Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
MuskulaarKobras.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2008 at 6:23 p.l. #9760
dron4ik007
MemberEsimene kasutus faas on 5 päeva ehk laadimis periood Mul nüüd küsimus. Kas ma pean ikkagist esimesed 5 päeva seda tarvitama kui ma ei tee trenni iga päev?
Ja edasiseks kasutamiseks on öeldud et 5-10 g.päevas seda selleks et lihtsalt hoida kreatiini taset lihastes. 5-6 nädala vältel.
Kas ikka peab seda iga päev jooma,kui ei tee iga päev trenni vaid teen ülepäeva?
Ise muidu olen tarvitanud seda ülepäeva ehk treening päevadel enne trenni ja 30 -60 minutit peal trenni.Praegust on puhke periood ehk 3 märtsist on plaanis edasi tarvitada ja nüüd oleksin väga tänulik kui keegi aitaks vastata minu küsimustele
veebruar 28, 2008 at 6:27 p.l. #143256Samakamees
MemberEsimene kasutus faas on 5 päeva ehk laadimis periood Mul nüüd küsimus. Kas ma pean ikkagist esimesed 5 päeva seda tarvitama kui ma ei tee trenni iga päev?Ja edasiseks kasutamiseks on öeldud et 5-10 g.päevas seda selleks et lihtsalt hoida kreatiini taset lihastes. 5-6 nädala vältel.
Kas ikka peab seda iga päev jooma,kui ei tee iga päev trenni vaid teen ülepäeva?
Ise muidu olen tarvitanud seda ülepäeva ehk treening päevadel enne trenni ja 30 -60 minutit peal trenni.Praegust on puhke periood ehk 3 märtsist on plaanis edasi tarvitada ja nüüd oleksin väga tänulik kui keegi aitaks vastata minu küsimustele

Lihtsam on minu arust aastaläbi tarbida 5g enne trenni ja 5g peale trenni. Kui ise kasutasin siis panin teelusika täie peale trenni ja vsjo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2008 at 6:32 p.l. #143260dron4ik007
MemberLihtsam on minu arust aastaläbi tarbida 5g enne trenni ja 5g peale trenni. Kui ise kasutasin siis panin teelusika täie peale trenni ja vsjo
Tore siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga asi selles et olen sitaks lugenud selle kreatiini kohta ja tõesti võib seda süüa tähendab juua kas või nii et igapäev ja 5 g päevas et pole tarvis seda laadimis faasi teostada ,nagu uuringud näitasid need kes tarvitasid kreatiini 5 g päevas kuu jooksul ja need kes 20 g laadimis perioodi ning jätkasid igapäevast tarvitamist 5g päevas ,siis kuu lõpus oli kreatiini tase mõlemal üühesugune nii nendel kes tarvitasid 5g iga päev kui ka nendel kes lagul 1 nädal 20 g päevas. Nagu ütlesi olen lugenud,uurinud ja puurinud
Aga kuskil pole silmade vahele jääänud vastust et kas siis ikkagist peab igapäev seda jooma kui ei treeni iga päev see mind huvitab kõige rohkem `???
veebruar 28, 2008 at 6:35 p.l. #143262Samakamees
MemberTore siis
Aga asi selles et olen sitaks lugenud selle kreatiini kohta ja tõesti võib seda süüa tähendab juua kas või nii et igapäev ja 5 g päevas et pole tarvis seda laadimis faasi teostada ,nagu uuringud näitasid need kes tarvitasid kreatiini 5 g päevas kuu jooksul ja need kes 20 g laadimis perioodi ning jätkasid igapäevast tarvitamist 5g päevas ,siis kuu lõpus oli kreatiini tase mõlemal üühesugune nii nendel kes tarvitasid 5g iga päev kui ka nendel kes lagul 1 nädal 20 g päevas. Nagu ütlesi olen lugenud,uurinud ja puurinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kuskil pole silmade vahele jääänud vastust et kas siis ikkagist peab igapäev seda jooma kui ei treeni iga päev see mind huvitab kõige rohkem `???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõni räägib , et aint trennipäevadel , teine jälle et igapäev peaks võtma
Võta nüüd näpust , kumba kuulata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise tarbisin ainult trennipäevadel
veebruar 28, 2008 at 6:48 p.l. #143266big poppa pump
MemberEks ta ole nii jah. Mina ise olen ka nii teinud, et kui üle mingi aja jälle hakaksin kasutama, siis laadisin nädalavahetusel, et siis uus nädal oleks produktiivsem. Oli ka, niiet võib ka seda proovida.
