0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberKui esimest korda võtsin tuli jõutõmbele mul ühe trenniga 10kg juurde. Hetkel kasutan uuesti aga sellist laksu pole enam sellest kätte saanud. Ehk on doos liiga väike.
0ttt
MemberMaratoni jaoks tuleks ikka pikemaid vahemaid näiteks joosta. Ei usu et maratoni ajal jooksed sama intensiivsusega nagu HIIT’i tehes.
juuli 9, 2009 at 9:30 e.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #2063990ttt
MemberSiin on palju keto’st juttu, kes viitsib lugeda. http://forum.bodybuilding.com/forumdisplay.php?f=61
0ttt
MemberSiis hakka jõutõmmet kasutama.
0ttt
Member90 sek tööd ja 90 sek puhka. Väga tähtis osa on soojendusel. 5 min kerge tempo 5 min keskmine tempo ja 5 min kerge tempo ja alles siis 4*90 sek töö ja 90 sek puhkust.
juuni 30, 2009 at 5:02 p.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #2049070ttt
MemberJube hea vorm ikka! (Y) Ise võiks kunagi nii hea välja näha, sest pikkus meil sama aga see vist jääb ainult unistuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 7:54 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #2001550ttt
MemberSuper projekt. Väga huvitav on jälgida sellist muutust ja eriti seda, mida kaalulangus jõunäitajatega teeb.
Palju edu!
0ttt
MemberHea on lugeda erinevaid soovitusi ja arvamusi, kuid huvitab siiski toodete soovitamine/tagasiside.Mis tooteid kasutate ja kas ikka toimivad?
Minu kõige paremaks proteiinilisandiks on kanafilee, kohupiim ja kodujuust. Soovitan (Y)!
0ttt
MemberMinu hääled lähevad ka kindlasti teele. Vähemalt on žüriis inimene, kes oskab seda rasket tööd hinnata.
0ttt
MemberSuht jama valk, telli parem midagi, mis on tuntud. Mind hirmutavad need 150g suhkruid.
mai 5, 2009 at 10:44 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #1944180ttt
MemberOtt Kiivikas
mai 3, 2009 at 9:43 e.l. in reply to: Mida on halba valkude ületarbimises ja süsikate vähesuses dieedi ajal #1940980ttt
MemberAga kui palju on liiga palju valku? Ise olen toitunud viimasel ajal tsüklilise süsivesikute dieedi järgi: 4 päeva nädalas rohkelt valku ja 3 päeva rohkelt süsivesikuid. Valgurikkal päeval tuleb valku umbes 325g ja süsivesikute rikkal päeval süsikaid 425g. Olen söönud nii umbes 4 kuud. Kaal langenud umbes 4kg rasva arvelt, jõud on kasvanud ja enesetunne on väga hea. Pikkust mul 178cm ja kaalu 79kg.
0ttt
MemberKui sul seljaga probleeme ära tee kumbagi.
0ttt
MemberMiks rind ja biitseps tähtsamad lihased on kui teised ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rannalihased

0ttt
MemberPalju sul pikkus ja kaal on?
-
AutorPostitused