Skip to main content

allergia toidulisandite vastu?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » allergia toidulisandite vastu?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Madis232
    Member

selline jama lugu et mul on allergia toidulisandite vastu(proteiinipulbrid, massilisajad). olen täheldanud et rohkem esineb allergiat kaseiini sisaldavate produktide puhul – võib järeldada et mul on vist kaseiini vastu allergia(ei ole kindel). aga see pole alati nii. nimelt äkki oskate soovitada mulle toidulisandit, mida oleks hea peale trenni tarvitada, mis oleks ühtlasi ka kõige vähem töödeldud ja tervise sõbralikum. või sellist toodet polegi olemas ? südamest loodan et kaseiini vastu allergiat ei ole

gmaster
    Member

äkki on laktoosi vastu. seda testi saab poliklinikus teha

zudokorn
    Member

kõige tervisesõbralikumad on ehk aminohapped..need põletavad rasva, aga samas kasvatavad ka lihasmassi.

tomster
    Member

Kui küsida tohib, siis milles su allergia avaldub?

Madis232
    Member

sügelevad punnid.. PÕHILISELT jalgade peal, mõned üksikud ka käsivartel, mujal nagu pole. aminohapped = valgud ju enam vähem ? et ma arvan et isegi toidulisanditest aminohapete söömine vist eriti hea mõte ei ole või mis? laktoosi vastu kohe kindlasti ei ole. pigem siiski kaseiini ja piima vastu – kuigi ma joon iga päev vähemalt liitri piima ( polikliinikus testi tulemused näitasid vastavalt keskmist ja väikestantikehade olemasolu kaseiini ja piima vast) . okei – oletame et mul on kaseiiniallergia. millist toodet ma siis peaksin peale trenni võtma?(gold whey 100% tundub ka allergia olevat kuigi minuarust seal pole nagu kaseiini :roll: ) peab piimatooted ära unustama? :o

gmaster
    Member

saab vabalt ka pulbriteta:)

Madis232
    Member

saab.. aga piimavalguta ? suht raske sest seni on piimavalk see mis 75% minu päevasest valgukogusest (180 gr ) moodustab

zerocool
    Member

Soovitan soojalt lase teha vereuuring.. või on vist isegi spetsiaalne allergiatest olemas. Saad täpselt teada, mille vastu sul allergia on, mitte ei pea omal nahal katsetama ja sel viisil oma tervist enam kahjustama. Võimalik, et vastava raviga saad lõpuks ka sellest allergiast lahti, niiet kui võimalik siis arstile

Autor
    Postitused
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.