Olen 14 aastane poiss saan kohe 15. Ja ma teen trenni 5 korda nädalas ja toitumine on korras. Kuid rasv ei taah kuidagi kaduda keha ümbert . Et ma nagu hakkasin mõtlema et äkki tasuks rasvapõletajaid võtma hakkada. Kas see on soovitatav ja kui ei siis miks / kui ja siis millist rasvapõletajat. Kui keegi oskab aitada siis aitäh juba ette . Loodan kõige paremat
rasvapõletaja jaoks veel natuke vara, sa oled veel noor inimene ja selliste asjadega ei maksa jamada. pigem soovitaksin vähemrasvast süüa ning rohkem rohelist, kust sa saaksid vajaliku energia kätte, aga samas ilma rasva näost sisse ajamata.
rasvapõletaja olgu siiski tulevikumuusika, kui muud üle ei jää.
Olen 14 aastane poiss saan kohe 15. Ja ma teen trenni 5 korda nädalas ja toitumine on korras. Kuid rasv ei taah kuidagi kaduda keha ümbert . Et ma nagu hakkasin mõtlema et äkki tasuks rasvapõletajaid võtma hakkada. Kas see on soovitatav ja kui ei siis miks / kui ja siis millist rasvapõletajat. Kui keegi oskab aitada siis aitäh juba ette . Loodan kõige paremat
Raagi meile ka oma korras olevast toitumisest/trennist? Ah tegelt pole vaja, sest need ei ole sul kindlasti korras!
Kui sul oleks toitumine ja trenn korras, et rasva p6letada, siis seda sa ka teeksid!
Seega, konsulteeri professionaaliga ja siis hakkad arusaama mida valesti teed!