19Martinez79
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 19, 2015 at 2:16 p.l. in reply to: Kanal 2 otsib spordimehi ja -naisi, kes koguvad midagi põnevat! #379633
19Martinez79
Member19Martinez79
MemberHahaha! Valus laks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>19Martinez79
MemberHuvitav raamat kuigi nagu ka Arnold ütles, on seal üsna palju halleluujatamist. Kui müra kõrvale jätta, siis
on seal tavatarbijale (ei pea silmas praegu sportlasi) üsna mõtlemapanevat infot. Kiiduväärt on ka see, et ära on toodud viited uuringutele. Mis aga erilise üllatusena tuli oli see, et “low-carb” toitumine aitäb ära hoida epilepsiahoogusid.
Siin üks viide ka Harvardi ülikooli epilepsiateemalisele artiklile:
http://news.harvard.edu/gazette/story/2012/05/unraveling-the-secrets-of-the-epilepsy-diet/
19Martinez79
MemberTerviseameti kommentaar artiklile „Elusa vere vaatleja: Teil on veres ussid!”
Tulenevalt tervishoiuteenuste korraldamise seadusest1on tervishoiuteenus tervishoiutöötaja tegevus haiguse, vigastuse või mürgistuse ennetamiseks, diagnoosimiseks ja ravimiseks eesmärgiga leevendada inimese vaevusi, hoida ära tema tervise seisundi halvenemist või haiguse ägenemist ning taastada tervist.Artiklis nimetatud verevaatlus on Terviseameti (edaspidi amet) hinnangul tegevus, mida teostatakse eesmärgiga saada ülevaade isiku vere koostisosadest ning parandada isiku vereloomet ehk siis on tegemist laboriteenusega koos tervishoiuteenusega.Ameti ülesandeks on muuhulgas kontrollida tervishoiuteenuse nõuete täitmist tervishoiutöötajate ja asutuste poolt, kes on registreeritud ameti poolt peetavates registrites ja omavad vastavat tegevusluba. Artiklist nähtub, et verevaatlust teostanud isikud ei ole nõuetekohaselt registreeritud ning ei oma vajalikku tegevusluba.Amet selgitab, et ilma asjakohase tegevusloata on laboriteenuste ja ka tervishoiuteenuste osutamine Eestis keelatud ning kriminaalkorras karistatav. Karistusseadustik2sätestab, et majandustegevuse eest valdkonnas, mille kohta kehtis erikeeld, samuti tegevusloata, litsentsita, registreeringuta või tunnustamata ettevõtte kaudu tegutsemise eest valdkonnas, kus tegevusluba, litsents, registreering või ettevõtte tunnustamine on nõutav,karistatakse rahatrahviga kuni kolmsada trahviühikut või arestiga. Tegevusloata tegutsemist uurib ja menetleb Politsei- ja Piirivalveamet.Amet soovitab tervishoiuteenuse ning laboriteenuse saamiseks pöörduda ainult nende teenuseosutajate poole, kes on registreeritud riiklikus tervishoiutöötajate ja/või tervishoiuteenuseosutajate registris3. Juhul kui ei ole selge, kas isik tegutseb seaduslikul alusel, soovitame pöörduda selle kontrollimiseks Terviseameti poole.LugupidamisegaMihhail MuzõtšinPeadirektori asetäitja kt——————————————————1Tervishoiuteenuste korraldamise seaduse § 2 lg 1;2Karistusseadustiku § 372 lg 1,3Registrid on saadaval19Martinez79
MemberFitness Tv annab teada:
Vaadake täna õhtul AK spordiuudiseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andsime härra Lembitu Kuusele Fitness.ee arhiivist videomaterjali, sest telelegend soovis Krissu võidust väikese uudislõigu teha.
Sinu Küljes Trennis meie värske medalistiga jõuab aga Fitness.ee portaali juba teisipäeval!
september 28, 2012 at 3:22 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #32546519Martinez79
Memberseptember 28, 2012 at 7:30 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #32543519Martinez79
MemberSKT 24. osa Delfi Publikus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>19Martinez79
MemberVIDEO DELFI PUBLIKUS: Musklimeeste road movie – Kolja tahab Savisaarega arveid klaarida!
19Martinez79
MemberArtikkel Bikini Fitnessist meie Delfis.
oktoober 19, 2011 at 9:36 e.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #31815519Martinez79
MemberLaupäeval Bulliga tehtud reklaam on nüüd valma:
september 15, 2011 at 11:23 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #31336519Martinez79
Member2011 MM reklaamklipp on valmis. Jagage
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>19Martinez79
MemberSiin on siis lõik keelatud videost Sparta võtteplatsilt:
19Martinez79
MemberKlipi stsenaristi selgitus:
Tere. Mina olen Martin Aare, selle keelatud klipi stsenarist ja toimetaja.
