Skip to main content

0ttt

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 417 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõu, ilu ja tervise anatoomia. #115257
    0ttt
    Member

Kirilille kirjastusest saab seda raamatut. Vaata ka Apollo raamatupoodi.

in reply to: Rasv kiiresti kõhulihastel. #120558
    0ttt
    Member

Eks ta koguneb naha alla ka. Omal tundus ka nagu oleksin pärast kreatiini laadimist nagu veega rohkem täitunum.

in reply to: Närvivalu? #136766
    0ttt
    Member

Külastan kohalikku perearsti ja loodan, et aitab eelkõige väike puhkus jõusaalist ja masaaž+fastumgeel.

in reply to: Närvivalu? #136759
    0ttt
    Member

Trenni tasub teha sellises olukorras?

in reply to: Valk #135995
    0ttt
    Member

Kui sa proteiini ei söö siis ma sügavalt kahtlen kas sul elu sees püsib?!

in reply to: Relieefsed kõhulihased #135501
    0ttt
    Member

Tervist,

olen trenni suhtes algaja. Saalis ei käi, aga teen kodus kõhulihaseid ja biitsepsit veidi. Kõhulihased on nagu suurenenud küll, aga nende väljapaistvus pole eriti suur. Tahaks, et naha ja lihaste vahel ei oleks rasva. Seda aga tavalised kõhulihaseharjutused ära ei kaota. Kuidas kaotada kõhu pealt rasva, et lihased selgelt ja konkreetselt välja joonistuksid? Teiseks – kõhulihastega tuleks vist paralleelselt teha seljalihaseid?? Mis harjutusi soovitate koduseks tegemiseks?

Mikk

Peaksid toitumise paika panema. Harjutustega on väga raske seda rasvakihti ära kaotada.

in reply to: käärima läinud fatburner #135087
    0ttt
    Member

Mõni roheline on jah natuke hapukama maitsega ja mõni roheline tiba magusam. Olen ise ka sellist müsteeriumit kohanud.

in reply to: Mass #135047
    0ttt
    Member

Siin foorumis võiks olla algajatele sõnastik. Näiteks mis asi proteiin tegelikult on

in reply to: Imelik kihelus. #134805
    0ttt
    Member

Pool tundi kestis see kihelus ja siis läks üle. Proovin täna õhtul veel seda promixi ja vaatan kas tuleb veel kord.

in reply to: Trosside ristvedu VS rinna venitus plokil “liblikas” #134642
    0ttt
    Member

Tänan kiire vastuse eest. Eile proovisin seda ristvedu ja väga hästi võttis läbi.

in reply to: trenn #134525
    0ttt
    Member

Soovitan tellida sul siit lehelt toitumiskava ja peale trenni võiksid HIIT’i teha. Selle kohta loe siit foorumist.

in reply to: Mõõtekulp #134076
    0ttt
    Member

Sheikeris ma panen muidu valku 100ml jagu. See peaks ka umbes 30g olema.

in reply to: Mõõtekulp #134070
    0ttt
    Member

Ei ole. Ise panin kaks kuhjaga supilusikat. Ei tea kas on 30-40g see. Enamvähem peaks olema.

in reply to: Seeriate arv massilisamise ajal. #133864
    0ttt
    Member

Ma arvan, et sa sured ära, kui sa teed ühes trennis 7 harjutust rinnale ja 23 seeriat?!

in reply to: Mass2 #132170
    0ttt
    Member

Kas omeltti oleks kasulik süüa hommikul? Omeltt sisaldab 2 muna, piima ja natuke soola. Ja siis üks rukkipala juustuga kõrvale.

Praadimine pole eriti hea eriti valgu praadimine. Soovitaks ikkagi minu varjanti. Täidab hästi kõhtu ja on hea algus päevale!

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 417 total)