ikka need reied
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ikka need reied
- This topic has 16 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2007 at 1:27 p.l. #9978
Just
MemberTean, et rasvade põletamine toimub ühtlaselt üle keha, aga siiski on ju olemas mingid tehnikad, kuidas teatud kehaosi vormida. Nimelt sooviks vabaneda nö taskutest reitel, aga ülakehas kaalu ei tahaks kaotada, muidu lähevad proportsioonid samavõrra tasakaalust välja. Kaalu otseselt kaotada niisiis ei soovi (175 cm 55 kg), ülakehaga olenm rahul. Hetkel teen 3-4 korda nädalas rühmatreeninguid (step, bodypump). Kui stepi tunnis on rõhk rasvapõletusel, teen jõusaalis jalgadele täiendavalt lisa (jalapress, külgedele surumine). Oskate soovitada mingeid “shapimise” harjutusi, et reisi vormida?
veebruar 27, 2007 at 3:22 p.l. #107928trennineiu
MemberTeen regulaarselt spinni ja olen tähele pannud, et reite kuju on paremaks muutunud. Ja loomulikult jalad on tugevamad kui enne (jõusaali ma ei tee). Kusjuures, hea on see, et reie ümbermõõt on samaks jäänud.
veebruar 28, 2007 at 9:01 e.l. #107983Just
Memberkahjuks ei ole läheduses võimalik spinningut harrastada:( suvel ehk rattaga sõitmisest abi…
veebruar 28, 2007 at 9:25 e.l. #107984moniic
MemberMina märkasin, et reippal tempol käimine aitab yldist rasvavähendamist, ka jalgadelt. Yhesönaga…saab yhendada kasuliku meeldivaga: sport ja värske öhk
veebruar 28, 2007 at 11:15 e.l. #107990Aile
MemberKus on reiel “tasku” ?
V6ibolla on tegemist lymfiringe h2iretega?
Aeroobset koormust peab ettevaatlikult doseerima. Olen n2inud ka ysna “t6sise” reieymberm66duga spinningutreenerit (jalg oli proportsioonist v2ljas).
Aeroobne+j6usaal t88tavad koos paremini.
veebruar 28, 2007 at 2:42 p.l. #108033Just
MemberKus on reiel “tasku” ?V6ibolla on tegemist lymfiringe h2iretega?
Aeroobset koormust peab ettevaatlikult doseerima. Olen n2inud ka ysna “t6sise” reieymberm66duga spinningutreenerit (jalg oli proportsioonist v2ljas).
Aeroobne+j6usaal t88tavad koos paremini.
no “taskud” on seal u. kus püksitaskud külgedel
veebruar 28, 2007 at 3:39 p.l. #108035Aile
Memberno “taskud” on seal u. kus püksitaskud külgedel
, p6lve painutamine (8-12) ja p6lve sirutamine (8-12), kord n2dalas… lisaks veel nipet n2pet…+ yks korralik ylakeha p2ev.
Kui suure treenitusega sa oled?
Lase endale koostada treeningkava v6i v6ta m6ni, mis on siin juba valmis netis olemas…+ korrastada menyy.
veebruar 28, 2007 at 7:39 p.l. #108055Just
Memberno kui on sellised püksid, millel taskud külgedel ja siis need sisetaskud välja tõmmata:) või kujuta siis ette selliseid ülaosas ümaraid reisi, mis on ebaproportsionaalsed võrreldes ülejäänud jalgadega ja kehaga. Aga olen muide korra palunud treeningkava, aga siis sain kahjuks siiski tavalise algajate treeningkava, tahaks aga spetsiaalselt ühele probleemsele kehaosale tähelepanu pöörata. Treenituse tase? Selline keskmine ilmselt (oleneb muidugi kellega võrrelda ja mis kriteeriumite alusel hinnata).
veebruar 28, 2007 at 9:23 p.l. #108062Xero
MemberMa arvan et teema autor mõtles “taskute” all nn sangasid – keha ise on sale, aga puusad laiad(tavalises laiemad) ja siis tuleb ettekujutus “sangadest”.
Mu sõbrannal on just selline keha ja on kah sellega hädas, aga minumeelest see juba geenidega kaasa antud.
märts 1, 2007 at 7:56 e.l. #108068Just
MemberMa arvan et teema autor mõtles “taskute” all nn sangasid – keha ise on sale, aga puusad laiad(tavalises laiemad) ja siis tuleb ettekujutus “sangadest”.Mu sõbrannal on just selline keha ja on kah sellega hädas, aga minumeelest see juba geenidega kaasa antud.
sangadeks vist nimetatakse kui vöö serval on mingid voldid.. puusadest jäävad need ikka tsipa allapoole, reie külgedel. Aga ikka peaks ju saama keha kuidagi vormida, kuigi on geneetiline.
märts 1, 2007 at 11:30 e.l. #108071Flex250
Membernaiste puhul oleks minuarust probleem kui rasv on taljel, kõhupeal.
kui aga pepul või reitel siis pole probleemi seda põhjustab naissuguhormoon östrogeen. see on sex pigem.
et siis kui talje on olemas, peenem saledam siis pole hullu
märts 1, 2007 at 12:59 p.l. #108076Just
Memberno talje on vägagi olemas ja “ainuke rasv”, mis koguneb, kogunebki sinna “taskutele”. Aga kuna keskkoht on peenike, siis need taskud ajavad kogu keha ebaproportsionaalseks. Oleks siis lihtsalt sellised ümaramad reied, aga need pagana taskud ulatuvad kuidagi nurgeliselt sealt reiekülgedelt välja:(
märts 1, 2007 at 1:20 p.l. #108080Just
Memberno a´la sellised reied <http://www.ba-reps.com/artists/16/2107/bridget-lido.jpg>
eriti hästi on näha, kui vaadata paremat jalga.
märts 1, 2007 at 5:31 p.l. #108106Flex250
Memberno a´la sellised reied <http://www.ba-reps.com/artists/16/2107/bridget-lido.jpg>eriti hästi on näha, kui vaadata paremat jalga.
http://www.ba-reps.com/artists/16/2107/bridget-lido.jpg
parem ära taha muuta, just nii ongi ilus! naishormoonid teevad naiste keha selliseks need ongi naiselikud proportsioonid et massiivsem osa kehast on puus, pepu, reis. meestel vastupidi peab olema tänu mees hormoonile-v kuju ja õlad-selg võimas.
kole on kui naisel talje on sama lai kui puusad…ja rasv koguneb kõhupiirkonda või taljele.siis hormoonidega miskit viltu või geneetiliselt mehelik keha. sest meestel koguneb rasv eelkõige kõhule ja taljele, naistel aga pepu ja reied.
et just nii on ilus ja sexikas kui talje peenike aga seal peabgi rasva olema, see ei ole ebaproportsionaalne vaid naiselik omapära ja paks naine on keskelt paks.
mul just selline naisekeha meeldib.
märts 2, 2007 at 1:23 p.l. #108157Just
Memberäraütlemata tore, et mõni mees ka sellise eluterve suhtumisega on:) Enamus siiski hindab vist siresäärsust rohkem paraku..
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.