Kõigepealt natukene tausta. ETV-s jookseb saade lotokolmapäev, kus keerutatakse
igal korral ka lotoratast. Lotoratta klippide põhitegelane on mister Summa. Mister
Summa on selline lahe ja kompleksivaba tegelane. Kuid Summ loteriipiletid müüdi välja ja töötati välja uus lotopilet nimega Supersumm, mis tähendab seda, et vana mesilase nukk asendatakse uuega. Seega soovis Eesti Loto klippe sellest, kuidas mister Summast saab Supersumma. Need klipid lähevad eetrisse lotoratta keerutamise asemel. Üks teema, mis mulle pähe torkas – teha episood vahva mesilase muutumisest jõusaalis. Kuna olen Otiga koostööd teinud (nii Kanal2 “Sinu küljes kinni” kui ka kogu FitnessTv materjal) pakkusin stsenaariumit eelisjärjekorras talle. Paraku Ott keeldus ning soovitas tegelast nimega mister Mesi. Kuna mul oli aga vaja karismaatilist ja telekogemusega karakterit, siis helistasin Marek Kalmusele, kes osales ka minu produtseeritud saates “Eesti tätoveerib” ja tegi seda väga hästi. Mind tõepoolest ei huvita, kas Kalmus on oma elus dopinguga vahele jäänud või ei, sest olen veendumusel, et vigu teeme me kõik ja nii nagu ütles üks tuttav vaimulik, et inimene muutub ajas ning tegelikult ei ole me täna need, kes me olime eile. Ühesõnaga, Kalmus oli nõus meile vastu tulema ja leppisime kolmapäevase võtteaja Spartas kokku. Kaks päeva enne võtet saatis Eesti Loto saate produtsentidele ETV-s kirja, et kohe päris alguses nad Kalmuse klipiga alustada ei sooviks, seega lükati jõusaalisketši eetrisseminek nädala võrra edasi. Ja siis hakkas pihta. Tund aega pärast kolmapäevast võtet helistas mulle saate produtsent, teatades Eesti Loto otsusest Kalmuse klippi mitte eetrisse lasta, sest ta on doingut teinud. Kuna klipp tuli väga lahe ning ka ETV meeskonnal puudusid Kalmuse suhtes igasugused eelarvamused jõuti lõpuks nii kaugele, et Eesti Loto lubas klipi üle vaadata. Paraku lükkasid lotoinimesed kohtumise edasi ja hetkel ma ei teagi, kas nad üldse seda näinud on. Esmaspäeval sain saateprodutsent Helenilt kirja, et Eesti Loto tõmbas Kalmuse ja Mr. Summa jõusaaliklipile lõplikult kriipsu peale. Olin Eesti Loto turundusjuhi käitumisest tõsiselt häiritud ning saatsin talle kirja, kus palusin võtta ühendust Kalmusega ja asja selgitada ning vabandust paluda, sest Marek oli ju meile heast tahtest ja tasuta vastu tulnud. Vastust oma kirjale ma ei saanud. Lõpuks sain turundusjuhi telefoniteel kätte. Kõne katkes kaks korda ja lõpuks ei võetud enam üldse vastu. Saatsin sõnumi ja vastus oli suurkorporatsioonile omane – meie suhtleme ainult ETV produtsentidega. Kuna produtsentidega oli juba räägitud, helistasin ise Marekile ja seletasin olukorda ning ütlesin, et võttegrupil on Eesti Loto käitumise pärast väga piinlik. Muuseas, ka mr Summa nuku “hing” Tiit Sukk, kellel oli võtteplatsil Marekiga väga hea klapp, ei mõista Eesti Loto käitumist.
Minu arvamus kogu loost on see, et antud olukorras käitus Eesti Loto väga näruselt ja argpükslikult. Kui soovitakse näha klipis kedagi teist, siis tuleb seda öelda konkreetselt ja mitte tund pärast võtte lõppu. Ja kui julged otsustada, siis julge ka vastutada ja vabandada. Eesti Loto turundusjuht peitis aga pea liiva alla.
Terv,
Martin Aare
aprill 9, 2011 at 2:44 p.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #29658619Martinez79
MemberMina ei ole siiani nendest võistlustest ainsatki pilti näinud. Selle LIVE proovimisega sisenes minu arvutisse mingi räme viirus või ma ei tea mis asi. Ootan huviga pilte.FitnessTv vastab: tõenäoliselt oli see mingi anomaalia. Meil oli Fitnessi foorumi ülekande videoaken kontrolliks kogu aeg lahti ja see edastas pilti kenasti.
Kuigi ülekannee algas tehnilistel põhjustel minutijagu hiljem kui üritus ise. Vabandused selle väikese viivituse pärast kõikide vaatajate ees.
Kvaliteedist: Fitness Tv live-ülekannete kvaliteet sõltub paljuski ülekandekoha interneti üleslaadimiskiirusest, mis on siin ja seal üsnagi erinev. Loodetavasti jõuab Eesti ühel päeval nii kaugele, et üleslaadimiskiirus on sama võimas kui allalaadimiskiirus.
Reval-Cup 2011 ülekande statistika:
194 Unique Viewers
362 Total Views
154 Viewer Hours
53 Avg. Viewers
terv,
Martin
Fitness Tv
19Martinez79
MemberMul ütleb video aknas “server not found” peale seda kui fitshopi reklaam on ära olnud. Minu isiklik anomaalia?Tõenäoliselt. Proovisin paaris erinevas arvutis. Asi toimib kenasti.
Martin
FitnessTv
-
AutorPostitused