0ttt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
0ttt
MemberPeale trenni võiks selle “võileiva” asemel olla riisi kindlasti või pastat. Kalaõli võta viimase toidukorra ajal ja võta näiteks viimasel toidukorral ilma rosinateta kohupiima või kodujuustu ja lisa pähkelid. Esimene vahepala võiks sisaldada ka valku ja tsipa rasvu mitte ainult süsikaid. Kui võimalus siis saad kodus ennem mingi sheigi valmis mikserdada kooli kaasa.
0ttt
MemberLoomulikult võid võtta kreatiini. Mulle andis palju plahvatuslikust juurde. Kas ma sain õigesti aru et sa ei tee jõusaalis jalgu, sest need niigi tugevad? Mina soovitaks sul jalgu kindlasti teha, eriti kükki. Siis saavad jalad veel tugevamaks.
0ttt
MemberTee kükki ja raskelt!
august 13, 2009 at 9:03 e.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #2130790ttt
MemberKas auhinna saab ka Fitshop Rüütlist kätte?
august 12, 2009 at 7:10 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #2129610ttt
MemberMul oli tegelt Kaka’ga diil, pool auhinnast läheb temale
august 12, 2009 at 7:08 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #2129540ttt
MemberHea esitus Eesti poolt. Puri tegi ikka väga head mängu. Ma lõpus hoidsin hinge kinni et jumala eest 2:0 ei tule, sest ennustasin 1:0
august 12, 2009 at 2:34 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #2128340ttt
Member1:0 Brasiilia võidab
0ttt
MemberMuidugi jalad võiks ikka suurem olla, aga vigastuse pärast päris kaua ei saanud neid korralikult treenida… tulevikus tahaks parandada seda. aga praegu tähtsam et diiediga mitte ülepingutada ja see mida on mitte ära kaotada … aga 9 nädala pärast vaatame
0ttt
MemberVäga hea vorm ikka aga kas ma olen ainuke kellel tundub et jalgadel võiks liha tiba rohkem olla või on Jüril lihtsalt pikkust palju?
0ttt
MemberAga “tema valgul” on ju aminohapped ka sees, Fit Whey tutvustusest mina neid ei leidnud. Ehk sealt ka kõrgem hind . . Ja ei, ma ei ole nendega pundis ning ei reklaami seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgud koosnevadki aminohapetest! Kindlasti on väike erinevus iga valgupulbri aminohappe profiilis. Fit Whey kilohind kõige soodsam kokkuvõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>0ttt
MemberHalva geneetika all mõtlesin ma peenikest konti ja kiiret ainevahetust. Aga tänan sõbraliku vastuside eest. Arvatavasti tellin elementaar kombo ja vaatan seda serious massi ka.Telli parem toitumiskava ja kui raha üle jääb siis elementaarne kombo.
juuli 26, 2009 at 7:54 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #2093040ttt
MemberÜks pudel 0.33l lahjat heledat õlut pidi ainult kasuks tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenniga alusta tasa ja targu. Toitumine on esmatähtis.
0ttt
MemberMinuarust see Superpump250 pole küll mingi imevahend mida nn “dopinguks” tembeldada. Üsna tavapärane NO ja teiste imevigurite kompott.
0ttt
MemberKui kütan enda ahju antiikmööbliga siis muutun ise varsti antiikmööbliks… loogika missugune.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2009 at 2:06 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #2080540ttt
MemberSeal pidid mingid troopilised tormid olema niiet varugem kannatust.
AutorPostitused