Valgu toidulisandi võtmise lõpetamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valgu toidulisandi võtmise lõpetamine
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 19 years tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2007 at 11:37 e.l. #9546
Martin2
MemberKüsimus siis selline, et kui olen valgu toidulisandit võtnud aasta aega ja nüüd lõpetada, kas siis lihas “vajub” ära?
jaanuar 21, 2007 at 11:44 e.l. #103282Karx
MemberKui trenni edasi teed, siis peaks ikka edasi arenema ka ilma valguta jne..a kui trenni tegemise ka katki jätad, siis peaks vähe ära vajuma küll… a see pole valguga seotud….
jaanuar 21, 2007 at 11:48 e.l. #103284cows
MemberLihas peaks minema lihtsalt lõdvemaks,kuna kui käid jõusaalis siis lihased pingunevad ja suuurenevad aga kui jätad poole siis võib nii juhtuda et lihased lihtsalt lähevad mingil määral lõdvemaks
jaanuar 21, 2007 at 11:57 e.l. #103289Hi
MemberSelline asi on küll võimalik, sest kui sa võtad proteiini pikema aja vältel siis keha harjub sellega ära ja leiab lihtsama mooduse valgu saamiseks ehk mitte toidust vaid pulbrist mida sa võtad, mis organismile kergem tee võrreldes tavatoidust valgu omastamisega. Nii ja kui proteiini võtmine kiireti katki jätta, satub organism segadusse, kuna ei saa enam valkainet kergemat teed ja pole ka toidust omastamisega harjunud. Nii võib tekkida valguvaegus ja inimese keha hakkab ennast lammutama, et saada vajalik valgu kogus kätte ja see valk tuleb kõik olemasolevate lihaste arvelt. (Vähemalt see on minu nägemus asjast!)
jaanuar 21, 2007 at 12:01 p.l. #103291cows
MemberSee oleneb ka palju sellest kui pikka aega järjest sa valku oled tarbinud

Ühe aastaga ei tohiks väga hullu olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2007 at 12:19 p.l. #103297madis220
MemberEi ta vaju sull midagi
jaanuar 21, 2007 at 12:38 p.l. #103302inside14
MemberSelline asi on küll võimalik, sest kui sa võtad proteiini pikema aja vältel siis keha harjub sellega ära ja leiab lihtsama mooduse valgu saamiseks ehk mitte toidust vaid pulbrist mida sa võtad, mis organismile kergem tee võrreldes tavatoidust valgu omastamisega. Nii ja kui proteiini võtmine kiireti katki jätta, satub organism segadusse, kuna ei saa enam valkainet kergemat teed ja pole ka toidust omastamisega harjunud. Nii võib tekkida valguvaegus ja inimese keha hakkab ennast lammutama, et saada vajalik valgu kogus kätte ja see valk tuleb kõik olemasolevate lihaste arvelt. (Vähemalt see on minu nägemus asjast!)
Kas see nüüd oli õige jutt!?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2007 at 12:48 p.l. #103304savi_
Memberma arvan, et tsipa mööda jutt
jaanuar 21, 2007 at 12:59 p.l. #103305Flex250
MemberKui trenni edasi teed, siis peaks ikka edasi arenema ka ilma valguta jne..a kui trenni tegemise ka katki jätad, siis peaks vähe ära vajuma küll… a see pole valguga seotud….ilma valguta arenema edasi? ahahhaa, millest õhust?
ma arvan et kui lõpetad pulbri-toidulisandi valgu võtmise aga toidust saad ikka piisavalt siis vahet pole ju et lõpetad-lihas areneb jah
aga ilma valguta on elu raske ette kujutada rääkimata arengust
jaanuar 21, 2007 at 1:17 p.l. #103307Karx
Memberilma valguta arenema edasi? ahahhaa, millest õhust?ma arvan et kui lõpetad pulbri-toidulisandi valgu võtmise aga toidust saad ikka piisavalt siis vahet pole ju et lõpetad-lihas areneb jah
aga ilma valguta on elu raske ette kujutada rääkimata arengust
jaanuar 21, 2007 at 1:25 p.l. #103308SiimN
MemberNii palju,kui olen lugenud on ka nii,et soovitatakse isegi teha vahel väiksem “valgupaus”,mitte,et täitsa ära lõpetada tarbimine vaid et vähendada tarbimitava valgu kogust teatud aja jooksul ja siis suurendad uuesti.See pidi valguomastamist parandama ja enda seisukohalt võin seda tõdeda,kuna olen nii proovinud:)
jaanuar 21, 2007 at 1:37 p.l. #103309Heix89
MemberKõik eelnev on nii põnev tekst, (ja ilmselt ülimalt TEADLIKE inimeste poolt kirjutatud) et ei oskagi midagi tarka öelda…

PS: mõned erandid on ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2007 at 2:13 p.l. #103318M.M.
MemberKüsimus siis selline, et kui olen valgu toidulisandit võtnud aasta aega ja nüüd lõpetada, kas siis lihas “vajub” ära?
jaanuar 21, 2007 at 5:42 p.l. #103388Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜkspäev ühes netiportaalis just üks vend ütles, et ta ei kasuta toitulisandeid, sest kui nende söömine lõpetada, läheb inimene paksuks.
jaanuar 21, 2007 at 5:45 p.l. #103390cows
MemberÜkspäev ühes netiportaalis just üks vend ütles, et ta ei kasuta toitulisandeid, sest kui nende söömine lõpetada, läheb inimene paksuks.
Siis ei tohiks vist liha,muna,kala ja palju teisi asju kah mitte süüa
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.