ainult 1 väike küsimus NO1-e kohta
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » ainult 1 väike küsimus NO1-e kohta
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 19 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2007 at 10:16 p.l. #9537
robert27
Membervendv, oskad äkki õelda, ma ostsin endale NO1 proteiini, kui kiiresti se toimima peaks?..kas mingi kuu?
jaanuar 21, 2007 at 12:02 e.l. #103229Flex250
Membervendv, oskad äkki õelda, ma ostsin endale NO1 proteiini, kui kiiresti se toimima peaks?..kas mingi kuu?
jaanuar 21, 2007 at 9:20 e.l. #103248TANK
Toimib nii kaua kuni seda veel kotis on… kui kott tühi siis enam ei toimi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2007 at 8:46 e.l. #103476vend vähk
ModeratorSiin ei ole midagi naljakat. Nüüd saab vähemalt fitness.ee rahvas ka ülevaate, millise sisuga kirjasid mulle ja arvatavasti ka teistele kulturistidele iga päev postkasti tuleb. Muidugi ei tasu neid noori spordihuvilisi kohe sõimama hakata, vaid võimalusel ikka üritada vastata nii arusaadavas keeles kui võimalik, et mitte nende motivatsiooni ja tahet treenida ning toidulisandeid krõbistada maatasa teha.
QUOTE(robert27 @ 21 Jan 2007, 00:16)
vendv, oskad äkki õelda, ma ostsin endale NO1 proteiini, kui kiiresti se toimima peaks?..kas mingi kuu?
Toidulisandid toetavad sinu treeningut ja ühegi toidulisandiga sa ilmselt suurt lihasmassi 1-2 kuuga ei saavuta. Lihasmass ja jõunäitajad arenevad aastatega!
Edu!
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.