Skip to main content

Mure

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Lugesin Foorumitest,et trenni riietuskappidest on asju kaduma läinud.Ise tulen esmaspäeval REVAL SPORTI treenima kulturismi.

Kuidas on teil kogemusi ja kas olete kuulnud või teate täpselt,et on varastatud asju.

Teiste klubide külastajad võiksid ka kirjutada.

JÄÄN HUVIGA OOTAMA VASTUSEID.

mike
    Member

Ise käin Tartus MV Spordiklubis. Mitu korda olen kapi lahti unustanud ja märganud ka teiste lahtiunustatud kapiuksi. Dušhi alla minnes on kapiuks alati lukustamata. Kaduma pole midagi läinud ja pole kuulnud, et kellegil oleks. See ei tähenda muidugi, et oma asju korralikult hoida ei tule. Pikanäpumehi on palju ning tõenaoliselt satub neid ka jõusaalidesse.

Naine õiendab mul ka koguaeg autouste lukustamise teemal (kipuvad ka tihti lahti jääma, täna ööselgi olid lahti).

Ma käin revalis. Ükskord olid mingid probleemid ja vb praegu ka mõnikord juhtub midagi. Ise konkreetselt pole midagi kuulnud ja minuga pole juhtunud, aga väärisasjad võid alati endaga saali kaasa võtta.

gmaster
    Member

flexerist läksid puhtad sokid kaduma

kavalad vargad

Vägivaldur
    Member

Telefon on korra läinud. Not nice.

Ise jätsin hetkeks riietusruumi serva peale ja niipalju ehk ka oma viga, aga see ei anna mingile tolbarile õigust mu telefon omastada. Ma tean, mida ma ise teeksin leitud rahakoti või telefoniga ja selle taustal käis see asi veel rohkem pinda.

Teinekord võeti mingi suvaline kaelapael mu koti pealt saalis. Ju siis varas hindas seda mõttetut vidinat piisavalt väärtuslikuks, et riskida varastades vahele jääda ja selle sama paelaga oksa tõmmatud saada. Palju õnne!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.