Skip to main content

küsimus liigeste kohta?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » küsimus liigeste kohta?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    kristen106
    Member

mul on siuke probleem et mu pöialligesed raksuvad ja praksuvad kogu aeg kui ma jalalabasi liigutan maksimaalse amplituudiga!!! se on nagu seadus et kogu aeg käib praks ja nagu tahaks teada mis minuga juhtuda võib kui ma midagi ette ei võta selle asjus ja soovin ka teada mida ma selles suhtes ettevõtta saan? suht närvidele käib randmetel sama jama!! Teadjad vastake oleksin tänulik!!!

matti
    Member

Minul on randmetega sama jama.See on juba aastaid olnud ja kuna valu ei tee,siis ainult see,et miskit raksub,ei tohiks kedagi pabinasse viima.Iseasi kui sul kaasneb ka valu.

algaja17
    Member

Kasuta otsingut sellel teemal on mitu postitust, millest ühe tegin ka mina.Endal samat laadi probleem.

veinikaarija
    Member

Hakka kasutama UltraGeli, seda on paljudest apteekides müügil ja samuti Fitness.ee veebipoes. See tõesti aitab, mul palju tuttavaid jooksjaid, kes on liigeset jamast sellega lahti saanud. Ka minu isa, endine kulturist, kellel olid jamad liigestega sai sellest abi.

kristen106
    Member

Hakka kasutama UltraGeli, seda on paljudest apteekides müügil ja samuti Fitness.ee veebipoes. See tõesti aitab, mul palju tuttavaid jooksjaid, kes on liigeset jamast sellega lahti saanud. Ka minu isa, endine kulturist, kellel olid jamad liigestega sai sellest abi.

tänud!!! eks ma siis tellin selle lähima aja jooksul ära!!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.