0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberLohutuseks võin öelda, et see ajukahjustus on pöörduv kui kala maha jätad mõneks ajaks. Et kui sõbrad-sugulased ütlevad, et sa hakkad ebatavaliselt kurjaks ja kontrollimatuks muutuma, siis on õige aeg pikemaks ajaks tuunikalast loobuda.Sellegipoolest 2 karpi päevas regulaarselt võib tõesti olla liiga palju, soovitan kodujuuste, muna, ja teisi lihatooteid.
Tuunikala kilohind (kui arvestad palju konservis reaalselt kala on) on kanafileega täiesti võrreldav – siit ka põhjus, miks ise seda väga sagedasti ei tarbi.
OK tänan asjaliku vastuse eest. Olen isegi tundnud, et olen kurjaks läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Peab siis kuskile hulgilattu minema ja ostma suures koguses kanafileed.0ttt
MemberAsi pole eriti hull kui trenni lõpus kasvõi u. 5 minutit ratast vändata. Harilikult olen nii ikka teinud, aga üle-eelmisel korral oli väga vähe aega ja tormasin kohe vahetult peale viimast harjutust saalist riietusruumi. Riietusruum asus korrus allpool.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma natuke juba aimasin, mis mind trepil ees ootab, aga asi oli palju hullem kui arvata osaksin, napilt pääsesin tervete kontidega. 
Õige jutt selle rattasõidu kohta. Ise tegin ükskord peale julma rattatrenni 30.min madala intensiivsusega ratast ja trepist oli nagu lust alla minna ja jalad ei valutanud ka järgmine päev nii hullult.
0ttt
MemberKas rohkem toidukordi poleks parem? 5-6 oleks ideaalne.
0ttt
MemberPole midagi öelda ehtne oss ja ossikava, kes jalgu ei tee. 2 nädalaga ei kaota sa midagi ainult tiba toonust. Kui töö läbi võta korralik kava mis näiteks kolmeks jaotatud: 1. päev rind+triitseps, 2. päev selg+biitseps, 3. päev JALAD+õlad.
0ttt
MemberKas keegi seletaks mulle kah ära,mille krdi pärast on vaja just rasvata kohupiima näost sisse ajada?Sest see on minujaoks saanud harjumuseks. Niipalju kui mina olen tähele pannud on seal ka kõige enam valku.
0ttt
MemberKõige parem on Farmi kohupiim 0.1% rasva ja 18g valku. Maitse ei ole ka üldse puine ja kuiv nagu teistel sarnastel toodetel. Väga mahlane ja mõnus. Olen seda kohupiima ainult Maxima ketis näinud.
0ttt
MemberAnna ikka igale lihasele vatti. Ajapikku saavutad proportsioonid.
0ttt
MemberSee ongi jalatrenni võlu ja valu!
0ttt
MemberHull mees, mis ma ikka ütlen. Ise ei suudaks nii päevagi elada.
0ttt
MemberÜsnagi mõistlik kava aga mina tõstaksin seljapäeva kolmapäevaks ja seljapäevale lisaksin biitsa harjutused ja õlele jääks eraldi päev. Ise eraldasin ka õlale eraldi päeva ja õlg hakkas nagu arenema
0ttt
MemberEi tee kunagi sellist tegu, et olen mõne partei liiga. Ei iial!
0ttt
MemberHispaania mäng oli tõesti võimas. Täna tuleb huvitav mäng Portugal-Tšehhi
0ttt
MemberTäna tuleb huvitav päev! Loodan, et Rumeenia ja Holland võtavad võidud! Eile Vikeraadio uudistes ütles päris hästi et EM 2. päeva esimeses mängus võitis Horvaatia Austraaliat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>0ttt
MemberHollandile hoian pöialt, kuid mulle on sümpaatsed ka sakslased.
0ttt
MemberSelle asemel, et lattet juua söö parem kofeiinitablette.
AutorPostitused