Skip to main content

kreatiin

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    roulling
    Member

ostsin kreatiini eks,l selgitage nüüd lahti kuidas ja palju seda tarbima peab sest pakendi peal polnud midagi kasuliku kirjas ja otsingust leidsin artikli kuidas kasutada kreatiini aga ainuke asi mis kasutamisest oli, oli see et öeldi et pane valke juurde

nii et palju, kui tihti võtma peaks?

ranger
    Member

ommikul 5g,enne trenni 5g ,peale trenni 5g ja õhtu sõõgi ajal 5g

madis220
    Member

ostsin kreatiini eks,l selgitage nüüd lahti kuidas ja palju seda tarbima peab sest pakendi peal polnud midagi kasuliku kirjas ja otsingust leidsin artikli kuidas kasutada kreatiini aga ainuke asi mis kasutamisest oli, oli see et öeldi et pane valke juurde

nii et palju, kui tihti võtma peaks?

Thom
    Member

Laadimine: 5 päeva 20g. ehk siis 4x5g.

Järgmised kolm-neli nädalat 5-10 g. päevas.

Tarbida koos proteiini ja süsivesikutega(parem toime)

5g. võrdub kuhjaga teelusikatäis.

Tegelikult on siin foorumis eraldi suur teema kreatiini kohta, loe läbi saad palju targemaks. Võib-olla leiad, et sinul ei olegi seda vaja.

madis220
    Member

ommikul 5g,enne trenni 5g ,peale trenni 5g ja õhtu sõõgi ajal 5g

Laadimis perioodi ajal võetakse aind nii palju ju.

roulling
    Member

ma sain pakendist valesti aru ja olen 2 nädalat 25 grammi lasknud päevas, ega ma ära sure nüüd:D

madis220
    Member

ma sain pakendist valesti aru ja olen 2 nädalat 25 grammi lasknud päevas, ega ma ära sure nüüd:D
    gmaster
    Member

enne mõelge ka kui igasugu asju suhu toppima hakkate

roulling
    Member

Laadimine: 5 päeva 20g. ehk siis 4x5g.

Järgmised kolm-neli nädalat 5-10 g. päevas.

Tarbida koos proteiini ja süsivesikutega(parem toime)

5g. võrdub kuhjaga teelusikatäis.

Tegelikult on siin foorumis eraldi suur teema kreatiini kohta, loe läbi saad palju targemaks. Võib-olla leiad, et sinul ei olegi seda vaja.

need järgmised 3-4 nädalat, millal oleks parimad ajad tarbimiseks, nagu kas enne trenni, peale trenni, peale hommikusööki või milla? ja palju ma 5 grammile vett juurde panen kas ka 400 milli

madis220
    Member

need järgmised 3-4 nädalat, millal oleks parimad ajad tarbimiseks, nagu kas enne trenni, peale trenni, peale hommikusööki või milla? ja palju ma 5 grammile vett juurde panen kas ka 400 milli
    roulling
    Member

aga olgem ausad ma lasin kõik 25 grammi peale trenni ja vahest 25 hommikul ka:D

Thom
    Member

aga olgem ausad ma lasin kõik 25 grammi peale trenni ja vahest 25 hommikul ka:D http://www.actionlove.com/cases/case11342.htm loe läbi, teinekord mõtled enne kui teed.

Pärast laadimist 5g. enne ja 5g. pärast trenni. Mitte 25g. hommikul ja 25g. õhtul

theONE1
    Member

Ülevõtmine võib lihtsalt seedehäireid tekitada!

roulling
    Member

sain nüüd aru palju ja kuida võtta

madis220
    Member

sain nüüd aru palju ja kuida võtta
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.