1Dhit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
1Dhit
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks öelda, et üks huvitavaimate postitustega inimene.
1Dhit
MemberPowermanis (Riiamäel) on müügil 250 kroonised nahast kindad. Alles ise soetasin. Olen rahul.
1Dhit
MemberKlumiste, sa käid jõusaalis 1x piletitega
?Kuupilet on reeglina odavam siiski.
1Dhit
MemberMul korduvalt olnud see, et tunnen nagu kukuks aga tegelikult voodi peal. See ei ole nüüd täpselt see aga veider ikkagi.
1Dhit
MemberOlen paks poiss, kelle unistus oleks kuumal liivarannal päikse käes särada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Suveks ehk isegi juhtub midagi taolist.
1Dhit
MemberJõutõmmet ega kükki ei tee.
Rinnalt 87. Vanus 16, kaal 77.
1Dhit
MemberNo ma ei saa aru mis sul viga on? Telli see kava juba ära, kui tõesti soovi on. Inimesed teavad siin, mida nad räägivad. Mis see CV sul ikka annab?
Näiteks endal ei ole võimalik toitumiskavast kinni pidada materjaalsetel põhjustel aga olen siin juba pikemat aega artikleid lugenud ning vorm on paranenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Et mina siinsete prežiisikamate kasutajate teadmistes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .1Dhit
MemberTrennijärgselt pead kindlasti ka sööma ning üle 75 minuti ei soovitata trenni teha (jõusaalis eriti).
1Dhit
MemberNädalavahetustel saab ikka võetud alati. Päris suur probleem mul :S.
Aga mis oleks normaalne kogus õllet, mida ühe õhtu jooksul võib tarvitada, et lihastele tohutut kahjut poleks?
1Dhit
MemberTekkis konflikt isaga, et ei taha mul lubada Fasti toodet Hera80 tarbida (vadakuvalk).
Ise leidsin küll, et noh trenni juba pool aastat teinud ja sellest on kasu kah ikka olnud.
Et kas hera80-s on üldse midagi kahjulikku? Et kui palju keemiat sees jne?
Kasutan juba pikemat aega aga tellisin paar kilo ja see posti leheke jõudis posti, mille isa avastas.
1Dhit
MemberMnjaa.
Aga muidu mõtlesin, et peaks jooksu ergomeetriga asendama.
1Dhit
Memberikka 2-3 tundi peale trenni, et vahepeal puhkus oleks.
No 1 jooksupäev oleks laupäev-pühapäev.
Jõudu teen tavaliselt E T N R.
Et teine jooksupäev võiks olla siis kolmapäev.
Aga mõtlesin, et kolmas päev oleks siis E või T.
1Dhit
MemberÜldiselt sõltub kõik su päevasest cal kogusest. Ja kui treener juba sellist nõu andis, siis võiksid ka seda temalt küsida juba
“>Küsisin ainult valgu sheigi tarbimise kohta.
Ei pea vajalikuks mingi toitumiskava tellimist, kuna käin koolis ja pole aega jälgida. Muidu üldiselt üritan vältida suure kalorisisaldusega toite ning üritan normaalse valgukohguse omandada päeva jooksul.
1Dhit
MemberVõtsin lihtsalt kella 6. Mitte, et ma ei taha peale kella kuut süüa, vaid tahaks vaikselt suveks rasvaprotsenti madalamaks saada ning tekkis küsimus lihtsalt, et mis kellaaeg peaksin söömise lõpetama ( magama 23.00-00:15 ). Viimasel ajal muidu koheselt enne magamaminekut valgusheik alla, treener soovitas.
Aga lihtsalt… et mida sööma peaksin.
1Dhit
MemberKalaõli soodustab rasvapõletamist?
-
AutorPostitused