Skip to main content

ei õnnestu kava tellida

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » ei õnnestu kava tellida

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    saabküll
    Member

Tere. Äkki oskate aidata. Üritasin täna kaks korda webtraineri kaudu omale trennikava tellida. Mõlemal korral, pärast seda kui olin kõik lahtrid täitnud ja kinnitamiseks “Kinnita ja mine maksma” klikkasin ei saadetud mind on-line poodi, vaid sama ankeet tuli tühjade lahtritega jälle ette. Kas ma tegin midagi valesti? Kui mitte, siis milles on asi?

greenu
    Member

kui firefoxi kasutad siis sellega on siin lehel pidevalt jama …. proovi IE’ga …

vaher
    Member

Ei hakanud uut teemat tegema, kui juba samast asjast juttu on… Küsimus, et kui tellida endale endale toitumis- ja treeningkava, kas see on siis nn. ühekordne? Et saan kätte ja siis kava tegijat ei huvita klient enam üldse; saan kava, kuid tekib seljale või käele vigastus ning ei saa pooli harjutusi teha. Mida siis peale hakata? On see hinna sees, et kava meister teeb uue kava igal ajal? Olen ka lugenud, et ühe kava peal ei tohi peatuda rohkem, kui 2 kuud… Siis on see lausa hädavajalik… Kui tõesti saab niimoodi vahetada, siis kui tihti seda vahetatakse?

subertoz
    Member

no vaevalt, et 600kr eest eluaegse tasuta konsultatsiooni saab. Samas ise ju arened ka edasi ning hakkad oma keha tunnetama ning suudad ise ja foorumlaste abiga kindlasti kava muuta/täiustada.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.