Algajale abi paluks..
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 19 years tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2007 at 3:33 p.l. #9633
stifler
MemberSelline mure,et ma olen hästi kõhna ja kas keegi oskaks mingit treening kava soovitada ja mingit massilisajat mis on taskukohase hinnaga..ma olen nii peenike et endalgi häbi..midagi sellist millega oleksid tulemused üsna kiiresti nähtavad
ette tänades:)
jaanuar 26, 2007 at 3:43 p.l. #104047madis220
Memberselline mure,et ma olen hästi kõhna ja kas keegi oskaks mingit treening kava soovitada ja mingit massilisajat mis on taskukohase hinnaga..ma olen nii peenike et endalgi häbi..midagi sellist millega oleksid tulemused üsna kiiresti nähtavadette tänades:)
Pane kõige pealt toitumis ja trenni kava paika.Seda osta fitness.ee weebi poest sealt saad kõige parem septsialistid teevad valmis.(600 pole palju niukse kava jaoks ju).
jaanuar 26, 2007 at 3:53 p.l. #104048theONE1
MemberVana oled?
jaanuar 26, 2007 at 7:17 p.l. #104080lehter
Memberselline mure,et ma olen hästi kõhna ja kas keegi oskaks mingit treening kava soovitada ja mingit massilisajat mis on taskukohase hinnaga..ma olen nii peenike et endalgi häbi..midagi sellist millega oleksid tulemused üsna kiiresti nähtavadette tänades:)
Väike parandus.. Kui tellid mõlemad korraga saad need 500krooniga..
Soovitan soojalt sul need tellida, sa ei kahetse.
jaanuar 28, 2007 at 11:37 e.l. #104286stifler
MemberVäike parandus.. Kui tellid mõlemad korraga saad need 500krooniga..
Soovitan soojalt sul need tellida, sa ei kahetse.
aga missugune kava ja aine?
jaanuar 28, 2007 at 2:04 p.l. #104300wildlife
MemberVäike parandus.. Kui tellid mõlemad korraga saad need 500krooniga..Soovitan soojalt sul need tellida, sa ei kahetse.
Algajate kava telli… pane kirjeldusse, et oled nõus ka toidulisandiga.
Ma tellisin ka nii treening- kui toitumiskava. Olen rahul
jaanuar 28, 2007 at 3:25 p.l. #104315theONE1
MemberEga te,seltimehed,kogemata arvuti taga enne und ei istu?Ku istute,siis on asi selge.Tellige jah aineid, mida rohkem seda “uhkem”!
jaanuar 29, 2007 at 8:45 p.l. #104511lehter
MemberVäike parandus.. Kui tellid mõlemad korraga saad need 500krooniga..Soovitan soojalt sul need tellida, sa ei kahetse.
Kuna sa oled algaja, piisab sulle sellest kui hoiad kindlalt, rangelt toitumiskavast kinni..’
Need “AINED e. IMEROHUD” Ei pane lihast üleöö kasvama..
Sellest toitumiskavas on selline toit kust saad esijalgu koik vajaliku kätte..!
jaanuar 30, 2007 at 10:47 e.l. #104558stifler
MemberKuna sa oled algaja, piisab sulle sellest kui hoiad kindlalt, rangelt toitumiskavast kinni..’Need “AINED e. IMEROHUD” Ei pane lihast üleöö kasvama..
Sellest toitumiskavas on selline toit kust saad esijalgu koik vajaliku kätte..!
selge ma tänan:)
jaanuar 30, 2007 at 4:34 p.l. #104580smack
MemberSelline mure,et ma olen hästi kõhna ja kas keegi oskaks mingit treening kava soovitada ja mingit massilisajat mis on taskukohase hinnaga..ma olen nii peenike et endalgi häbi..midagi sellist millega oleksid tulemused üsna kiiresti nähtavadette tänades:)
Jõusaalis saab ainult vigastuse väga kiiresti.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.