soov: – 10 kg
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » soov: – 10 kg
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 19 years tagasi by
Corrosion.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2007 at 2:38 p.l. #9774
ahuna
MemberTervist , olen tegelenud jõutreeninguga 3 aastat . Soov oleks kehakaalu langetada 10 kilogrammi võrra . Lihas reljeefseks saada.
Pikkus on 175 cm kaal 85 kg .
Siinkohal tahaks soovitusi saada toitudest , mida ma sööma peaks , kui aktiivselt ja mis aegadel.
Esimene söök peaks siis olema hommikusöök, siis on kooliminek ja seal toimub ka teine söögikord ja siis kojutulles ning õhtul.
Trennist niipalju , et jooksen päevas 4-5 km , igapäev teen jõutrenni va. nv. ning võimalusel käin kord nädalas ujumas , probleem on selles ,et tahaks kaalu maha saada aga siinkohal oleks ainuke abi söömise reguleerimisest, kuna rohkem trenniks lihtsalt aega ei ole.
Ja stiilis õhtul kanafileed jms… No sorry aga kooliõpilasena on mul ka vastav rahakoti paksus. Lihtsalt sooviks tedjatelt inimestel abi ,kuidas koduste vahenditega 10 kg alla võtta . Koduste vahendite all pean silmas toiduaineid mida on igas majapidamises , ning võib ka mingeid muid variante välja tuua.
Ja kui tihti ma peaks sööma üldse päevas ?
Kuna olen toitumise alal täielik võhik siis palun aidake mind
veebruar 7, 2007 at 2:48 p.l. #105490vend vähk
ModeratorTervist , olen tegelenud jõutreeninguga 3 aastat . Soov oleks kehakaalu langetada 10 kilogrammi võrra . Lihas reljeefseks saada.Pikkus on 175 cm kaal 85 kg .
Siinkohal tahaks soovitusi saada toitudest , mida ma sööma peaks , kui aktiivselt ja mis aegadel.
Esimene söök peaks siis olema hommikusöök, siis on kooliminek ja seal toimub ka teine söögikord ja siis kojutulles ning õhtul.
Trennist niipalju , et jooksen päevas 4-5 km , igapäev teen jõutrenni va. nv. ning võimalusel käin kord nädalas ujumas , probleem on selles ,et tahaks kaalu maha saada aga siinkohal oleks ainuke abi söömise reguleerimisest, kuna rohkem trenniks lihtsalt aega ei ole.
Ja stiilis õhtul kanafileed jms… No sorry aga kooliõpilasena on mul ka vastav rahakoti paksus. Lihtsalt sooviks tedjatelt inimestel abi ,kuidas koduste vahenditega 10 kg alla võtta . Koduste vahendite all pean silmas toiduaineid mida on igas majapidamises , ning võib ka mingeid muid variante välja tuua.

Tere!
Mina olen hetkel umbes 90 kg ja eilsest alustasin dieeti, et 7-daks aprilliks olla -78 kg! Hakkan nüüd oma dieedist ka blogides kirjutama. Tegemist on suhteliselt äärmusliku treening- ja toitumiskavaga, aga loodetavasti leiad enda jaoks ka midagi kasulikku
veebruar 7, 2007 at 3:28 p.l. #105497zon
MemberTere!Mina olen hetkel umbes 90 kg ja eilsest alustasin dieeti, et 7-daks aprilliks olla -78 kg! Hakkan nüüd oma dieedist ka blogides kirjutama. Tegemist on suhteliselt äärmusliku treening- ja toitumiskavaga, aga loodetavasti leiad enda jaoks ka midagi kasulikku
veebruar 7, 2007 at 9:30 p.l. #105532inside14
MemberTervist , olen tegelenud jõutreeninguga 3 aastat . Soov oleks kehakaalu langetada 10 kilogrammi võrra . Lihas reljeefseks saada.Pikkus on 175 cm kaal 85 kg .

