0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberRinna ületreening. Alguses, kui alustad siis oled suuteline tegema küll 3x nädalas rinda aga hiljem raskused kasvavad ja koormus muutub. Tee näiteks 1 nädal pausi trennist ja hakka rinda korra nädalas tegema.
0ttt
MemberIt’s called Synthol.
november 23, 2008 at 8:18 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #1719690ttt
MemberFitness.ee näitas oma võimu!
“>0ttt
MemberMina teeks jalga teisel päeval ja selga kolmandal.
november 16, 2008 at 2:01 p.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #1542950ttt
MemberMillal ennustusvõistluse võitjad välja loositakse?
november 12, 2008 at 6:30 e.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #1026720ttt
MemberMeeste ABS.
1. Ott Kiivikas
2. Marek Kalmus
3. Taavi Koovit
4. Imre Vähi
5. Marek Morozov
Naised Bodyfitness
1. Christina Alev
2. Laura Reisalu
3. Annika Summel
4. Vitaliya Dmitrieva
5. Svetlana Filippova
0ttt
MemberMinu rinnapäev näeb välja sellineSurumine(Neg/pos/tava kaldega 3×6-

Lendamine(Neg/pos/tava kaldega 3×6-

Pullover 3×12
Kätekõverdused(Kitsa ja laia haardega) 3xFailini
Ise olen ektomorf ja sellise kavaga olen kõige rohkem näinud rinna arengut..
27 seeriat rinda ühes trennis? Või valid mis kaldega mingi päev teha?
0ttt
MemberTekkis küsimus, et kuidas see üks sheik ehk üks toidukord aitab, kui ülejäänud toidukorrad pole paigas ja asi pole tervik?
0ttt
MemberAga kuidas sa puhkepäeval sööd? Söö sama moodi ka puhkepäeval, sest siis su keha puhkab ja ehitab ennast uuesti uueks trenniks ülesse. Kui selle kavaga kaal ikka ei tõuse siis suurenda koguseid.
0ttt
MemberMäng jäi viiki ikkagist ju
0ttt
MemberTürklaste kättemaks jalgpallis saadud kaotuse eest
0ttt
MemberKui aus olla
siis ma alustasin ka kükki nüüd septembri algusest…praegu nagu tulemust ei ole näha/tunda … võibolla asi selles, et teen midagi valest, kes teab, aga eks ma siis paari kuu pärast räägin lähemalt tulemustest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teed liiga kergelt kükki äkki? Omal oli sama mure, kuid nüüd punnitan veel kõvemini ja tulemusi on ikka tulnud.
0ttt
MemberMis valemiga ta seda teeb?
Raske pingutus. Mehine asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2008 at 10:51 e.l. in reply to: kas rasva vähendamisel on karu teene tarbida kreatiini+glükoosi+valku? #1692740ttt
MemberPulsi löögisagedusel 120-130 toimubki ju aeroobne treening.
Teemaalgatajale: rasvakihti ei vähendata jõusaalis, vaid köögis, valides mida, kui tihti ja kui palju suhu topid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei pea midagi tegema 15-20 kordust ja pulsil 120-130.Ma sain teemalagataja jutust nii aru, et ta soovib teha jõutrenni kordusvahemikus 15-20 kordust JA selle pulsisagedusega. Sellist trenni ei kujutaks küll ette.
oktoober 17, 2008 at 8:48 e.l. in reply to: kas rasva vähendamisel on karu teene tarbida kreatiini+glükoosi+valku? #1692650ttt
MemberAeroobset pead ka ikka tegema ja kõige tähtsam on korralikult toituda. Peale trenni võid küll sellist sheiki kasutada.
AutorPostitused