalas.
1Dhit
Memberise käin põhiliselt naiste pärast.
Kõhu peal on lihtsalt LIIGa hull õllekas. Et jah minu jaoks on põhiline üleliigse rasva kaotamine.
-
AutorPostitused