0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2009 at 2:38 p.l. in reply to: et kas võib öelda et muskel kasvab mõistuse arvelt?? #192192
0ttt
MemberMinul on koos muskliga ka mõistus arenenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>0ttt
MemberMina näiteks võtan valgujoogi peale trenni ja siis kui koju jõuan üritan võimalikult kiiresti midagi suuremat süüa.
aprill 11, 2009 at 7:51 e.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #1759830ttt
MemberNoored
1.Lev Galjutin
2.Sander Kuusk
3.Raimo Tobreluts
4.Madis Valtu
Juuniorid -75
1.Maiko Kängsep
2.Maksim Zavertailo
3.Ostroglazov Anton
Juuniorid +75
1.Silver Sõrmus
Klassikaline kulturism -175cm
1.Imre Vähi
2.Ivo Pärle
Klassikaline kulturism +175cm
1.Taavi Koovit
2.Argo Vaible
3.Mihkel Jakobson
Mehed -80kg
1.Andrei Abrossimov
Mehed -90kg
1.Robert Matsuta
Mehed +90kg
1.Ott Kiivikas
2.Marek Liiva
Bodyfitness -163
1.Christina Alev
Absoluut:
Ott Kiivikas
0ttt
MemberKas ta on viimasel pildil rase või on see midagi muud?
0ttt
MemberHea ja samas odav – sellist asja pole olems
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem: odav, aga kuidagi käib kah 
Odav ja maitselt hea (vähemalt minu jaoks). Kasulikkusest ei oska midagi rääkida, sest ei tea täpset sisaludst.
0ttt
MemberIse tarbin ka seda Goodburyt ja ta on päris hea aga sisaldust ei tea ning võrreldes teistega ropult odav. 350g purk seda maksab 18kr ja Maximas on 350g purk mingi teise firma oma 50kr.
0ttt
MemberIse olen seda hetkel isegi kogenud. Rasv põleb ja raskused suurenevad. Mulle mõjub tsükkliline süsivesikute dieet päris hästi. Siin lehel ka see olemas – soovitan (Y)
märts 20, 2009 at 9:24 e.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #1874410ttt
MemberTee vahelduseks biitsepsit rinna päeval ja triitsepsit selja päeval. Päris hea vaheldus ja lihastes jõudu ka rohkem, sest pole suurema lihasgrupi poolt eelnevalt ära kurnatud.
0ttt
MemberTäpselt 6x tuli eilses trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>0ttt
MemberAga võrdle näiteks mitu inimest maailmas suitsetab ja kasutab anaboolseid steroide? Steroidide kasutajate all mõtlen neid, kes suuri kogusi kasutavad, mitte neid kes ravi otstarbel imepisikesi kogusi teatud ajal manustavad. Kui sama palju inimesi hakkaks steroide kasutama kui suitsetajaid siis oleksid numbrid teised.
0ttt
Member375
0ttt
Member275
0ttt
MemberLihaste kasvatamine on pikk ja vaevaline protsess. Lihastesse minemist pole vaja karta. Ega kickpoksiga lihastesse ei saagi ainult toonust juurde.
0ttt
MemberTere. Tahaks siis teada, kuidas keha reljeefsemaks saada? Pikkus 176, kaal 68-69, tean, et pole palju, kuid minu arust annab siin veel väga palju tööd teha. Selg on mul natuke hea, kuid võrreldes kätega, siis käed pole üldse nagu reljeefsed vms. Sellised laiad lihtsalt, natuke biitsa kah näha, kuid mitte palju. Põhiküsimus siis, kuidas reljeefsemaks saada? Teha rohkem aeroobset? Või midagi muud? Eenne jõusaali tavaliselt jooksen 2km. (nädalas 6km kui saan). Treeninud olen aktiivselt pool aastat ja veidi rohkem, varem niisama tegin natuke korda nädalas. Tegelen veel tõsiselt ka võrkpalliga.. Ja kõhu kõige alumisi osasi oleks vaja treenida, veidi rasva seal. Kuidas neid treenida?Sai pikk jutt, vb keegi oskab aidata.
Tänud.
Soovitan kõigepealt soliidne lihas peale kasvatada ja siis alles reljeefist rääkima hakata. Äre ennem jõusaali kindlasti jookse, eriti kui veel võrkpalliga tegeled tõsiselt.
0ttt
MemberWhey Gold Standard on väga hea valk. Isegi kasutan ja ei tunne millestki puudust.
-
AutorPostitused