Kätekõverdused? Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kätekõverdused? This topic has 2 replies, 1 voice, and was last updated 18 years, 12 months tagasi by zerocool. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused veebruar 9, 2007 at 7:54 p.l. #9799 AnonüümneGuest Tere, Tahaks teada, et mille pärast mõned soovitavad kätekõverdusi teha rusikas kätega. Kust otsast see parem on? Samuti on küsimus, et ma jõuan max tõsta ~55 kg rinnalt, kuid kätekõverdusi jõuan vaid ~10 teha (järjest), miks selline…ebavõrdsus? Ise olen 15 a vana ja kaalun kah umbes 60 – 65 kg. Ahjaa, äkki keegi oskab soovitada mõnda head jõusaali Tartus. Tänud! veebruar 9, 2007 at 7:56 p.l. #105811 zerocoolMember Selline arutelu on veidi aega tagasi juba toimunud siin, otsi natukene. Üldiselt surumine ja kätekõverdused on ikkagi erinevad asjad. veebruar 9, 2007 at 8:22 p.l. #105823 zerocoolMember http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…4tek%F5verdused sealt siis saad oma küsimustele vastused ma loodan. kui ei, siis eks anna teada. Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse