0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberKirilille kirjastusest saab seda raamatut. Vaata ka Apollo raamatupoodi.
0ttt
MemberEks ta koguneb naha alla ka. Omal tundus ka nagu oleksin pärast kreatiini laadimist nagu veega rohkem täitunum.
0ttt
MemberKülastan kohalikku perearsti ja loodan, et aitab eelkõige väike puhkus jõusaalist ja masaaž+fastumgeel.
0ttt
MemberTrenni tasub teha sellises olukorras?
0ttt
MemberKui sa proteiini ei söö siis ma sügavalt kahtlen kas sul elu sees püsib?!
0ttt
MemberTervist,olen trenni suhtes algaja. Saalis ei käi, aga teen kodus kõhulihaseid ja biitsepsit veidi. Kõhulihased on nagu suurenenud küll, aga nende väljapaistvus pole eriti suur. Tahaks, et naha ja lihaste vahel ei oleks rasva. Seda aga tavalised kõhulihaseharjutused ära ei kaota. Kuidas kaotada kõhu pealt rasva, et lihased selgelt ja konkreetselt välja joonistuksid? Teiseks – kõhulihastega tuleks vist paralleelselt teha seljalihaseid?? Mis harjutusi soovitate koduseks tegemiseks?
Mikk
Peaksid toitumise paika panema. Harjutustega on väga raske seda rasvakihti ära kaotada.
0ttt
MemberMõni roheline on jah natuke hapukama maitsega ja mõni roheline tiba magusam. Olen ise ka sellist müsteeriumit kohanud.
0ttt
MemberSiin foorumis võiks olla algajatele sõnastik. Näiteks mis asi proteiin tegelikult on
0ttt
MemberPool tundi kestis see kihelus ja siis läks üle. Proovin täna õhtul veel seda promixi ja vaatan kas tuleb veel kord.
detsember 18, 2007 at 7:29 e.l. in reply to: Trosside ristvedu VS rinna venitus plokil “liblikas” #1346420ttt
MemberTänan kiire vastuse eest. Eile proovisin seda ristvedu ja väga hästi võttis läbi.
0ttt
MemberSoovitan tellida sul siit lehelt toitumiskava ja peale trenni võiksid HIIT’i teha. Selle kohta loe siit foorumist.
0ttt
MemberSheikeris ma panen muidu valku 100ml jagu. See peaks ka umbes 30g olema.
0ttt
MemberEi ole. Ise panin kaks kuhjaga supilusikat. Ei tea kas on 30-40g see. Enamvähem peaks olema.
0ttt
MemberMa arvan, et sa sured ära, kui sa teed ühes trennis 7 harjutust rinnale ja 23 seeriat?!
0ttt
MemberKas omeltti oleks kasulik süüa hommikul? Omeltt sisaldab 2 muna, piima ja natuke soola. Ja siis üks rukkipala juustuga kõrvale.Praadimine pole eriti hea eriti valgu praadimine. Soovitaks ikkagi minu varjanti. Täidab hästi kõhtu ja on hea algus päevale!
AutorPostitused