veidi abi oleks vaja. Avaleht » Forums » Treening » Algajad » veidi abi oleks vaja. This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by painkiller. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused veebruar 26, 2007 at 8:18 p.l. #9973 pilme10Member olen 17, 185cm, 70kg. . . eluaeg olen tegelenud spordiga, nii 5* nädalas kõvat trenni. (korvpall) mõtlesin, et nüüd on aeg veidi keha arendada. olen nädala juba käinud, igakord peale 1.5h jõusaali ujun 15min + väike saun. mida peaksin toitumisel jälgima? võin hakata proteiini tarbima? milliseid harjutusi peaksin tegema ? igasugune abi on oodatud. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 26, 2007 at 8:42 p.l. #107850 painkillerMember Kõige lihtsam oleks konsulteerida treeneriga, aga kava saad sellelt saidilt (tööriistad-treeningkavad), ning toitumise kohta loe siinsest foorumist. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse