0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberUmbes 3cm/kuus, kui täpne olla.
0ttt
MemberSeal artiklis pannakse nagu toidulisandid ja anaboolsed steroidid ühte patta või sain ma millestki valesti aru?
0ttt
MemberMina selle püramiidimisega eriti ei nõustu. Minul on püramiidimine uue tõuke trennis andnud.
0ttt
MemberIse olen kuulnud HIIT põhitõena seda, et kulutad rohkem kaloreid ja seeläbi ka rohkem rasva. Keegi on mingeid arvutusi ka teinud. Ise olen HIIT’i tegemisel järginud seda artikklit: http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml
0ttt
MemberSiin samas poes peaks ka müüdama. Dream tan vms.
0ttt
MemberKüsin siis sellise küsimuse kah, mitu seeriat ja mitu kordust peaks tegema, et suurendada hüppevõimet? Mõtlen just jalaharjutusi, et kõrgemale hüppaks.Miks sa kükki ei tee?
0ttt
MemberToitumiskava peaks e-mail’le tulema.
0ttt
MemberOlgu. Nii, nüüd mul on üks väike küsimus. Kas oleks kasu midagi, kui ma kõnniks täna maha umbes 10 km rahulikus tempos ? Ja homme mingi 7 km?Igasugune liikumine on hea aga pane tähele, et sa sööd piisavalt ja väga alakaloraazi ei jääks.
0ttt
MemberTäpse definitsiooni järgi on see energiakogus, mille organism kulutab mõõduka temperatuuriga keskkonnas ning juhul, kui seedetegevust ei toimu.Võib ka öelda, energiakogus, mille organism kulutaks, kui sa vedeleksid kogu päeva voodis.PAV on siis ehk põhiainevahetus mille hulgas ka 7% BAV’st, mis kulub seedetegevuseks?
detsember 24, 2008 at 9:25 e.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #1762180ttt
Member1. Ain-Alar Juhanson
2. Allar Raja
3. Ott Kiivikas
4. Argo Ader
5. Tanel Leok
6. Ingemar Teever
7. Märt Israel
8. Andrus Murumets
9. Gert Krestinov
10. Aleksei Budõlin
11. Olle Kärner
0ttt
Member175
0ttt
MemberTänan asjaliku vastuse eest. Hüppeliigese juurest valus ei ole ainult väikse varba juurest ja selle ümbrusest jala pealt ja jala alt. Aga ma panen külma peale ja panen seda imerohtu hobusesalvi peale.
0ttt
MemberSooviks ka kava palun! Trenni teen 3-4x nädalas. karlottjuhanson@yahoo.com
Tänan!
0ttt
MemberKõige kiiremini saab kuuspaki muidugi poest aga see saab suht kähku otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>0ttt
MemberMinul võttis see salv väga hästi seljavalu ära. Pool aastat ei ole seljaga probleeme enam olnud.
-
AutorPostitused