Skip to main content

Paluks natuke abi!

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Paluks natuke abi!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    houmran
    Member

Tervist oleks selline küsimus kuidas saada lahti rasvast rindkerel ja kõhul.tean et enne vist ei ole mõtet trenni teha kui olen rasvast lahti saanud mudu tekib lihas rasva alla.Mis trenni peaks tegema,et saada sellisest rasvast lahti ja kui keegi oskab soovitada mõnda head dieeti siis oleksin väga tänulik.Kuna olen ikka jube suures ülekaalus.

Aitäh

madis220
    Member

Tervist oleks selline küsimus kuidas saada lahti rasvast rindkerel ja kõhul.tean et enne vist ei ole mõtet trenni teha kui olen rasvast lahti saanud mudu tekib lihas rasva alla.Mis trenni peaks tegema,et saada sellisest rasvast lahti ja kui keegi oskab soovitada mõnda head dieeti siis oleksin väga tänulik.Kuna olen ikka jube suures ülekaalus.

Aitäh

Ma ei usu , et keegi sulle nüüd viitsib kava koostada aga ma soovitan tellida endale toitumis ja treening kava.

Seda saab siit http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=37&…ffd1b3a67e9b5d9.

houmran
    Member

ma e isoovigi et keegi mulle midagi ette hakkaks tegam.Ma palun ainult abi kuna usun et selleks see foorum ongi

painkiller
    Member

Võid kohe jõusaaliga pihta hakkata. Mis siis juhtuma peaks kui lihas rasva all peidus on? Kui tahad rasvast lahti saada, siis tuleb ennekõike toitumine paika panna! Ja ära aeroobset ära unusta, ning rasvapõletuse seisukohalt on parem HIIT.

rantel
    Member

Võin öelda et mulle mõjus jooksmine kõige paremini… + veel muu trenn.

greenu
    Member

Võin öelda et mulle mõjus jooksmine kõige paremini… + veel muu trenn.

kuna teema alustaja kirjutas et on “jube ülekaalus” siis joosta küll ei tohiks …. mõjuba liigestele halvasti …… suure ülekaalu puhul oleks hea näiteks ujuda …. jõusaalis soovitaksin käiia sest lihas saab ikka koormust ja hakkab mingilgi määral rasva alt välja paistma see aga annab motivatsiooni jätkata ja rohkem pingutada … samuti on lihased need mis energiat kulutavad seega suuremad lihased aitavad kaudselt ka energiat kulutada …. toitumine tuleks väga kriitilise pilguga üle vaadata sest sellest saab õige kaalu langetamine alguse … loobu igasugusest kiirtoidust krõpsudest kooladest jne …. ürita süüa väherasvast liha kala ja kana … võta siit samast lehelt algajate treeningava ja selle järgi hakka treenima … ja pead olema valmis pingutama … muidu tulemus ei saa …

daemonium
    Member

kuna teema alustaja kirjutas et on “jube ülekaalus” siis joosta küll ei tohiks …. mõjuba liigestele halvasti …… suure ülekaalu puhul oleks hea näiteks ujuda …. jõusaalis soovitaksin käiia sest lihas saab ikka koormust ja hakkab mingilgi määral rasva alt välja paistma see aga annab motivatsiooni jätkata ja rohkem pingutada … samuti on lihased need mis energiat kulutavad seega suuremad lihased aitavad kaudselt ka energiat kulutada …. toitumine tuleks väga kriitilise pilguga üle vaadata sest sellest saab õige kaalu langetamine alguse … loobu igasugusest kiirtoidust krõpsudest kooladest jne …. ürita süüa väherasvast liha kala ja kana … võta siit samast lehelt algajate treeningava ja selle järgi hakka treenima … ja pead olema valmis pingutama … muidu tulemus ei saa …

No mitte et joosta lausa ei tohiks – a ma tahaks kangesti n2ha jubeda ylekaaluga inimest,kes on v6imeline 45 min jooksma vajaliku pulsisagedusega,

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.