Skip to main content

Kõht

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    ristokru
    Member

Tere,

oleks abi vaja küsimuses et mis vahe on kui teha kõhtu 3xmax. või teha raskustega 3×10?

See viimane peaks vist rohkem massi lisama kui ei eksi?

theONE1
    Member

Reeglina kui tahad välja paistvaid kõhulihaseid, tuleks seerias teha 10-15 kordust, 15-25 kordust massi kasvatamiseks ja lihasvastupidavuse tõstmiseks ja üle 25 korduse, kui tahad lihaseid lihtsalt trimmis hoida ilma massi kasvatamata.

cows
    Member

Reeglina kui tahad välja paistvaid kõhulihaseid, tuleks seerias teha 10-15 kordust, 15-25 kordust massi kasvatamiseks ja lihasvastupidavuse tõstmiseks ja üle 25 korduse, kui tahad lihaseid lihtsalt trimmis hoida ilma massi kasvatamata.

Mismõttes 10-15 kordust?

theONE1
    Member

mis sul arusaamatuks jäi? Kui sa kõhtu õigesti teed, ega sa suurt eriti rohkem ei jõua ka, kui, seda enam kui teed 3xmax!

cows
    Member

mis sul arusaamatuks jäi? Kui sa kõhtu õigesti teed, ega sa suurt eriti rohkem ei jõua ka, kui, seda enam kui teed 3xmax!

Arusaamatuks jäi see et ma ei saanud aru sellest et nagu 10-15 kordust,ise teen umbes 125 kõhulihast korraga ära,siis mingi 12-20 kokkutõmmet ja siis veel 25 kiiret,ja lõpetuseks veel alakõhtu 2×40, et ma ei saaa nüüd sellest aru mida korduste all mõtled

theONE1
    Member

cows
    Member

theONE1
    Member

Hmm tead ma ei oska seda isegi enam kommenteerida, aga näha tahaks küll milline tehnika välja näeb!

cows
    Member

Hmm tead ma ei oska seda isegi enam kommenteerida, aga näha tahaks küll milline tehnika välja näeb!

Nojah aga seda ma ei oska kuidagi kirjeldada kah,aga äkki oskaksid siis soovitada kuidas teha õieti ja palju teha ?

theONE1
    Member

Tavaliselt tehakse kõhulihaseid suutlikuseni, erinevad variandid tõin alguses välja juba. Kuid inimesed on erinevad samuti ka suutlikus jms. Seega kõht töötab siis kui tõstad maast ainult õlavöö ehk siis surud lihased kokku samuti on oluline ka sirutus, ehk siis algasendisse tagasi. Tuleb jälgida et rütm oleks ühtlane ja vahepeal nt. sirutusasendis ei puhata. Kui alaselga tõstetakse rohkem isegi kuni põlvedeni, siis haaratakse töösse puusapainutaja ehk siis teeb enamuse töö ära just see lihas ja kõhusirglihas saabvähe koormust!

cows
    Member

Tavaliselt tehakse kõhulihaseid suutlikuseni, erinevad variandid tõin alguses välja juba. Kuid inimesed on erinevad samuti ka suutlikus jms. Seega kõht töötab siis kui tõstad maast ainult õlavöö ehk siis surud lihased kokku samuti on oluline ka sirutus, ehk siis algasendisse tagasi. Tuleb jälgida et rütm oleks ühtlane ja vahepeal nt. sirutusasendis ei puhata. Kui alaselga tõstetakse rohkem isegi kuni põlvedeni, siis haaratakse töösse puusapainutaja ehk siis teeb enamuse töö ära just see lihas ja kõhusirglihas saabvähe koormust!

Siis peaks kõik korras olema

theONE1
    Member

edu

Autor
    Postitused
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.