Aminohape
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Aminohape
- This topic has 20 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 12 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2007 at 2:45 p.l. #9784
Erx911
MemberTegelen treeningutega 3 korda nädalas ja olen kava jaganud võrdselt
kas aminohapped on soovitatavad üldiselt sellise koormusega trenni jaoks?
Teisi toidu lisandeid tarbimatta.
Ja ka selline küsimus, et kas aminohapetel on ka miinuseid või on ta ka mõnel puhul vastunäidlustatav toidulisand,kuna mina neid seni pole nagu avastanud.
veebruar 8, 2007 at 2:48 p.l. #105596Aile
MemberTegelen treeningutega 3 korda nädalas ja olen kava jaganud võrdseltkas aminohapped on soovitatavad üldiselt sellise koormusega trenni jaoks?
Teisi toidu lisandeid tarbimatta.
Ja ka selline küsimus, et kas aminohapetel on ka miinuseid või on ta ka mõnel puhul vastunäidlustatav toidulisand,kuna mina neid seni pole nagu avastanud.

Ah, et polegi nigu aminohappeid kunagi saanud?
veebruar 8, 2007 at 2:54 p.l. #105597Erx911
Membertoidulisandina kui sellisena pole tarbinud jah, kuigi olen tegelenud jõusaaliga juba 3 aastat pole ühtegi kuuri midagi söönud, kui siis maitsend
veebruar 8, 2007 at 3:43 p.l. #105602Aile
Membertoidulisandina kui sellisena pole tarbinud jah, kuigi olen tegelenud jõusaaliga juba 3 aastat pole ühtegi kuuri midagi söönud, kui siis maitsend
veebruar 8, 2007 at 7:36 p.l. #105649Erx911
Membertoitumist hoian paigas ja kava muudan pidevalt et lihas harjutustega liiga ära ei harjuks.
Põhiliselt tahaksgi teada kas on soovitatav aminohappeid süüa või teevad need siis paha ?
veebruar 8, 2007 at 8:28 p.l. #105669bohemianrhapsody
MemberKas sa tead, mida kujutab endast aminohape?
Võid veel lisaks kirjutada, mida tähendab toidu paigas hoidmine.
Igatahes sellise koormusega ei ole vaja aminohappeid eraldi võtma hakata (mis iganes aminohappeid sa ka ei mõtle). Iseenesest halba ei teeks. Ennem võtaks valgupulbri glükoosiga. Ei ole see midagi nii ekstreemne aminohapete kõrval.
veebruar 8, 2007 at 9:15 p.l. #105691Erx911
MemberHetkel on silmapiiril biotech-i Liquid aminos.
Olen lugenud mida aminohapoped endast kujutavad ja eeliseks valgu pulbri ees pean näiteks seda, et aminohapped aitavad kiiremini taastuda tehtud koormusest ja seega on rohkem energiat.
Korras toitumise all pean silmas et söön 4-5 korda päevas ja üritan süüa kõike piisavalt. näiteks vähemalt 1-2 korda päevas ikka liha ja alati ka puu ja juurvilju.
veebruar 8, 2007 at 9:40 p.l. #105698bohemianrhapsody
MemberAsjal on aga selline, ülla-ülla, konks taga, et valgud koosnevad aminohapetest. Ehk siis, ei ole paha mõte, aga ise võtaksin sinu asemel valgupulbri + süsivesiku nagu enne mainisin.
veebruar 9, 2007 at 8:51 e.l. #105736Erx911
Memberselge
tänud

aga ootan veel arvamusi, kui keegi tunneb ennast selles teemas koduselt
veebruar 9, 2007 at 10:17 e.l. #105743gmaster
Memberpigem normaalne valk kui aminohapped
parim on loomulikult toitumiskava.
endal mul liitrine aminopudel sahtlis ja ei saa öelda küll et midagi tunda oleks
veebruar 10, 2007 at 8:52 e.l. #105870Erx911
Memberhmm njaa tänud
aga põhimõtteliselt on ju aminohapped valmis sünteesitud valgud midag keha omandab kiiremini ja kergemini
eriti, kui need vedelal kujul on. Seega peaks nad pulbrist ju ikkagi etemad olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2007 at 9:32 e.l. #105883Aile
Memberhmm njaa tänudaga põhimõtteliselt on ju aminohapped valmis sünteesitud valgud midag keha omandab kiiremini ja kergemini
eriti, kui need vedelal kujul on. Seega peaks nad pulbrist ju ikkagi etemad olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valmis synteesitud valgud?? Te l2hete ulmemaailma, mu kallis s6ber…
veebruar 10, 2007 at 9:48 e.l. #105892tonn999
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd otsustasin midagi lisada, kuid mitte ekstreemselt greatiini ja valku sööma hakata.Mis valgus ja kreatiinis ekstreemset on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2007 at 3:46 p.l. #105924Erx911
MemberValmis synteesitud valgud?? Te l2hete ulmemaailma, mu kallis s6ber…Aminohapped on ehituslikud valguelemendid, millest koosnevad näiteks lihaskiud. Aminohapped on vajalikud organismi kasvuks, taastumiseks, tugevnemiseks ning mitmesuguste hormoonide, antikehade ja ensüümide tootmiseks. Kokku on 21 aminohapet, nendest 9 on nn. asendamatud (inimorganism ei suuda neid piisaval hulgal sünteesida), ülejäänud on nn. asendatavad aminohapped.
Seega on nad peale trenni tegemisest ju parim ja kiireim taastumisvahend. Või siis lähen ma millegagi väga rappa ? Kui nii siis millest ma valesti aru saanud olen?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2007 at 3:50 p.l. #105925Erx911
MemberMis valgus ja kreatiinis ekstreemset on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu jaoks väljendub see ekstreemsus sellega, et lõppkokkuvõttes tegelen rohkem siis pulbri söömisel, kui naturaalsel toitumisel ja minu eesmärk pole tõesti kulturismis tippu jõuda vaid lihtsalt endale hea enesetunde tekitamine. Ekstreemne oli ehk vale sõna , kuid esimene , mis pähe torkas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.