haiguse ajal kreatiin ja valk?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » haiguse ajal kreatiin ja valk?
- This topic has 20 replies, 9 voices, and was last updated 18 years, 12 months tagasi by
Flex250.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2007 at 7:19 p.l. #9832
tartz21
MemberKui oled haige palavik köha nohu jne kas siis peaks kh tarbima ikka edasi kreatiini ja valku ?
Või jätma pooleli nende tarvitamise enda ravimise ajaks ja hakkama uuesti võtma kui trenniga jälle pihta hakkata?
veebruar 11, 2007 at 7:21 p.l. #106032theONE1
Memberma ei näe sel küll mõtet, oma organismi veel “nõrgestada”!
veebruar 11, 2007 at 7:27 p.l. #106033tartz21
MemberJäin juba reedel haigeks ja ple nagu siiamaani ühtki koksi teinud:D
polnud nagu vajaduski nii halb olla jne:S söögi isu nagu haiguse ajal puudub siis veel mingi ammugi kreatiini ja valgu vastu:)
Ma ise arvan kh et ikka tervis jälle korda saada organism jälle tugevaks süüa ja siis trenni minna ja võtta edasi;)
veebruar 11, 2007 at 7:33 p.l. #106064Vägivaldur
MemberVõiks aru saada, et valk ei ole mingi keemiatehases toodetav pulber, valk on meie tavatoidu osa. Või sa plaanisid haiguse ajal puhtast rasvast ja suhkrust totuma hakata?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2007 at 7:34 p.l. #106066theONE1
Membernii teegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2007 at 7:36 p.l. #106067Vägivaldur
Memberma ei näe sel küll mõtet, oma organismi veel nõrgestada!Valk ja kreatiin nõrgestavad organismi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja seda ütleb kehakultuuri magister!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2007 at 7:36 p.l. #106068theONE1
MemberSa nagu sööksid parema meelega pulbreid kui tavatoitu? Misajast on toidulisandid meie tavatoidu tavaline osa?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2007 at 7:40 p.l. #106071theONE1
MemberSaid mu mõttest aru küll, see et tarbida haiguse ajal, kreatiini ja proteiine, arvestades sellega et oled haige isegi mitu nädalat ja trenni tegemata! Uskumatu nagu millest võetakse üles mingi “teema”, jälgid äkki mida ise soovitad!
veebruar 11, 2007 at 7:46 p.l. #106072Vägivaldur
MemberMina ei tarbi tavaliselt pulbreid üldse, aga see ei puutu üldse asjasse. Ja ei pannud tähele, et oleksin midagi soovitanud.
Proteiin on ka tavatoidu osa, mitte ainult toidulisand. See oli mu point. Nimetagem asju õigete nimedega. Muidu noortel tekibki mulje, et valku on võimalik saada vaid toidulisanditest.
veebruar 11, 2007 at 7:52 p.l. #106076theONE1
MemberPoint oli nagu selles, et pole mõtet süüa eraldi toidulisandina proteiine ja kreatiini, kui sa trenni ei tee ja oled haige! Tavatoit tuleb just haiguse ajal just eriti hoolikalt jälgida, mis peab olema paigas loomulikult koguaeg. Tavatoidust saab organism valke jms. paremini kätte kui sünteetilistest proteiinipulbritest. Ma nagu ei sa aru millest sa selle probleemi tõstatasid üldse?
veebruar 11, 2007 at 7:59 p.l. #106077Capricorn
MemberValku e. proteiini pole üldse mõtet võtta muul ajal kui ainult peale trenni, seda muidugi eeldusel, et toitud õigesti (toiduga saad palju valku). Seega haigena valku ei võtaks kuna ka trenni ju ei tee. Kreatiini isiklikult ma võtaksin (kuigi ega mõned päevad vahelt ära jättes mingit suurt taandarengut ka ei tohiks tekitada, eriti kui on juba läbitud nn. laadimisfaas, ise ma küll laadimisfaasi ei kasuta, aga harilikult siiski nii vist tehakse.)
veebruar 12, 2007 at 11:00 e.l. #106124jrx
MemberKui tavatoidust organism saab kätte valke paremini, miks siis kasutatakse kiirestiimenduvaid valgusheike?
Võibolla on haiguse ajal just parem vältida näiteks piimatooteid ning pigem juua kiirestiimenduvat vadakukoksi?
veebruar 12, 2007 at 11:33 e.l. #106134crawe
MemberMul oli aasta tagasi ka suht pikk haigus! Nädala olin palavikus, kurk valutas jne! Isu polnud aga tahtmata päris kokku kuivada tarbisin toidulisandit (vadaku valku, whey lemon) ja enesetunne läks hoopis sitemaks! Mõtlesin, et see pole sheigist ja tegin 2 veel järgneval päeval ning sama asi. Enesetunne läks millegipärast sitemaks ja palavik tõusis! Aga samas see ei pruugi olla ka sheigist! Minu mõte on, et haigusega siiski proovida tarbida tavatoitu nii tahket kui vedelat! Ning teed juua ja c-vitamiini võtta väikestes kogustes 3-4 korda päevas!
veebruar 12, 2007 at 1:07 p.l. #106144Savage
MemberNeid kirjavigu on siin valus lugeda, eriti kui tegemist on treeneri või mõne muu tähtsal ametikohal isikuga. Õppige mata vorm selgeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, (kogemata,tegemata jne…)veebruar 12, 2007 at 1:13 p.l. #106147MEE
MemberNeid kirjavigu on siin valus lugeda, eriti kui tegemist on treeneri või mõne muu tähtsal ametikohal isikuga. Õppige mata vorm selgeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, (kogemata,tegemata jne…)midagi asjalikku öelda pole siis jäta rääkimata, selleks on “grammatiknurk”
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.