0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberMis te jamate selle arstiga.
Ostke apteegist Duofilmi ja igal õhtul peale kätepesu pange seda tüükale peale ja hommikul nokite selle valge olluse sealt pealt ära. Kuu ajaga on kindlalt läinud!
0ttt
MemberSiin aitab ainult üks sõna DUOFILM.
0ttt
MemberÄra jumala eest jookse. Soovitan tellida siinsetelt spetsialistidelt toitumiskava ja soovitan aeroobset jalgrattal teha.
0ttt
MemberParim treeningvideo!
Muusikapalad olid ka väga head
“>0ttt
MemberLihas taastub 48h aga kui oled üle treeninud või lihasele muud moodi liia teinud siis kauem. Omal on tavaliselt 3-4 päeva pärast asi korras (Y)
0ttt
MemberProteiin=valk
Valk aitab säilitada ja suurendada lihasmassi. Tarbi peale trenni koos süsivesikutega taastumiseks ja lihaskasvuks! (Y)
0ttt
Memberkui ma ei eksi siis see peaks olema Oldmani antud dietoloog, mis mul bookmarkides, kuid enam ei avane.Vot seda otsisingi! Jama, et see maas on. Väga hea asi oli!
0ttt
MemberMitte BAV arvuti. Minu mäletamist mööde ei olnud see kalkulaator fitness.ee keskkonnas. Seal sai veel kalorihulga toidukordadeks jaotada vms. Sellele arvutile oli eraldi veebileht tehtud ja see ei olnud kuskil portaalis.
0ttt
MemberNooremates ringkondades vaadataksegi kehakultuurile imelikult, sest ei saada aru mis asi see täpselt on ja milleks see on!
Endalgi on mõned sõbrad imelikult öelnud, et tahad mingiks kapiks saada vms?!
0ttt
Memberno näiteks jooksmises 1kilt ajale, et pärast ei peaks tatti välja lilastama .JA lihtsalt et jõuaks rohkemPidev jooksutrenn!
0ttt
MemberVäga vägev, et selline sport Eestisse liigub. Oleks Pärnus mänguvõimalusi prooviks isegi järgi!
0ttt
MemberSoovitan tellida toitumiskava!
Korralik trenn, puhkus ja toitumine tagab kaalulanguse!
AutorPostitused