AC-C
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » AC-C
- This topic has 34 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
korvpallur14.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2008 at 9:09 e.l. #9474
big poppa pump
MemberKõik, kellel on AC-Cga kogemusi olnud, kirjutage siia.
Eriti huvitatud olen pikaajalisemate kasutajate arvamustest. Mida andis juurde, kui palju ning kas kellelgi on äkki ka mõni negatiivne külg välja toodud.
Plaanis osta, tahan kõigi arvamusi kuulda.
Tänud!
märts 8, 2008 at 9:13 e.l. #144634expertkenny
MemberNatuke ikka juurde annab trennile aga maitse on küll suht rõve. Järgmisena võtan kindlasti mingi teise lisandi.
märts 8, 2008 at 9:16 e.l. #144636big poppa pump
MemberNatuke ikka juurde annab trennile aga maitse on küll suht rõve. Järgmisena võtan kindlasti mingi teise lisandi.Et siis pigem annab suurema trennitahte või rohkem energiat?
märts 8, 2008 at 9:18 e.l. #144637-aron-
MemberEt siis pigem annab suurema trennitahte või rohkem energiat?Mõlemat!
märts 8, 2008 at 11:15 e.l. #144661SHOXi
MemberEks proovi ise ikka järgi, see teiste kogemus on nii kuidas on. Praegu kasutan ht-r ja olen rahul varsti proovin ka ise selle ac-c ära. Mina maitse pärast ei pabista, minu arvates olgu kas või sita maitsega, aga kui aitab, siis ostan
“>märts 8, 2008 at 11:21 e.l. #144662Vägivaldur
MemberKui kuulutatakse välja kõige jälgima maitsega toidulisandi konkurss, siis AC-C oleks minu jaoks favoriid.
Aga kui esimesest okserefleksist üle saab, siis koostis on tal tegelikult hea ja AC-C toetab väga hästi jõutreeningut. Äratab trenniks üles, kiirendab arengut ja taastumist.
märts 8, 2008 at 11:51 e.l. #144663AlBundy
MemberKui kuulutatakse välja kõige jälgima maitsega toidulisandi konkurss, siis AC-C oleks minu jaoks favoriid.Aga kui esimesest okserefleksist üle saab, siis koostis on tal tegelikult hea ja AC-C toetab väga hästi jõutreeningut. Äratab trenniks üles, kiirendab arengut ja taastumist.
Proovi BCAA5000ndet ja arva uuesti. ACC on selle kõrval nagu nektar
“>märts 8, 2008 at 12:02 p.l. #144667undisputed
MemberEga selle maitese üle saagi siin vaielda, mis ühele sitt see teisele maasikas
“> Enda tuttavatega samuti ju. Üks karjub, et nii rõve ja kannata vaps juua aga teine kühveldab kulbiga ja karjub nämmmmmma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2008 at 12:49 p.l. #144677Bonsuna
MemberAC-C = õige kasutamise korral:
http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…d=3316&sex=
Eilne seljatrenn oli selline millist ma pole juba teha suutnud viimased 5 aastat. Lõpus tõmbasin viimase seeriana trapetsit 300kg-ga. Müstika ma ütleks. Ma ei leia ühtegi teist põhjust miks mu jõunäitajad ikka veel kasvavad, kuigi kaal peaks olema juba kriitilise piiri peal, st., et jõud sellise kehakaalu juures on sügisega võrreldes ikka väga suur. Enesetunne samuti väga hea. Toitumine on mul alati korras, seega PEAB põhjus peituma AC-C-s.
Uskmatutele: SEE EI OLE REKLAAM JA ÜLISTUSLAUL AC-C-le, räägin alati seda mida tunnen ja kogen.
Maitse: Olen eelnevaltki öelnud, et minupoolest võiks selle maitse olla ka 100x hullem, ikka kasutaks seda. Krt, võrrelge seda näiteks viina maitsega. Joote sellise jubeda maitsega vedelikku ja kui se pähe ei hakkaks kas siis teeksite seda??? (ok paljud ei teeks, ei teeks ka siis kui see hakkab pähe, sealhulgas mina aga ehk mõnele sobiks selline võrdlus)
AC-C-l on ikka väga norm maitse ja kes selle mõju pole tundnud on seda valesti tarvitanud, pole olnud toitumine korras või on siis tõesti mõju elmineerinud tugev eelarvamus, et talle ei mõjugi mitte miski.
Sel esmaspäeval tegin Tartus MV-Spordilkubis Fast toodete presentatsiooni ja ka AC-C oli laual. Huvi inimeste hulgas oli suur ja hoiatasin eelnevalt, et paljudele võib AC-C maitse olla ebameeldiv.
Küsisin kõigilt kes seda proovisid, (proovisid aga kõik) et kuidas tundub. Üllatuslikult ei kurtnud keegi maitse üle!!??
Seega Mr. expertkenny sa oled lihtsalt pirts aga minu soovitus sulle oleks……. enamus lastetoidu pulbrid on väga meeldiva maitsega. Kui lapsed neid joovad ja kasvavad siis peab see ka sulle maitsejärgi olema. Iseasi kas neist mõni sinu kasvu toetab enam, aga see polegi sulle ju oluline kui sa AC-C st loobud mõne teise toote kasuks, põhjusel PÄHH maitse.
“>märts 8, 2008 at 3:50 p.l. #1447341Dhit
MemberOlin ise ka seal presentatsioonil. Maitse üle ei kurda aga hind on paras kirves. Samas on treeningstaaži vaid pool aastat. Kunagi lähitulevikus peaks ära proovima.
märts 8, 2008 at 4:33 p.l. #144747Amarillo
MemberOlin ise ka seal presentatsioonil. Maitse üle ei kurda aga hind on paras kirves. Samas on treeningstaaži vaid pool aastat. Kunagi lähitulevikus peaks ära proovima.nüüd paras aeg proteiinisheigiks, mitte keemiapommiks:D
märts 8, 2008 at 4:41 p.l. #144749SHOXi
Membernõustun, bcaa 5000 ainult puhta veega on ikka suht õudne, isegi mina pingutasin, seda alla. See ajab igal inimesel okserefleksi peale, aga mingi teise sheigiga koos ei ole midagi.
märts 8, 2008 at 4:45 p.l. #144750vaher
MemberKas AC-C’d ei ole võimalik neil kapslitena saada, kellele maitse ei meeldi? BCAA-l on selline võimalus olemas küll…
märts 8, 2008 at 6:10 p.l. #144771Amarillo
MemberKahju et ainult paari toodet olen kasutanud, tahaks maitsta küll mis teie arsut võimatu alla ajada.
märts 8, 2008 at 6:52 p.l. #144779eriktoom
MemberKuna poleks mõtekas AC-C kasutama hakata,õigemini peale mitme kuust trenni?
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.