1Dhit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
1Dhit
Memberoutkast – im sorry ms jackson.
Üldiselt läheb hip-hop peale.
1Dhit
MemberJuuniorid +75kg
Mikk Raudsepp
Keit Koppel
Dmitri Voltshanski *** (Loobus dopingukontrollist)
Konstantin Fjodorov *** (Loobus dopingukontrollist)
Kas viimased 2 siis ei osalenud või mida see dopingukontrollist loobumine tähendab?
1Dhit
MemberHetkel 10. klass aga kunagi tahaks minna.
Samas ei tea, et kas epale keskkooli või peale ülikooli, juhul kui sisse saan.
1Dhit
MemberEelmine postitaja andis sulle parima lahenduse. Ja kuna oled valmis kõike tegema siis ei tohiks see summakene ka nüüd nii kallis sinu jaoks olla…
1Dhit
MemberKüsiksin ka seda, et kas kreatiini tarbides suureneb ka rasvaprotsent?
Et praegu üritan rasva põletada ning tahaks teada, et kas kreatiin takistab seda?
1Dhit
MemberMa lasin alkoholi suve keskelt kuni jaanuari alguseni iga nv, korralikult ikka. Arengut ikka oli aga noh oleks vast ilma ikka parem olnud… Praegu üritan kainena püsida ja enesetunne on ka paremaks muutunud.
1Dhit
MemberAga osta 200g rosinakohupiim. 15g valku ja 15g süsikaid 100g.
Parim toit peale jooksu.
1Dhit
MemberKas keegi tahtis sinu arvamust kuulda v? Sry aga sa oled ise mõttetu…..maitse üle ei vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oi ja Rabarockil on siis palju normaalsem ja korralikuma rahvas koos
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Daaa, AJ 2008 esinevad ka Eesti dj’d. Tähendab see teema ei tehtud selleks, et hakata maitse üle vaidlema ja arutama kellele, mis meeldib, niiet sellises stiilis poste siia teemasse pole enam vaja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahtsin vast öelda seda, et “klubimuusika” üritustel on alati rohkem rikkumisi, kui muudel üritustel. Toome näiteks CU Base, Allstars jne…
Igati õigustatud see ära keelamine.
Muidu õigus, minu viga, et muusikaliikidest arutama hakkasin. Maitse asi…
1Dhit
MemberEi lähe sinna. Mõttetu üritus. Minnakse vaid ninasid jahuseks tõmbama ja mingit sahinat kuulama.
Rabarock ikka asjalikum, Eesti omad poisid kohal jne…
Ise kuulan teist laadi muusikat, millele on suhteliselt vähe festivale. Aga jah see aasta peaks EHHF-il ära käima.
1Dhit
MemberMinu, kui õpilase jaoks on see üsna kallis. 15 serveeringut 500.- eest. Jube lihtsalt. Selle raha eest saan endale pea 2 kilo vadakuvalku. Muidu kunagi tahaks ära proovida küll.
1Dhit
MemberSaade oli väga põnev. Tavaliselt väga ei jälgi. Muidu Jõekalda mõnitas Margnat päris hästi. Igastahes naerda sai ja hea, et juhtusin tollel ajal teleka taga olema.
1Dhit
MemberEks ta nii ole. Ise olen ka üsna noor ja alkohol on üks osa minu nädalavahetustest.
Koolis ja mujal läheb hästi. Probleeme ei tekita.
1Dhit
MemberMul on ka suunurgad katkised. Kasutan ka mingit rasvast kreemi, niisutab. Ning seda samust B vitamiini võtnud, samuti K tablette. Ei paista paranevat. Külmast ka väga olla ei tohiks. Mul see juba pikaajalisem probleem. Suve keskel oli ka sama teema.
1Dhit
MemberLoe seda artiklit, mille lingi ma juba enne postitasin:http://kulturism.ee/main.php?main=artikkel…mp;top=top.lime
FYI: Lisaks brachialisele (lihas, mis on n2htav õlavarre v2limisel kyljel) on seal juttu ka saaglihasest, peapöörajalihasest ja eesmisest sääreluulihasest.
Just sealt lugesingi. Seal ei olnud selgelt kirjas mis moodi seda treenida.
Aga noh seltsimees -aron- aitas hädast juba välja.
1Dhit
MemberEks neid ulle ole tänapäeval palju sellised,kes lihtsalt ilmapõhjuseta kallale tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures mul taolised tuttavad, kes käivadki ainult pidudel kaklemas ja laamendamas.
-
AutorPostitused