Skip to main content

Mida süüa pärast trenni?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Mida süüa pärast trenni?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
    hehee
    Member

Tere,

mida võiks süüa pärast trenni? Kohupiimasid ja -juustusid ei taha kohe üldse.

SiimN
    Member

Tere,

mida võiks süüa pärast trenni? Kohupiimasid ja -juustusid ei taha kohe üldse.

Keedetud kanaliha ja hautatud aedviljad sobiks samuti väga hästi:)

54321
    Member

Ise küsiksin, et mis trenniga siis tegu ja Milleni jõuda tahad ?

hehee
    Member

Ise küsiksin, et mis trenniga siis tegu ja Milleni jõuda tahad ?

Kaks korda nädalas jõusaali ja kaks korda spinni. Eesmärk on ennast lihtsalt natuke paremasse vormi saada ja seda siis hoida.

nurmsalu
    Member

Kohe peale trenni valgu koks koos süsivesikutega…

valk peaks olema vadakul põhinev(nt.Whey Gold,Whey1,Whey3 jne.) süsivesikud peaksid olema

kiiresti imenduvad(nt.glükoos või arctic spordijook)

kuskil tunnike peale koksi siis oleks hea juba süüa tavatoidu kord…

kindlasti peaks see sisaldama süsivesikud(nt.riis,tatar,kartul),valku(nt.veiseliha,kanafilee,kala) ja toorsalatit…

hehee
    Member

Kohe peale trenni valgu koks koos süsivesikutega…

valk peaks olema vadakul põhinev(nt.Whey Gold,Whey1,Whey3 jne.) süsivesikud peaksid olema

kiiresti imenduvad(nt.glükoos või arctic spordijook)

kuskil tunnike peale koksi siis oleks hea juba süüa tavatoidu kord…

kindlasti peaks see sisaldama süsivesikud(nt.riis,tatar,kartul),valku(nt.veiseliha,kanafilee,kala) ja toorsalatit…

Kiivikas soovitas trennijärgseks joogiks seda http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=325, aga joonud olen ma seni seda alles siis, kui koju jõuan, st u 1 – 1,5 h pärast trenni. Jääb see hilja peale?

Ja kui kartulit võib pärast trenni süüa, siis mul vedas

nurmsalu
    Member

Peale trenni on vaja kohe teha valgu koks koos süsivesikutega…

koks peaks sisaldama valku 30-40gr. ja süsivesikuid 50-60gr.

ma arvan et Ott ütles sulle nii et tee koks kohe peale trenni ja siis

peale seda koksi 1-1,5 tundi sööd tavatoidu sest nii oleks kõige mõistlikum…

hehee
    Member

Peale trenni on vaja kohe teha valgu koks koos süsivesikutega…

koks peaks sisaldama valku 30-40gr. ja süsivesikuid 50-60gr.

ma arvan et Ott ütles sulle nii et tee koks kohe peale trenni ja siis

peale seda koksi 1-1,5 tundi sööd tavatoidu sest nii oleks kõige mõistlikum…

Tänud. Nüüd siis teen koksi trenni kaasa ja joon kohe pärast ära.

bob25
    Member

a kui ma mängin korvpalli, trenni jooksul joon 1 pudeli rohelist “fat burnerit” ära, ja saabun koju ,siis söön õhtuks kohe peale trenni (ca kell 22.15) paki lahjat kohupiima ära, mida maitsestan 0,1 % rasvasisaldusega jogurtiga. Trenn on kolm korda nädalas.

kas niimoodi on ok? eesmärk kaalu alandada.

nurmsalu
    Member

Kuna jõuad suht hilja koju siis mina soovitan sul süüa liha(nt.kanafilee,veiseliha,kala)

ja siis sinna kõrvale korralik toorsalat

mis võiks koosneda sellistest komponentidest(tomat,kurk,porgand,uba,mais,roheline sibul)

segad salati koos lihaga(kanafilee,veiseliha,kala)ära ja lisad siis kas ketsupit või maitsestamata rasvata jogurtit…

Viktor
    Member

Ise teen samamoodi lisaks väntan kohupiimale veel paki kanasinki ja pool liitrit vett kah!

roulling
    Member

3burgerit ja friikartuleid

o22
    Member

Siin-seal on räägitud, et trennijärgne shake peaks sisaldama valku ja süsivesikuid vahekorras 1:2. Kas süsiveskuna võib olla Trauben Zucker? Kasutan ON’i Whey Gold’i, mille pakendis on teatavasti lisatud scoop, see tähendab et Trauben Zuckerit peaks lisama kaks scoopi? Tulemuseks on ÜLIMAGUS asi, kas see on õige?

nurmsalu
    Member

Siin-seal on räägitud, et trennijärgne shake peaks sisaldama valku ja süsivesikuid vahekorras 1:2. Kas süsiveskuna võib olla Trauben Zucker? Kasutan ON’i Whey Gold’i, mille pakendis on teatavasti lisatud scoop, see tähendab et Trauben Zuckerit peaks lisama kaks scoopi? Tulemuseks on ÜLIMAGUS asi, kas see on õige?

Trauben Zucker sobib ideaalselt treening-järgse koksi sisse…mingi aeg panin seda ka treening-eelse koksi sisse..

aga pane peale trenni koksi sisse umbes 50-60gr.süsivesikuid(Trauben Zucker) see on umbes 5-6spl. ja valku(Whey Gold-i) pane siis 1,5-2 kulpi…

et koks liiga magus ei tuleks pane umbes 500-550ml. vett..

Kuup
    Member

a kui ma mängin korvpalli, trenni jooksul joon 1 pudeli rohelist “fat burnerit” ära, ja saabun koju ,siis söön õhtuks kohe peale trenni (ca kell 22.15) paki lahjat kohupiima ära, mida maitsestan 0,1 % rasvasisaldusega jogurtiga. Trenn on kolm korda nädalas.

kas niimoodi on ok? eesmärk kaalu alandada.

Kas te siis ei tea et fat burnerit juuakse enne trenni? siis on rasvapõletav effekt suurem. :ph34r:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.