Areng peale 4 kuud
- This topic has 14 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
BHS.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2007 at 12:28 p.l. #9950
BHS
MemberOlen käinud jõukas nüüdseks mingi 4 kuud . hakkasin käima üldse sellepärast et enne olin ma ikka väga kilu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lootes midagi juurde saada : enne jõukat olid näitajad sellised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pikkus 193 cm ja kaal 65,4
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sõin siis palju tahes, juurde midagi ei tulnud, sedasi oli see kaal juba mingi 3a . vanus 18 ) Nüüdseks olen suhteliselt suvalt asju tehes saanud kaalu 75 kg peale 4 ja kuuga , söönud olen pmst nagu enne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> julmalt palju… aga nüüd hakkas midagi nahaalla kah tekkima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rinnalt surumine on umbes nii et alguses ei jõudnud eriti 30 kg seeriaid teha siis nüüd läheb 70kg ülesse… trenni tegin 3-4x nädalas
et on normaalne areng olnud ? ning nüüd plaanin hakata kasutama sellist kava :
veebruar 26, 2007 at 1:05 p.l. #107793theONE1
MemberAreng on individuaalne ja kinni väga paljudes asjades nagu treeningu ülesehitus, treeningu intensiivsus, taastumine, toitumine, treening sageudsed jne jne. Sul on ilmselt selline kehatüüp! Kui arengut hakkab juba tulema siis oled õigel teel, anna minna!
veebruar 26, 2007 at 2:16 p.l. #107796BHS
Memberhmm okey, aga võib seda kolmeks jaotatud kava vabalt tegema hakata siis? mul on pmst trennipäevadel ujumise võimalus kah (seda eriti ei kasuta , kuus vb 1x max ) aga peale igat trenni käin saunas. see mõjutab midagi? lihtsalt küsin.
veebruar 26, 2007 at 2:22 p.l. #107798rantel
MemberHuvitav kas sa peale seda trenni jaksad üldse korralikult ujuda!!!
Saun mõjub ehk südamele vähe halvasti. Lisapingutus (niiöelda).
veebruar 26, 2007 at 2:38 p.l. #107805BHS
MemberHuvitav kas sa peale seda trenni jaksad üldse korralikult ujuda!!!Saun mõjub ehk südamele vähe halvasti. Lisapingutus (niiöelda).
hmm ega ma mingi väga hull ujuja ple… aga hmm aga saun… hmm arvate et mõjub kehvasti? ma ei tea , korralik saun peale trenni on minuarust just hea…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enne trenni teen soojenduseks tavaliselt alati 2km ergomeetriga või siis 10min jooksu .
veebruar 26, 2007 at 3:00 p.l. #107808gmaster
Member10 min sauna peale trenni on ok
rohkem pidi juba liiga suur koormus olema
veebruar 26, 2007 at 4:05 p.l. #107813theONE1
Memberhmm okey, aga võib seda kolmeks jaotatud kava vabalt tegema hakata siis? mul on pmst trennipäevadel ujumise võimalus kah (seda eriti ei kasuta , kuus vb 1x max ) aga peale igat trenni käin saunas. see mõjutab midagi? lihtsalt küsin.Kui sulle selline jaotus sobib, siis proovi ikka jah. Aurusaun on OK, aga peale trenni väga kuuma leilisauna ei ole südame seisukohalt hea!
veebruar 26, 2007 at 4:13 p.l. #107815BHS
MemberKui sulle selline jaotus sobib, siis proovi ikka jah. Aurusaun on OK, aga peale trenni väga kuuma leilisauna ei ole südame seisukohalt hea!aga siis mingi rahulikult võib võtta siis ikka?
edit: selline probleem on kah veel et kaldpinna peal kangiga ma suruda ei saa, kui rinnale lasta kang siis õlast käib praks läbi, see ple valus , aga häirib
mis tegema peaks ?veebruar 26, 2007 at 5:04 p.l. #107820theONE1
Memberaga siis mingi rahulikult võib võtta siis ikka?edit: selline probleem on kah veel et kaldpinna peal kangiga ma suruda ei saa, kui rinnale lasta kang siis õlast käib praks läbi, see ple valus , aga häirib
mis tegema peaks ?No kerge leil ei tee kunagi paha, aga hantlitega on ka sul see probleem kui kaldpingil surud? Proovi kasutada liigestele mõeldud pulbreid!
veebruar 26, 2007 at 5:11 p.l. #107821gmaster
Memberäkki ta ei tee korralikult soojendust ka
veebruar 26, 2007 at 5:14 p.l. #107822inside14
MemberKorralik soojendus kergete raskustega siis väikene venitus,(venitusel ei tohi ületada valu piiri)raskust lisa siis kui tunned et enam pole seda nõksu või asja mis sind häirib.Ja kui muidu ka lahti ei saa proovi muid harjutusi!
veebruar 26, 2007 at 10:16 p.l. #107862BHS
MemberNo kerge leil ei tee kunagi paha, aga hantlitega on ka sul see probleem kui kaldpingil surud? Proovi kasutada liigestele mõeldud pulbreid!kaldpinnapeal probleeme ei ole hantlitega… aga kuidas õlga siis korralikult soojaks saada vms? ma pole siiani pmst teinud kordagi kaldpinnapealt kangiga… lihtsalt ei saa see naks häirib.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2007 at 11:13 p.l. #107867gmaster
Memberkaldpinnapeal probleeme ei ole hantlitega… aga kuidas õlga siis korralikult soojaks saada vms? ma pole siiani pmst teinud kordagi kaldpinnapealt kangiga… lihtsalt ei saa see naks häirib.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õlaringid, ujumisliigutused üht ja teistpidi, kätekõverdused
veebruar 27, 2007 at 7:19 e.l. #107873n2k
MemberKui peale trenni saun südamele hea pole, siis miks paljudes jõusaalides/spordihallides on duširuumide kõrval saunad? Nende jaoks siis, kes ei viitsi mõni päev trenni teha ja tulevad lihtsalt lõõgastuma? Mitte arvestades seda 10 minutit maksimaalset aega.
märts 3, 2007 at 9:47 e.l. #108232BHS
Memberkui kasulik on lihase kasvatamise seisukohast süüa müslit jogurtiga ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.