veebruar 28, 2008 at 6:52 p.l. #143267Amarillo
MemberLihtsam on minu arust aastaläbi tarbida 5g enne trenni ja 5g peale trenni. Kui ise kasutasin siis panin teelusika täie peale trenni ja vsjo
veebruar 28, 2008 at 6:54 p.l. #143269Amarillo
MemberTore siis
Aga asi selles et olen sitaks lugenud selle kreatiini kohta ja tõesti võib seda süüa tähendab juua kas või nii et igapäev ja 5 g päevas et pole tarvis seda laadimis faasi teostada ,nagu uuringud näitasid need kes tarvitasid kreatiini 5 g päevas kuu jooksul ja need kes 20 g laadimis perioodi ning jätkasid igapäevast tarvitamist 5g päevas ,siis kuu lõpus oli kreatiini tase mõlemal üühesugune nii nendel kes tarvitasid 5g iga päev kui ka nendel kes lagul 1 nädal 20 g päevas. Nagu ütlesi olen lugenud,uurinud ja puurinud
Aga kuskil pole silmade vahele jääänud vastust et kas siis ikkagist peab igapäev seda jooma kui ei treeni iga päev see mind huvitab kõige rohkem `???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>15-20g 5 päeva järjest olenemata treeningust , 3-5g päevas treeningvaba päevadel ja 3-5g enne ja peale trenni treenipäevadel.Mingeid pause pole kuu aja jooksul.
veebruar 28, 2008 at 7:30 p.l. #143282dron4ik007
Member15-20g 5 päeva järjest olenemata treeningust , 3-5g päevas treeningvaba päevadel ja 3-5g enne ja peale trenni treenipäevadel.Mingeid pause pole kuu aja jooksul.No ma niimodi tegingi enne trenni 5g ja peale trenni 5 g
Aga mainisite et kui sa aastaläbi sööd siis enda organismi kreatiini tootmine lõüppeb jäädavalt, minuarust kuuri üks tegemise põhjuseid ongi see, et enda kreatiini tootmist mitte hävitada, valesti aru saanud? TÄITSA ÕIGE JUTT !!! Et seda ei tohi minu meelest niikaua tarvitada muidu võib tõesti juhtuda nii et sinu organism ei tooda enam kreatiini! selleks nagu ma aru sain tulebki teha peale igat kuud paus 2 nädalat et organism taastuks või kuidas nüüd öelda et harjuks uuesti ise kreatiini tootma mitte kuskilt joogist saama mida teen iga treening päev. Ei no aga selge sii Suur tänu Abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma siis nii teengi kui alustan uut Perioodi ennem laadimis perioodil 20 g ja siis 10 g päevas olenematta sellest kas teen trenni või ei. Kas teie ise olete tarvitanud kreatiini ?
No nüüd võta näpust Igal pool on kirjas kus iganes pole otsinud nii eesti ,inglise ,vene keeles et kreatiin on ohutu!!! Et ainuke kõrval toime on see et kui tühja kõhuga seda juua, siis võib tekkida kõhulahtisus.
No Aga on ka teine probleem ju tuleb nii välja et võib tekkida selline oht et sinu organism ei hakka ise tootma kreatiini kui tarvitada seda liiga palju või kaua aasta vältel nagu mõni siin kirjutas. KAS POLE NII
veebruar 28, 2008 at 7:40 p.l. #143283Amarillo
MemberNo ma niimodi tegingi enne trenni 5g ja peale trenni 5 g
Aga mainisite et kui sa aastaläbi sööd siis enda organismi kreatiini tootmine lõüppeb jäädavalt, minuarust kuuri üks tegemise põhjuseid ongi see, et enda kreatiini tootmist mitte hävitada, valesti aru saanud? TÄITSA ÕIGE JUTT !!! Et seda ei tohi minu meelest niikaua tarvitada muidu võib tõesti juhtuda nii et sinu organism ei tooda enam kreatiini! selleks nagu ma aru sain tulebki teha peale igat kuud paus 2 nädalat et organism taastuks või kuidas nüüd öelda et harjuks uuesti ise kreatiini tootma mitte kuskilt joogist saama mida teen iga treening päev. Ei no aga selge sii Suur tänu Abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma siis nii teengi kui alustan uut Perioodi ennem laadimis perioodil 20 g ja siis 10 g päevas olenematta sellest kas teen trenni või ei.
Kas teie ise olete tarvitanud kreatiini ?
No nüüd võta näpust Igal pool on kirjas kus iganes pole otsinud nii eesti ,inglise ,vene keeles et kreatiin on ohutu!!! Et ainuke kõrval toime on see et kui tühja kõhuga seda juua, siis võib tekkida kõhulahtisus.
No Aga on ka teine probleem ju tuleb nii välja et võib tekkida selline oht et sinu organism ei hakka ise tootma kreatiini kui tarvitada seda liiga palju või kaua aasta vältel nagu mõni siin kirjutas. KAS POLE NII 
need 20,10,5 max kogused
soovitavalt tee 15 laad, 3 treenita 6 treeniga, suuremad annused rohkem kuluritside jada ja reklaami teema, pausi võiks ikka kuu olla, kinnitamata andmetel lugesin et inimseseg kes on pikalt kreatiini tarbinud sekselu putkas. see siis 5-10 aastat ja ikka 10g igapäev oli konkreetne juhtum.
enne kreatiini tarbimist soovitavalt spordiarsti juurde minna
veebruar 28, 2008 at 8:22 p.l. #143299dron4ik007
Memberneed 20,10,5 max kogusedsoovitavalt tee 15 laad, 3 treenita 6 treeniga, suuremad annused rohkem kuluritside jada ja reklaami teema, pausi võiks ikka kuu olla, kinnitamata andmetel lugesin et inimseseg kes on pikalt kreatiini tarbinud sekselu putkas. see siis 5-10 aastat ja ikka 10g igapäev oli konkreetne juhtum.
enne kreatiini tarbimist soovitavalt spordiarsti juurde minna
Vabandust ma hästi ei saanud sellest aru… soovitavalt tee 15 laad, 3 treenita 6 treeniga.
