Skip to main content

jalaraskused

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mida head teevad jalaraskused?

ja mis kasu on nendest siis kui ma käin nendega ringi just argipäeval. (hommikul ärgates panen jala ümber ja õhtul võtan ära)

rantel
    Member

No oleneb, näiteks võid nendega jooksmas käia… Jalad saad tugevamaks.

Niisama ringi käimine vist eriti palju kasu ei too, aga kui juba võtta näiteks tempokas kõnd või jooks.

Ma tean et näiteks korvpallurid kasutavad neid, mõtlesin et hakkan jooksu jaoks ka ksutama.

Biitseps
    Member

Endal on kodus 1.5 kg jalaraskused :roll: niisama argipäeval ei soovitaks nendega käia ,aga proovi korvpalli mängida või joosta nendega, siis pärast tunned kui kerged on jalad ja hüpata on jube kerge.Aga eks nad hüppevõime parandamiseks ja vastupidavuse treenimiseks tehtud on :o

Xero
    Member

Mul polegi neid vaja, sest tööl kannan ma metall ninaga saapaid ja üsna rasked on.

Parabool
    Member

jalaraskused on ühed väga ohtlikud asjad , paljudel inimestel ei kannata põlved lihtsalt raskuseid välja . Kui hüpet tahad parandada , siis otse üleshüpates ei oleks viga midagi , aga osad mõtlevad raskustega parandada kiirust , starti jne mis on täiesti valearvamus , sest need kulutavad põlvi üpris kiiresti.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.