Skip to main content

kõht mulksub

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kõht mulksub

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    McNeo
    Member

Selline häda mul juba mitu nädalat, et kõht mulksub. Õieti on nagu stabiilne kõhulahtisus. Iga päev mitu korda potil ja siis tuleb purts ja purts. Niisama isun ja olen siis koriseb ja podiseb nagu oleks viimane nälg käes. Joosta on jube vastik.. ma ei teagi kuidas seda kirjeldada. Kui mingi aja olen ära jooksnud ja gaasid ülespoole ja tahkem allapoole settind, siis on enamvähem olla juba.

Umbes kolm kuud tagasi ma veel suitsetasin ja tarbisin peaaegu iga päev alkoholi. Sõin vähe. Liigutasin vähe. Siis aga kapitaalne muutus ning nüüd siis jõusaal, tervislikud eluviisid, korralik söök. See podisemine kõhus hakkas millalgi keefiri tarbimisega (vist). Proovisin siis vahet pidada ja kiudaineid süüa jne. Aga vahet pole mida söön, sama pull käib edasi. Espumisan vist nagu gaase natuke tagasi tõmbas aga pole ikka see õige asi.

Et mida ma pean siis tegema, et see pidu kõhus seisma saada? Ainult kuivikute peale ei julge minna, siis võib nii kinni tõmmata et.. njh, teate isegi.

theONE1
    Member

Siin sa saad jälle erinevaid oletusi jms. Arstil oled käinud?

wokie
    Member

Aga mida sa sööd? Minul oli ka pikalt kõhulahtisus, lõpuks sain aru, et sõin liiga palju kiivit, see tegigi kõhu lahti!

McNeo
    Member

Aga mida sa sööd? Minul oli ka pikalt kõhulahtisus, lõpuks sain aru, et sõin liiga palju kiivit, see tegigi kõhu lahti!

Üritan nagu mitmekesist toitu süüa. Ikka supp ja praad ja puuviljad. Vahetevahel toorest kapsast, porgandimahla. Ühel päeval ühtesid asju, teine päev natuke teisi. Sinna vahele mahub mõnikord ka hamburger ja friikartulid.. maitea.. nagu ei tea midagi nimetada mis tugevalt domineeriks. Peab vist ikka paar kuivikupäeva tegema. Tobe on see, et suurem osa teavad nimetada vähemalt kolme asja mis kõhu lahti võtab, aga mis kinni paneks, seda nagu ei teata.

ps. arstil pole käinud. no eks näeb. kui väga kaua kestab, siis vist tuleb tohtri käest abi küsida.

Karx
    Member

kõht mul küll lahti pole…. a taoline sõda käib ka minu kõhus.. nagu koriseks jne.. pidevalt… ma ise arvan seda, et kõht nõuab alkoholi… ta lihtsalt nii harjunud sellega.. ei saa aru, mis toimub

wokie
    Member

Et mis kinni paneks? Olen lugenud, et leib, muna (keedetud) aitavad!

Aile
    Member

Kui te teste teha ei taha, siis tuleb katsetada, nagu imikutega. Viige p2eva jooksul tarvitatavad toiduained miinimumini ja leidke sellise meetodiga teile mittesobivad.

S88ge toiduained eraldi… st 2rge tehke segusid.

Kui keefir tekitab mulisevat k6htu, j2tke menyyst paariks p2evaks v2lja ja kui uuesti tarvitate siis eraldi s88gikorrana.

ROtter
    Member

Riisipuder mustikakisselliga.

greenu
    Member

kinni paneb tammepuu koore tee …. apteegis saadaval … sisaldab mingeid parkaineid mis peaksid kõhu kinni panema ….

McNeo
    Member

Saabus rahu ja vaikus maa peale. Ehk siis mu kõht jättis mulksumise ja vetsus käin ikka asja eest, mitte niisama rahvale huvitavaid kuulmiselamusi pakkumas. Mis nüüd mulksumisprotsessi peatas, ma ei oska ütelda. Sõin nagu ennegi, enamvähem samu asju. Kuigi jah, muna sai küll lisatud menüüsse märksa rohkem kui varem. Ja keefiri puhul piirdusin ühe klaasiga, terve liitri asemel.

Arvan, et eks elustiili muutus lõi organismi varasema rütmi sassi. Kui varem oli suits, 6 tassi kohvi, 1,5 liitrit õlut või siidrit, pakisupp (nuudlid) ja tugitoolisport, siis nüüd on pea peale kõik pööratud. Küllap siis need rõõmsad bakterid, millest Mumuu keefiri paki peal räägitud, mu kõhus kontrollimatult vohama hakkasid. Või midagi sellist.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.