Skip to main content

tere tahaks küsida

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    äSS12
    Member

tere ma olen 15.a poiss kg 64kg jõukas olen käinud ligi kaks kuud ja nüüd tahaks massi juurde saada.

Mis oleks kõige parem massilisaja äkki .Mass2 ja kuidas on teile mass2 mõjunud on ja kas ültse on .

Jään vastuseid ootama. a ja palju ta massi nagu juurde annab umbes

Amarillo
    Member

tere ma olen 15.a poiss kg 64kg jõukas olen käinud ligi kaks kuud ja nüüd tahaks massi juurde saada.

Mis oleks kõige parem massilisaja äkki .Mass2 ja kuidas on teile mass2 mõjunud on ja kas ültse on .

pehmelt öeldes treeni aasta aega ja loe veits, siis räägi oma toidulisadest, kui sulle siin keegi tegija soovitab siis ainult sellepärast et ta peab oma tooteid müüma.

Martti K.
    Member

Põhiline mis massi annab on ikka üle oma tarbitava kaloraaži söömine. Ise ei kasuta massilisandeid ega midagi, puhtalt toidu peal ning kaal tõuseb http://www.fitness.ee/main.php?main=draw_g…mp;bot=bot.lime

daemonium
    Member

Et sa alustasidki kohe massikavaga?Ja kahe kuuga selline effekt?

Äkki tutvustad meile nii oma treening kui toidukava?

Koormused sul ilmselt tohutud,kui organism juba kahekuulise trenni järel toidulisasid vajab …

äSS12
    Member

Et sa alustasidki kohe massikavaga?Ja kahe kuuga selline effekt?

Äkki tutvustad meile nii oma treening kui toidukava?

Koormused sul ilmselt tohutud,kui organism juba kahekuulise trenni järel toidulisasid vajab …

mA küsisin kas mass2 võib võtta mida sa ahv mölised oled küll vana tegija aga.

Ära mölise selge

Amarillo
    Member

Ära mölise selge

kõike asju võib võtta, võib plekki ka toorelt süüa või siis autokumme närida, kuid nali naljaks.

soovitan nt küsida arstide,kulturistide ja erapooletute treenerite käest eriarvamusi ja teha järeldused.

arstid: poiss mis sinu probleem on, raiskasid riigi raha õpingutega ja nüüd lahkud ilmast võlaga.

kulturist: a jaa see vana hea toode, krt oli aeg kus mul see hästi mõjus, jah see ju ainult purustatud kohupiim, kühvelda jõuga

eratu treener : noh ei tea kas nii noorel veel seda pulbrivärke vaja on, aga kui koormus ja tahtmine suur miks mitte, ennem võiks ikka vähemalt pool aastat trenni teha , siis esimesele puhtale valgupulbrile mõelda.

soovitan siis vähemalt pool aastat ilma pulbrita elada ja pärast peale treeningut manustada.

Kuid kui sa võtad mass2 = mitte midagi ei juhtu sinuga kui 10 aastanegi võtab, lihtsalt pikaajaline kasutamine ei tea mis õigustatud.

tubli suhtumine, õige vend

zon
    Member

Lugesin sealt purgi pealt aga pole kirjas palju see massi juurde annab aga kui korraga sisse süüa siia umbes 2kg

nuuksut
    Member

Ära mölise selge

Räägiksid sa nii näost näkku? Ei, siis ära räägi ka siin. Kaaludes 64kg puhutakse sind pikali. Kodus ohutult monitori taga olles ollakse ikka väga kõvad mehed.

SÖÖ, see MASS2 ei kao sul kuhugi. Ära taha kõike ka liiga kiiresti, see lihtsalt ei käi nii.

daemonium
    Member

Ära mölise selge

Oi.

Meie hulka on lisandud vapper imevägilane,kes kodus monitori taga mehetegusid teeb,

kehaehitaja
    Member

ilmselt soovid sa kõike liiga kiiresti. Peale kahte kuud ei ole mingit mõtet toidulisandeid tarbima hakata. Kõigepealt ürita aastaga mingi põhi alla treenida. Siinkohal ära unusta söömist. Söö nii palju kui vähegi sisse ajada jõuad ikka rohkem valgurikkaid tooteid (kohupiim,liha muna jogurtid jne.) Ära põe rasva minemist. Kui trenni teed siis seda ei juhtu. Sööööööööö !!!

Amarillo
    Member

Ära põe rasva minemist. Kui trenni teed siis seda ei juhtu. Sööööööööö !!!

see soovitus oli mõeldud otseselt postialgatajale jah?

kehaehitaja
    Member

see soovitus oli mõeldud otseselt postialgatajale jah?

See on jap ikke postialgatajale

Autor
    Postitused
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.