13
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
13
Memberjõin eile õhtul mõnusa kuuma kruusitäie rohelist teed meega ja magasin nagu väike laps… mõjus rahustavalt kuidagiImelik tõesti…arvasin varem ka ise, et tee mõjub rahustavalt ja et on parem magama minna. Mõnikord oligi nii, mõnikord aga mitte. Üritan tee joomise nüüd aga päevase aja peale jätta.
13
MemberKofeiini sisaldavad kõik teelehe-teed. Seega kui mõju on rohelisel teel, siis on ta ka mustal.Enne magamaminekut vast ei ole mõtet ennast kofeiini täis laadida – und ei tule. Teega, nagu mille iganes muuga, liialdamine pole kindlasti tervise huvides.
Imesasingi miks eile öösel magama jäämisele keskenduda ei saanud…jõin enne seda tassi kanget rohelist teed ära:P Aga eks ma olen nüüd targem.
13
MemberNo aga kellel siis õigus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ülemisi ja alumisi eraldi ei ole võimalik treenida, siis ei saa ju see olla põhjustatud tavapärastest harjutustest, mis suunavad koormuse ülemistele…13
Memberpärnaõisi ja kummelit tuleks kindlasti korjata ja kuivatada ,saab ka talvel väga head teed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pean vanavanemaid külastama, seal peaks mõlemaid külluses olema:)
13
MemberKunagi sai apteegist ostetud mitmeid kuivatatud teesid, sh kuivatatud sireli õisi näiteks,ja sai tehtud talvel neist teesegudest teed omale, ei tea kui kasulik see oli, aga hea vaheldus Liptonile küll.
Sirel…hmm peaks seda uurima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>13
Memberpilates on maru häää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://www.youtube.com/watch?v=s9BfJWfBuc8
Vaata see video läbi.
Aitäh, just seda mul vaja oligi. Olin varem pilatesest kuulnud aga ei teadnud päris täpselt mis see on. Nüüd vähemalt tean mille kohta infot otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide sa ise tegeled pilatesega? Kui kaua juba?
13
MemberVabandan, et vastamisega venitasin. Olin vahepeal tsiviliseeritud ühiskonnast ära lõigatud.
Mõtlesin aga vahepeal ka antud teema üle ja võibolla püüan ma tõesti oma elu liiga keeruliseks teha. Püüan esialgu ikka toituda nii kuidas õige tundub ja vähendan/suurendan erinevate toitainete koguseid enda toidus esialgu tunde järgi, eksperimenteerides.
13
MemberTänud, olen nüüd ametlikult üks suur kookospähkli austaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !13
MemberVaheldus ei tee tõesti paha, aga seda ainult vahel.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>13
MemberTegelikult on rasvaprotsent minu jaoks teisejärguline(minu puhul toob tervislik toitumine kaasa niikuinii suhteliselt madala rasvaprotsendi, nii et ma pea selleks dieeti pidama), lihtsalt mainisin et püüan seda madalal hoida. Esmatähtis on minu jaoks ikkagi toituda võimalikult tervislikult. Tahakski teada et kui mul jaksu on siis kas selline poolitamine ja jaotamine on tervislikkuse poole pealt veidikenegi mõtekas?
MemberTegelikult on rasvaprotsent minu jaoks teisejärguline, lihtsalt mainisin et püüan seda madalal hoida. Esmatähtis on minu jaoks ikkagi toituda võimalikult tervislikult. Tahakski teada et kui mul jaksu on siis kas selline poolitamine ja jaotamine on tervislikkuse poole pealt veidikenegi mõtekas?
MemberKas greibi sisemist koort on ka soovitatav süüa ja kui on, siis millistes kogustes?
13
MemberKas uus Maaülikooli spordihoone juba avatud? Pole veel kuulnud, et oleks…Kuuldavasti pidi see valmima selle aasta kevadeks, märtsiks kui ma ei eksi. Tundub aga et töödega pole veel ühele poole jõutud ja võib arvata et uus spordihoone avatakse sügisel.
13
MemberPole tänu väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kuidas otsustasid siis- kus käima hakkad? Edu igatahes!Plaan oli hakata Arenas käima, sest see mulle väga lähedal aga hind on minu kui õpilase jaoks veidikene kallis. Mitte et ma poleks valmis sellist hinda korraliku koha eest maksma vaid lihtslat pole hetkel võtta sellist lisaraha:P Plaanis järgmine nädal Eesti Maaülikooli spordihoones ära käia, ehk hakkan seal käima kuna seal hind mulle palju sobivam(mudidgi pole sealne invetar võrreldav Arenaga).
“>13
MemberKuna hakkasin kalaõli ja kalamaksaõli alles hiljuti tarbima siis postitan siia teemasse veel kõik küsimused, mis mul seoses nende õlide manustamisega tekivad, et mitte paari päeva pärast uut teemat teha:P
Kas kalaõli/kalamaksaõli tohib võtta ka enne magamaminekut tühja kõhu peale ja kas koos õlidega on soovitatav juua, või ei ole see oluline?
-
AutorPostitused