0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberLoomulikult on. 15 aastasel on just vaja tellida. Kas 15 aastane ei tohiks süüa tervislikult, kui 20 aastane võib? Tellisin 15 aastaselt ja see muutis mu elu!
0ttt
MemberMillist sa proovsid? Tai Kane omal ei olnud küll viga.Tai Kane on just. Võibolla asi selles et jõin shokolaadi sheiki. Marja omaga oleks parem olnud.
0ttt
MemberMina lisasin süsikaid ikka juurde skeiki aga võimatu on sheiki juua milles tsitraat sees. Jube maitse lihtsalt.
0ttt
MemberMa arvan et 4-5 toidukorda on täitsa OK, ei saa aru kuidas sa 7 toidukorda päeva ära mahutasid. Normaalne oleks süüa vist kuskil iga 3h tagant, seega olid 21h ööpäevas ülevel ?Väike valearvestus oli 6 korda ikka ja üks kord oli trennijärgne sheik.
0ttt
MemberKui treeningkoormus on suur siis peab ikka RÄMEDALT sööma, et massi tuleks juurde. Tuleb süüa ka kvaliteetset toitu mitte burgereid vms, et kasulikku massi tuleks. Kui tahad massi koguda siis 4-5 toidukorda on vähe, sest sa ei suuda nende toidukordadega kõike seda toitu lihtsalt ära süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui kogusin massi oli mul 7 toidukorda.0ttt
MemberIse mõtlen ka sellele suunale peale keskooli. Targemad võiksid julgelt rääkida asjast lähemalt.
0ttt
MemberVäga hea hommikusöök. Süsikate pomm missugune. Vahest kipub liiga läägeks minema.
0ttt
MemberKindlasti on viga toitumises. Ise ei suudaks oma elu ette kujutada, kui saaks nii vähe päevas süüa. Trenn võiks ka lühem olla. Nii 1h ringis.
0ttt
MemberAga kas seesama kava ka pärast mingeid tulemusi eskaleerub , selles mõttes , et kui ma olen enda massi üles saanud , tuleb uus kava tellida vastavalt uutele parameetritele? …tundub nagu nõiaringMa arvan, et selleks ajaks oled ise teadmisi kogunud ja oskad vastavalt oma vajadustele koguseid muuta. Toiduained jäävad ikka samaks. Kodujuust on sama hea 70kg inimesele ja 90kg kaaluvale inimesele.
0ttt
MemberMa olen tähele pannud , et sa soovitad siin foorumis pea kõikide probleemide puhul tellida toitumiskava:)No hea küll ,elan üle selle 500.- aga kas keegi teab ka täpsemalt mismoodi see kava välja näeb, selles mõttes , et kas seal on kirjas jälle hunnik aineid ja nende koguseid või on selgeks tehtud mida täpselt süüa – ntx. kellaaeg, söö neli muna,joo seda ja seda jne.
Iga toiduaine kaloraasi peast ei tea ,seega on raske arvutada pidevalt iga kg kohta valku ja nii edasi. Pluss ei kujuta ma ettegi ,kui palju hiljem selle kava järgmiseks raha kulub.
Soovitan seda, sest see on kõige lihtsam viis. Seal on kirjas mida millal suua ja mis kogustes. Kellaajad saad omale meelepärasemaks muuta treeneri abiga. Järgimiseks kulub korralikult (kodujuustud, kohupiimad, kanafilee jne…) Aga hetkel võid proovida lihtsalt süüa 5-6 korda päevas
Hommikul ja peale trenni korralik toekas söök ja ennem magamaminekut kasulikud rasvad+valk. Ise tunnetad palju pead sööma kui kaal tõuseb. Kindlasti uuri ka siit lehelt igasuguseid artikkleid.
0ttt
MemberIlmselgelt sööd sa liiga vähe. Eriti kiire ainevahetuse puhul pead sa julmalt “õgima”. Soovitan tellida siit lehelt toitumiskava.
0ttt
Memberkeegi siin küsis ka, kuidas toitun praeguhommikul võileivad või krõbuskid
enne lõunat väike puuvili või šokolaad või taoline väike asi
lõunal ja ka enne trenni soe toit ema tehtud, kas siis supp, kartul kaste, kala, liha ( mida iganes ) vahel ka poest toodud salatid jne.
peale trenni umbes sama nagu enne trenni.
õhtul vbl väike puuvili või jogurt veel.
Puhas süsivesik ainult ju.
Soovitan tellida siit samalt lehelt toitumiskava. On oma raha väärt ja eksimisruumi pole.
0ttt
MemberPärnu.
0ttt
MemberMa arvan et kellegile tass teed/kohvi koos 5 SUPILUSIKA meega alla ei lähe.
0ttt
Memberveits mööda on kava küll, minu soovitused siis sulle1)Iga toidukorraga vähenda süsivesikute arvu, st hommiku on kõige suurem kogus
2)Ära tarbi ühtegi puuvilja, vbl ahest õun okei ja unusta jogurst, selle asemel maitsestamata, mingit moosi jne pole vaja
3)Lisa oma menüüsse 300g aedvilju!
4)Söö päevas vähemalt 1x kanafileed/sealiha
5)Söö 3-4 munakollast + vabal valikul valgeid lisaks
6)Lisa 1 lonks oliiviõli hommiku ja 1 lonk kalaõli õhtul
7)Vaheta kohvi vhest rohelise tee vastu
8)Kasuta loomse rasva allikana konsentreeritud võid ehk alla 86% võid ära söö, nt kui määrid võileivale vms(võileba pole muidugi vajha:P)
9)Joo päevas palju vett umbes 2-3L lisaks ja ära söö soolast, unusta see , nt kodujuust (möödukalt), soolatud seafille jne.
10)Ära näksi toidukordade vahel, ainult vett, söö iga 3-4h tagant, õhtune viimane toidukord võiks olla 1-3h enne magamaminekut ja ilma rasva/süsivesikutete nt rasvata kohupiim.
11)edu
Ma arvan, et ta ei peaks hommikul kõige rohkem süsivesikuid sööma. Peale trenni oleks parem ma arvan. Kui lähtuda Fred Antsoni ajubiokeemia artikklist, siis suur süsikate arv hommikul muudab oleku kogu päeval uimaseks.
-
AutorPostitused