Skip to main content

Õla esi ja tagaosa

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Õla esi ja tagaosa

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    madis220
    Member

Öelge palun mõni hea harjutus õla 1esi ja 2tagaosale

Xero
    Member

Alles hiljuti oli sellest juttu ju siin. Miks ei otsi. Ise oled siin juba suht vanem kasutaja.

PuReSuruja
    Member

kuigi küll jah siin sellest juba juttu olnud aga siigi võin üelda, et õla esiosale omal mõjub kõige paremini üless surumine kangiga ja tagaosale on siiamaani kõige enam meeldinud plokil lõuaalla tõmbed.

zerocool
    Member

kuigi küll jah siin sellest juba juttu olnud aga siigi võin üelda, et õla esiosale omal mõjub kõige paremini üless surumine kangiga ja tagaosale on siiamaani kõige enam meeldinud plokil lõuaalla tõmbed.

suruja, kas plokil lõuaalla tõmbed teed täiesti lõua alla välja? ise jätan u 10-15 cm lõuast allapoole. kas seal on suur vahe sees?

õla esiosale ka mul kõige parem harjutus välja pakkuda kangi üles surumine kaldpingil

Xero
    Member

Ma olen siimaani aru saand ikka et lõua alla tõmbed panevad suurema rõhu keskmisele peale ja esiosale. Ja ka trapets saab omajao. Parimad harjutused tagaosale siiski ettekallutatule hantlite lendamised. Seda sama võib teha ka plokkidel ja liblikal, mis teeb rinda, kuid oled lihtsalt kõhuga vastu seljatuge.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.