Skip to main content

Vesi

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Vesi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    cust4rd
    Member

Küsimus siis selline: Kui palju peaks vett jooma? Teen 3 korda nädalas jõusaali ja sel nädalal olen ikka suht palju vett sisse juginud. On see hea?

Väga tihti käin kempsus ka <_<“> On see nii, et mida rohkem joon seda parem?

maximus89
    Member

liigse veejoomisega võid veemürgituse hoopis saada

cust4rd
    Member

liigse veejoomisega võid veemürgituse hoopis saada

kui liigne on liigne?

sigaloom
    Member

kui liigne on liigne?

Liigne on siis, kui sa ajad juba vägisi endale vett sisse.

cust4rd
    Member

Liigne on siis, kui sa ajad juba vägisi endale vett sisse.

ei või juua siis kui janu pole?

sigaloom
    Member

ei või juua siis kui janu pole?

Võib ikka. Vett tuleb juua pidevalt, mitte ainult siis, kui janu on.

Mina aga rääkisin sellest, et oma keha ei tohi sundida vett vastu võtma. Piiri peaks iga inimene oskama ise tunnetada.

Amarillo
    Member

kui liigne on liigne?

kui 4-6 liitrit järjest ära jood võid ajuturse kätte ära surra. Liiga palju vett päevas pole neerudele hea, kui uriin on läbipaistev siis on liig, va trennijärgne.

cust4rd
    Member

kui 4-6 liitrit järjest ära jood võid ajuturse kätte ära surra. Liiga palju vett päevas pole neerudele hea, kui uriin on läbipaistmatu siis on liig, va trennijärgne.

et kui kollane on siis on liig? või mõtlesid vastupidi et kui valge on siis on liig?

sigaloom
    Member

et kui kollane on siis on liig? või mõtlesid vastupidi et kui valge on siis on liig?

..läbipaistev e. “valge”

SanderR
    Member

Ma ei usu, et kui läbipaistev valge, siis on kohe halvasti… mul pea terve elu nii olnud, pigem mida tumedam, seda haigem ma parajasti olen olnud(palavik jne), ja aju kah funktsioneerib (ptüh-ptüh-ptüh)

taavs
    Member

kui sul juba janu on, siis on hilja.

Hilja sellesmõttes, et keha on kriisis juba.

Amarillo
    Member

Ma ei usu, et kui läbipaistev valge, siis on kohe halvasti… mul pea terve elu nii olnud, pigem mida tumedam, seda haigem ma parajasti olen olnud(palavik jne), ja aju kah funktsioneerib (ptüh-ptüh-ptüh)

ei olegi halvasti, endal ka kui palju joon, see annab märku et võiks vähme juua, halvasti pole midagi

ristokru
    Member

Mida kollasem seda suurem vee puudus, kui läbipaistev siis ei ütleks et liig, minu puhul vähemalt normaalne!

Ja jah kui suur vee janu siis juba hilja, seega mina joon koguaeg natukese aja tagant ja söögi kordade ajal. Enne magama minekut ei joo nt. mina üldse kuna öösel muidu uni häiritud <_<“>

Hi
    Member
    Martti K.
    Member

Ma olen lausa kuulnud, et kui on läbipaistev, et siis on vedeliku kogus normis, aga kui on kollane, siis on vedelikupuudus.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.