Kolm aastat jõutreeninguga tegelend ja toitumise kohapealt võhik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuidas nii need kaks asja peaks käsikäes käima mida sa seal trennis siis teind oled on üldse kasu ka olnud? Jooksed päevas 4-5km ja igapäev jõutrenn va.nv
Sa vana *** sa pead ikka loom olema küll, et sellist koormust talud aga noh see sport on nii individuaalne, et imemehi ennegi nähtud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No jah ilma toitumiseta sa ei tee ikka midagi et 10kg alla saada, ma soovitaks sul natuke otsingut kasutada siin palju palju teemasid sellest ja väga häid artikleid ja samuti kui mitte kuidagi aru ei saa neist asjadest siis saab ka toitumiskava tellida omale mida koostavad spetsjalistid vastavalt sinu vajadustele ja ma usun et see 350kr ei ole üldse palju kuna väga paljud ikka kiitnud seda nii et abi on kindlasti!!
veebruar 8, 2007 at 5:18 e.l. #105542vend vähk
ModeratorHuvitav oleks teada milline näeb 90 kg Vend vähk välja, kõhulihas ikka paistab?Eile tegin enda hetkevormist pilte ja täna saan vast ühe sellise fitness.ee-sse üles.
veebruar 8, 2007 at 8:59 e.l. #105559Corrosion
Member: Jooksed päevas 4-5km ja igapäev jõutrenn va.nv
Sa vana *** sa pead ikka loom olema küll, et sellist koormust talud aga noh see sport on nii individuaalne, et imemehi ennegi nähtud. 
Hea nali, vanasti kui rattatrennis käisin siis trenni tehti suht iga päev 2-3 h korraga! See teeb u 60-100 km päevas, mõnikord isegi kordades rohkem. Talviti jooksmine, jõusaal, mõnikord jalgpall ja siis jõusaal jne. Anaeroobne sai teise tähenduse. Nii mõnigi tüüp põdes südamelihase põletiku käes aga noh, vastupidavus nõuab ohvreid.
veebruar 8, 2007 at 9:32 e.l. #105563Bonsuna
MemberHea nali, vanasti kui rattatrennis käisin siis trenni tehti suht iga päev 2-3 h korraga! See teeb u 60-100 km päevas, mõnikord isegi kordades rohkem. Talviti jooksmine, jõusaal, mõnikord jalgpall ja siis jõusaal jne. Anaeroobne sai teise tähenduse. Nii mõnigi tüüp põdes südamelihase põletiku käes aga noh, vastupidavus nõuab ohvreid.Kui vanasti see rattatrenn oli ja kus?
veebruar 8, 2007 at 2:24 p.l. #105594ahuna
Member
Kolm aastat jõutreeninguga tegelend ja toitumise kohapealt võhik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuidas nii need kaks asja peaks käsikäes käima mida sa seal trennis siis teind oled on üldse kasu ka olnud? Jooksed päevas 4-5km ja igapäev jõutrenn va.nv
No jah ilma toitumiseta sa ei tee ikka midagi et 10kg alla saada, ma soovitaks sul natuke otsingut kasutada siin palju palju teemasid sellest ja väga häid artikleid ja samuti kui mitte kuidagi aru ei saa neist asjadest siis saab ka toitumiskava tellida omale mida koostavad spetsjalistid vastavalt sinu vajadustele ja ma usun et see 350kr ei ole üldse palju kuna väga paljud ikka kiitnud seda nii et abi on kindlasti!!
No ausaltöeldes pikapeale harjud ära sellega , enne jõutreeninguid tegin 6 aastat kergejõustikut ja sealt oli võhmaks kõvasti abi. No toitumisest ma tean niipalju kui mul on olnud vaja lihase kasvatamiseks. Aga et nüüd massi alandada – pole nagu kunagi vaja olnud. Keegi võiks ära tuua mingid toiuaineid mida mis aegadel süüa millistes kogustes ja see aitaks tublisti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2007 at 6:45 p.l. #105637Corrosion
MemberKui vanasti see rattatrenn oli ja kus?
No tõsisemalt vist 2005 a paiku Pirta velotreki kandis baasis:P Aga mäletan, et mingi aasta tegime triki ja kui teised läksid karksi nuia mtb-d raiuma, sõitsime me sõbraga rattaga tartu ja pärast tagasi ka! Minnes oli aeg midagi 6 h kanti ja tulles natuke alla, Tartus olime maksimaalselt 1 h. Pärast sõitis poolel teel Tallinna klubi buss mööda ja järgmine päev oli muigajaid palju….Ahjaa Paides käisime ka ja selgus, et viimase käsi rattapumba olid nad just maha müünud.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.