Skip to main content

lihased

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mul on mõned küsimused…ma nagu suurt midagi ei jaga sellest aga oleks ka aeg kätte võtma hakata ennast… ma vaatasin kus on need harjutused….ja seal on 3 x 12 -15 et kuidas see on mõeldud kas ma teen nagu kõiki neid asju seal ühe korra ära lõpuni 12-15 korda ja siis hakkan otsast peale ja niimoodi kolm ringi kokku või teen kõik need asjad korraga ära ..et teen 1 korra hantleid näiteks 12 – 15 korda siis puhkan väheke ja uuesti seda sama ..ja nii kolm korda järjest kokku….ja võtan järgmise harjutuse???? Ja on veel selline probleem et kui ma teen siis lihased lähevad nii punni et vahepeal ei saagi teha edasi ? mis selle puhul peaks tegema….ja kas joksmine on kasulik peale sellist trenni?

-aron-
    Member

Mul on mõned küsimused…ma nagu suurt midagi ei jaga sellest aga oleks ka aeg kätte võtma hakata ennast… ma vaatasin kus on need harjutused….ja seal on 3 x 12 -15 et kuidas see on mõeldud kas ma teen nagu kõiki neid asju seal ühe korra ära lõpuni 12-15 korda ja siis hakkan otsast peale ja niimoodi kolm ringi kokku või teen kõik need asjad korraga ära ..et teen 1 korra hantleid näiteks 12 – 15 korda siis puhkan väheke ja uuesti seda sama ..ja nii kolm korda järjest kokku….ja võtan järgmise harjutuse???? Ja on veel selline probleem et kui ma teen siis lihased lähevad nii punni et vahepeal ei saagi teha edasi ? mis selle puhul peaks tegema….ja kas joksmine on kasulik peale sellist trenni?

Ikka harjutusekaupa teed.Teed ühe 12-15 korduselise seeria ära siis puhkad minut või nii ja siis teed sama harjutuse järgmise seeria ära ja nii 3 korda või oleneb palju seeriaid on.Ja alles siis kui ühe harjutuse 3-seeriat on tehtud asud järgmise harjutuse kallale.

Jooxmine vast selle vastu ei aita,et lihas trennist verd täis on läinud,kuid 2-3 korda nädalas nii 30 minutit korraga on kasulik küll.Ja selle verdtäis lihase vastu aitab vbla venitamine.

ranger
    Member

Ja on veel selline probleem et kui ma teen siis lihased lähevad nii punni et vahepeal ei saagi teha edasi ? mis selle puhul peaks tegema….ja kas joksmine on kasulik peale sellist trenni?

ei usu et jooksmine aitab.

chiller
    Member

Võib olla kui sooritada harjutust rahulikumalt ja panna rõhku tehnikale siis ei lähe lihas nii palju verd täis või vähemalt mitte nii kiiresti

-aron-
    Member

Võib olla kui sooritada harjutust rahulikumalt ja panna rõhku tehnikale siis ei lähe lihas nii palju verd täis või vähemalt mitte nii kiiresti
    Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.