Olgu Pealegi paistab et sa oled suht asjateadja

Olen ka seda lugenud et üks vend tarvitas kreatiini 17 a.- 23 eluaastani ja nüüd tal fallos on kuiv,nagu tema ise ütles kuivas ära ja küik
Aga ma arvan ka et ma teen ikka 2 nädala asemle pausi ikka 1 kuu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi selles et ostsin endale 500 g purgi ja seal veel pool alles nii et tuleks see tühjaks teha ega ei tahaks eriti ära visata kah
Ostsin Kreatiini lihtsalt et proovida mis toime on ja kuidas mõjub olen ise väga rahul ja tõesti hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma mingi keemia tarvitaja pole ma tahan kõike teha loomulikult mitte keemia abil
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ütlesin juba tahtsin proovida mis efekt on. Ega jah ma polegi mitte midagi muud proovinud peale kreatiini
ei proteeini,steroide ega muid toidulisandeid ja igast paska
kõik on naturaalsest toidust saadud!!! Ega impoks ka ei soovi jääda
nagu Stalone ja paljud muud ei hakka nimetama kes.veebruar 28, 2008 at 8:35 p.l. #143304Amarillo
MemberVabandust ma hästi ei saanud sellest aru… soovitavalt tee 15 laad, 3 treenita 6 treeniga.Olgu Pealegi paistab et sa oled suht asjateadja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka seda lugenud et üks vend tarvitas kreatiini 17 a.- 23 eluaastani ja nüüd tal fallos on kuiv,nagu tema ise ütles kuivas ära ja küik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma arvan ka et ma teen ikka 2 nädala asemle pausi ikka 1 kuu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi selles et ostsin endale 500 g purgi ja seal veel pool alles nii et tuleks see tühjaks teha ega ei tahaks eriti ära visata kah
Ostsin Kreatiini lihtsalt et proovida mis toime on ja kuidas mõjub olen ise väga rahul ja tõesti hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma mingi keemia tarvitaja pole ma tahan kõike teha loomulikult mitte keemia abil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ütlesin juba tahtsin proovida mis efekt on. Ega jah ma polegi mitte midagi muud proovinud peale kreatiini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei proteeini,steroide ega muid toidulisandeid ja igast paska
kõik on naturaalsest toidust saadud!!! Ega impoks ka ei soovi jääda
nagu Stalone ja paljud muud ei hakka nimetama kes.15g laadimiskuuril , 3g treeningvabal päeval , 6 grammi treeningpäeval (3 enne- + 3 pärast trenni)
kreatiini võtad ikka kiirete süsivesikutega ja proteiiniga? 40-60% parem effekt kui niisama süüa , see ainult sinu kreatiinitüübi puhul
veebruar 28, 2008 at 8:44 p.l. #143313dron4ik007
Member15g laadimiskuuril , 3g treeningvabal päeval , 6 grammi treeningpäeval (3 enne- + 3 pärast trenni)kreatiini võtad ikka kiirete süsivesikutega ja proteiiniga? 40-60% parem effekt kui niisama süüa , see ainult sinu kreatiinitüübi puhul
Tänan!
mh niisama 3 g pulbrit sisse süüa ilma viinamarja mahlata või?
Minu kiire süsivesik e. Glükoos ongi Viinamarja mahl või õunamahl aga mitte hapu õuna mahl!
Kus juures ma ei joonudki 20 g laadimis kuuril vaid 15 ehk 3 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga Thnx hea soovituse eest 3g treeningvabal päeval , 6 grammi treeningpäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2008 at 9:07 p.l. #143328Amarillo
MemberTänan!mh niisama 3 g pulbrit sisse süüa ilma viinamarja mahlata või?
Minu kiire süsivesik e. Glükoos ongi Viinamarja mahl või õunamahl aga mitte hapu õuna mahl!
Kus juures ma ei joonudki 20 g laadimis kuuril vaid 15 ehk 3 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga Thnx hea soovituse eest 3g treeningvabal päeval , 6 grammi treeningpäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võta heaks, 10g süsiveikuid ühe korra kreatiiniga peaks piisav olema.
aprill 9, 2008 at 1:57 p.l. #149464antspower
Membermilline oleks siis kõige parem süsivesiku jook, võixite öelda mõne hea mahla või toote millega joote seda?
äitäh
aprill 9, 2008 at 1:58 p.l. #149465LB
Memberno kui sa nüüd natukene oleksid otsingut kasutanud siis oleksid teada saanud et viinamarja mahlaga on seda kõige parem võtta sest seal on viinamarjasuhkrut sees mis aitab kreatiini kiiremini omastada.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.