Tere Oldman.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Tere Oldman.
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 19 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2007 at 6:39 p.l. #9703
Asjalik
MemberAlustaksin ühe tsitaadiga mis pärineb sinult endalt.
“Inimesel on kõhusirglihas, mis on katkestatud kõõlusviirgudega.”
Küsimus ise on rohkem tähenärimine, aga tahaks ükskord selgeks asja saada.
Kuidas on õige: kas kõhulihased või kõhulihas?
jaanuar 31, 2007 at 7:19 p.l. #104717ROtter
MemberAlustaksin ühe tsitaadiga mis pärineb sinult endalt.“Inimesel on kõhusirglihas, mis on katkestatud kõõlusviirgudega.”
Küsimus ise on rohkem tähenärimine, aga tahaks ükskord selgeks asja saada.
Kuidas on õige: kas kõhulihased või kõhulihas?
Kõhu lihased (kaks sõna) on kõhuõõne seinu moodustavad laiad lihased. Kõhu eesseina lihaseid on kaks: kõhu sirglihas ja püramiidlihas. Kõhuõõne külgseinad koosnevad kolmest lihasest: kõhu välimisest ja sisemisest põiklihasest ning kõhu ristilihasest. Kõhuõõne tagaseina aitab moodustada nimme ruutlihas.
jaanuar 31, 2007 at 7:44 p.l. #104723Asjalik
MemberAga see lihas mida rahvakeeli nimetatakse 8-pack’iks on 1 lihas?
Kus asub püramiidlihas? Mis on tema ülesanne?
jaanuar 31, 2007 at 7:47 p.l. #104725inside14
MemberAga see lihas mida rahvakeeli nimetatakse 8-pack’iks on 1 lihas?Kus asub püramiidlihas? Mis on tema ülesanne?
Rahvakeeli ikka 6-pack.
jaanuar 31, 2007 at 7:54 p.l. #104729theONE1
MemberKõhu sirglihase peamised ülesanded on:lülisamba painutamine, rühi ja seljaasendi hoidmine ja ka aitab sul rippes jalgu tõsta
jaanuar 31, 2007 at 8:58 p.l. #104745Asjalik
MemberRahvakeeli ikka 6-pack.
Ja see ongi see sirglihas mis jääb keskele kui oled piisavalt kuiv siis on näha kuut padjakest.Siinkohal vaidleksin vastu. Heade geenide puhul on siiski 8-pack, nagu sellel pildil on näha.
Kõhu sirglihase peamised ülesanded on:lülisamba painutamine, rühi ja seljaasendi hoidmine ja ka aitab sul rippes jalgu tõsta
Sirglihase ülesandeid ma tean. Ma mõtlesin püramiidlihast. Aitäh sellegi poolest, Sven.
jaanuar 31, 2007 at 9:11 p.l. #104746MuskulaarKobras
MemberSiinkohal vaidleksin vastu. Heade geenide puhul on siiski 8-pack, nagu sellel pildil on näha.Kõikidel inimestel pole häid geene ning järelikult on tavalised inimesed 6-packidega enamuses
ja mina pole veel kuulnud väljendit 8-pack, kuigi ma tean, et see 8-pack on täitsa võimalik, nagu sinu antud pildilgi
veebruar 1, 2007 at 6:19 e.l. #104758ROtter
MemberAga see lihas mida rahvakeeli nimetatakse 8-pack’iks on 1 lihas?Kus asub püramiidlihas? Mis on tema ülesanne?
Püramiidlihas on väike kolmnurkne mandunud lihas kõhu sirglihase tupe alumises osas.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.