kuigi küll jah siin sellest juba juttu olnud aga siigi võin üelda, et õla esiosale omal mõjub kõige paremini üless surumine kangiga ja tagaosale on siiamaani kõige enam meeldinud plokil lõuaalla tõmbed.
kuigi küll jah siin sellest juba juttu olnud aga siigi võin üelda, et õla esiosale omal mõjub kõige paremini üless surumine kangiga ja tagaosale on siiamaani kõige enam meeldinud plokil lõuaalla tõmbed.
suruja, kas plokil lõuaalla tõmbed teed täiesti lõua alla välja? ise jätan u 10-15 cm lõuast allapoole. kas seal on suur vahe sees?
õla esiosale ka mul kõige parem harjutus välja pakkuda kangi üles surumine kaldpingil
Ma olen siimaani aru saand ikka et lõua alla tõmbed panevad suurema rõhu keskmisele peale ja esiosale. Ja ka trapets saab omajao. Parimad harjutused tagaosale siiski ettekallutatule hantlite lendamised. Seda sama võib teha ka plokkidel ja liblikal, mis teeb rinda, kuid oled lihtsalt kõhuga vastu seljatuge.